Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Kız bugündü doğumu beybinin sabah 11.30ta fırtlattı arkadaşım daha hiç cevapvermedi bebişiyle zaman geçiriyordur inşallah hiçbir sıkıntı yoktur çok merak ediyorum
Şakaaa ben niye 27si hatırlıyorum ya yaa sevindim inşallah ikiside iyidir ve kolay bir doğum olmuştur

Canım nasılsın?
3 günlük annelikten bildiriyorum. Her şerde bi hayr varmış. İyi ki sezaryen olmuşum. Bebeğin boynuna 2 tur kordon dolanmış. Normali çok istesem de şükür ki rabbim bizi en hayırlısına yönlendirmiş yaaa
Zaten dikişi sezaryende bile zor aldılar. Ödem olunca iyice bütünleşmiş dokuyla.

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün önemli olan ikinizin de iyi olması galiba grubumuzun 5. Annesi sen oldun

Evet gerçekten öyle bir şeyi çok istememek lazım hayırlısını istemek lazım

Doğum yapacak bir arkadaşımız vardı dikiş aldırıp ne yaptı acaba ?
Evet bendim o 3 günlük taze bi anneyim şuan. Sezaryene döndü benim doğum. İyi ki de öyle olmuş bebeğin boynuna 2 kat kordon dolanmış, zaten ödem olam serklaj dikişini sezaryen esnasında bile zor aldı doktor. Dokuyla tamamen bütünleşmiş. Perinatolog atmıştı dikişi, adam işini iyi yapmış gerçekten.
Demem o ki normal diye çok ısrar etmiştim ama iyi ki sezaryene döndü. Yoksa normal doğumda hem o dikişi anlamazlardı, hem de bebeğin oksijensiz kalabilirdi kordondan dolayı

Ağrın çok mu canım serklaj kısmında ? Umarım çabucak toparlarsın

Bende yazıcaktım dün merak ettim. Dediğiniz gibi farklı oluyor doğum sonrası. Kendinin yazmasını bekleyelim. İnşallah
Çok şükür ben de bebek ye iyiyiz. Ger şerde bi hayır var kordon dolanmış bebeğin boynuna hem de 2 tur. Normal doğum olsa iydı bebek oksijensiz kalabilirdi yaa Allah’ıma şükürler olsun onun belirlediği yolu seçtim, iyi ki de seçmişim

Evet evet ya benim zor geçiyor biraz ya. Muhtemelen ödemden dolayı da yıprandı orası onun acısı da eklenince ağrım biraz var, işk gün çok zordu ama
Sezeryan ağrısı zaten oluyor bir de ödemli bir serklaj olunca ağrın ikiye katlanmıştır. Olsun iyisiniz ve bu ağrılar zor günler geçecek önemli olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…