• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Bu lohusa kafası beni çok korkutuyor ya sürekli delirceğimiz falan önüme çıkıyor bu kadar var mı ya
Bence duygusallık biraz yetememe biraz acemilik biraz herkesin bize akıl vermesi vs vs birleşince ortaya lohusalik çıkıyor. Ihtiyacimiz olan şey anlayış ve dinlenebilmek. Cokta korkmayalim. Biz nelere göğüs germisiz 🥲

He vallahi😂😂 cokta lazim degilmis o kadar dip köşe kendimizi perperisan etmeye.. yazık biz kadınlara..

Kaçıncı haftalarda oldun ?
Ben 23de tdap oldum, yarinda td olmam gerekiyor normalde ama. 1 hafta daha ertelemeyi düşünüyorum.
İnanır mısın hiç hatırlamıyorum o kadar çok iğne aşı vs oldu ki ne ne zaman yapıldı aklımda tutamıyorum artık

Bence duygusallık biraz yetememe biraz acemilik biraz herkesin bize akıl vermesi vs vs birleşince ortaya lohusalik çıkıyor. Ihtiyacimiz olan şey anlayış ve dinlenebilmek. Cokta korkmayalim. Biz nelere göğüs germisiz 🥲
Ben gurbetteyim yanımda kimsem yok eşim tarafı burda tabii ama onları da ben istemiyorum özellikle kayınvalidemi çok zorba bi kadın kesin kavga ederiz gibi geliyor bana

İnanır mısın hiç hatırlamıyorum o kadar çok iğne aşı vs oldu ki ne ne zaman yapıldı aklımda tutamıyorum artık
Erken haftalar miydi peki canım aşı oldugun ? Ya nette sacma sapan fikirler dolaniyor insanin kafasi karışıyor yaa..

Ben gurbetteyim yanımda kimsem yok eşim tarafı burda tabii ama onları da ben istemiyorum özellikle kayınvalidemi çok zorba bi kadın kesin kavga ederiz gibi geliyor bana
Huzursuz edecek birileri mümkünse uzak dursun..
Eve gectiginde destege gelecek kimse olacak mi peki ?
Benimde en sevemedigim insan tipi zorbalar..

Canım su an hala hastayim o geçmedi. Öksürük de var üst solunum yolu da iyilesmedi. Bizim diger grupta kim olsa 2.dozu çarpmış. Benim su an bağışıklık zaten düşük o yüzden 1 hafta daha erteleyeyim diye sorcam doktora yarin kontrolüm var.

Evet canım benim kaynana da aynı bayılırlar laf yetiştirmeye aşırı aşırı zorlanmazsan kimseyi çağırma boşver stres istemiyoruz

Erken haftalar miydi peki canım aşı oldugun ? Ya nette sacma sapan fikirler dolaniyor insanin kafasi karışıyor yaa..
İlki 20 haftalıkken falan yapıldı yanlış hatırlamıyorsam sen hemşirenin dediklerine uy bence İnternete bakacak olursak yandık zaten

Canım su an hala hastayim o geçmedi. Öksürük de var üst solunum yolu da iyilesmedi. Bizim diger grupta kim olsa 2.dozu çarpmış. Benim su an bağışıklık zaten düşük o yüzden 1 hafta daha erteleyeyim diye sorcam doktora yarin kontrolüm var.
Yani çarpmış nasıl çarpmış ateş falan mı canım ben de mi ertelesem bir hafta

Back
X