S sed- Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2025 80 32 3 33 Bugün 01:20 Konu Sahibi Konu Sahibi cebellato #4.441 maviilale .!.: Evet gerçekten öyle bir şeyi çok istememek lazım hayırlısını istemek lazım Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yaaa ilk başta üzülsem de sonradan şükür ettim çok şükür
maviilale .!.: Evet gerçekten öyle bir şeyi çok istememek lazım hayırlısını istemek lazım Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yaaa ilk başta üzülsem de sonradan şükür ettim çok şükür
S sed- Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2025 80 32 3 33 Bugün 01:23 Konu Sahibi Konu Sahibi cebellato #4.442 maviilale .!.: Sezeryan ağrısı zaten oluyor bir de ödemli bir serklaj olunca ağrın ikiye katlanmıştır. Olsun iyisiniz ve bu ağrılar zor günler geçecek önemli olan bu Genişletmek için tıkla... Öyle oldu ama geçecek hepsi allahın izniyle senin doğum ne zamandı canım
maviilale .!.: Sezeryan ağrısı zaten oluyor bir de ödemli bir serklaj olunca ağrın ikiye katlanmıştır. Olsun iyisiniz ve bu ağrılar zor günler geçecek önemli olan bu Genişletmek için tıkla... Öyle oldu ama geçecek hepsi allahın izniyle senin doğum ne zamandı canım
maviilale Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 690 560 18 34 Bugün 01:35 Konu Sahibi Konu Sahibi cebellato #4.443 sed- .!.: Öyle oldu ama geçecek hepsi allahın izniyle senin doğum ne zamandı canım Genişletmek için tıkla... Ben 31.haftayi daha yeni bitirdim umarım daha 5-6 hafta vardır doğuma
sed- .!.: Öyle oldu ama geçecek hepsi allahın izniyle senin doğum ne zamandı canım Genişletmek için tıkla... Ben 31.haftayi daha yeni bitirdim umarım daha 5-6 hafta vardır doğuma
S sed- Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2025 80 32 3 33 Bugün 01:49 Konu Sahibi Konu Sahibi cebellato #4.444 maviilale .!.: Ben 31.haftayi daha yeni bitirdim umarım daha 5-6 hafta vardır doğuma Genişletmek için tıkla... Ay ne mutlu sana, inşallah gönlünden geçen de senin için hayırlı olan haftalardır canım benim, riskli haftalar geride kalmış çok şükür ki.
maviilale .!.: Ben 31.haftayi daha yeni bitirdim umarım daha 5-6 hafta vardır doğuma Genişletmek için tıkla... Ay ne mutlu sana, inşallah gönlünden geçen de senin için hayırlı olan haftalardır canım benim, riskli haftalar geride kalmış çok şükür ki.
maviilale Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 690 560 18 34 Bugün 02:01 Konu Sahibi Konu Sahibi cebellato #4.445 sed- .!.: Ay ne mutlu sana, inşallah gönlünden geçen de senin için hayırlı olan haftalardır canım benim, riskli haftalar geride kalmış çok şükür ki. Genişletmek için tıkla... Amin dua edin bana taze anneler çok şükür en riskli haftaları geçirdik güzel bir haftada hayırlı ve sağlıklı bir doğum yapmak nasip olur inşallah
sed- .!.: Ay ne mutlu sana, inşallah gönlünden geçen de senin için hayırlı olan haftalardır canım benim, riskli haftalar geride kalmış çok şükür ki. Genişletmek için tıkla... Amin dua edin bana taze anneler çok şükür en riskli haftaları geçirdik güzel bir haftada hayırlı ve sağlıklı bir doğum yapmak nasip olur inşallah
Umudum- Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2017 3.301 7.513 158 Bugün 06:53 Konu Sahibi Konu Sahibi cebellato #4.446 S sed- sağlıkla büyüt inşallah , gözün Aydın