Evet kuzum gittim. Şükür olumsuz birsey demedi doktorumuz. Dikiş biraz daha tutsa 30lara bir gelsek diyor. Allahımın izniyle bizde 36 38leri görürüz teyzesi iiiinsallahhgittin mi canım
Yani ne desem bilemedim. Ben ne kaos severim ne bu platformda bosu bosuna gerilmeyi severim ama inatla madem tedirgin oluyor bura iyi gelmez, yok polyannacilik falan hoş degil arkadaşım ya gercekten. Ben nereyi okuyup nereyi okumayacagimi sana mi soracagim.Canım bende diyorumki madem her şeyden tedirgin oluyor burası ona iyi gelmez yani sende bilirsin hep olumlu şeyler mi yaşadık ki sürekli olumlu yazalım ben durumumdan bahsettim bu kadar kolay mı etkilenmek ki kötü bişey yazmadım ozaman burda serklaj olup erken doğum yapanda var yani bakmayalım mı illaki denk geliyoruz okuyoruz niyetde kader kısmet her şey a kişisi yaşadı diye bende yaşayacağım anlamına gelmezki yani biz burdan ögreniyrouz çoğu şeyi olumlu olumsuz..Neyse daha fazla sizi de yormim kaç kilo aldınız gebelik boyu merak ettim bende kilolu gebe kaldım da hatta hamilelikte yuvarlanırımdiyordum ama öyle olmadı hala aynı kilodayım bu edurumdan memnunumda doktor almamaya çalış dedi isteyerek yapmadım gebelikte birden iştahım kesildi
Iste herkes istedigini anlıyor aslında. Tam olarak kastettigim buydu.hayatım mesela sen kanama yaşadın biz yaşamadık hadi diyelimki kanama bizim doktorlarımız tarafından riskli bulunsun kanama varsa dikiş tutmamıştır demiş olsun, yalnızca bunu söylediğini yazsak buraya ister istemez korkudan delirirsin aslında arkadaşın tedirgin olduğu mesele de bu, ben de aşı olmuş biri olarak çevremdeki bütün doktorlar ve hemşireler aşı karşıtlığına ucube gibi bakıyor her konuştuğumuz farklıHer şeyden tedirgin oluyor diye bir şey yok ilk gruba yazdığın zamanları unutmuş gibisin kanama sancı Serklaj sürecinde seni en çok telkin edenlerden biriydi korkmaman için kendisi de bunları yaşamış birisi olarak, sen ondan daha geniş değilsin yani sadece konular farklı,, böyle gerilmeye gerek yok, herkesin tarzı üslubu farklı bu kadar imlalı yükselmeye de gerek yok hepimiz hamileyiz hepimiz bir şeyler yaşıyoruz birbirimizi üzmeyelim
Burda risksiz hamile yok zaten. Benim burdaki temel amacim birbirimize destek olalım. Moral olalım. Zaten yeterince zor bir hamilelik geciriyoruz.Durumlarımız riskli her şeyden korkuyoruz haliyle o da endişelendi birden ben yaptırdım ya bişey olursa diye annelik çok zor rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasıngeçecek bu günler inşallah güzel günleri bizler de göreceğiz
Ben durdukça yazılanları baştan okuyorum acaba bunları yaşayan var mı diyeEvet doğru dikişler sayesinde duruyor ama içerden hafif açıklık var gibi falan dedi tadım kaçtıdikişi bu yüzden attık zaten dedi. Jepsinde haklı da ne bileyim öyle söyleyince insan biraz geriliyor. Bide ısrarla bi 28 haftayı görsek falan diyor dr. Seninkide der miydi böyle.
Dikiş atılalı şükür 1 ayı geçtik. Sağlıkla turmaya devam eder dimi dikişimiz
engelleyemiyorum ki zaten çok canım sıkılıyor ya.. ballı ılık su içiyorum şimdi bide gebelik diyabeti de var. Bugünde insüline başladım.
Gerçekten bazen bu durum bana da oluyor, yeniden okuyorum gözümden kacmis olabilir belki vardir baskasi da yasayan diye.Ben durdukça yazılanları baştan okuyorum acaba bunları yaşayan var mı diyeşimdi 22. Haftam bitti dün doktorum bana da içerde hafif bir açılma var c.tesi tekrar bakalım dedi biraz canım sıkıldı ama bu beklenen bir şey moralini bozma da dedi sizin şimdi durumunuz nasıl
Ya evet bende öyle oldum aslında yerdekileri değil ama mesela salonda kalan bir parça esyayı kendi odasına bırakmak için biraz yürüdüm ya da gittim kendime mutfakta su aldım meyve koydum ufak şeyler yaptım ama bana da hiç yaramamışGerçekten bazen bu durum bana da oluyor, yeniden okuyorum gözümden kacmis olabilir belki vardir baskasi da yasayan diye.
Canım sana tavsiyem doktor onu dediyse artık tamamen yatış modunda olman..
Bana o yorumu yaptigi hafta biraz dolaştım evin içinde. Hareket olsun diye. Sadece ev içinde bile olsa demek ki bana yaramıyor sonucuna vardım mesela.
Tavsiyem yatabildigin kadar yat. Ben bir wc kalkiyorum, birde haftada 1 kere duş. Zor degil mi zor ama olsun sonu güzel olsunelimizden geleni yapalim da Allahımin izniyle gerisi bizden cikiyor..
Gecen haftadan bu haftaya iyice kısıtlamaya gittim hareketlerimde. Doktoruma da söyledim hayir kalk fln demedi. Tavsiyem boool bol dinlenmen.
Sizin bugün kontrolünüz vardı sanırım nasıl geçti? Kaç haftalık oldu?Kuzum gitmedim henüz biraz sonra cikacagiz güzel sağlıklı haberlerle gelcez
Bak sende ben gibisin o zaman. Sana tavsiyem bool yat canım. Kalkma yat yani. Yapacak birsey yok yatcaz mecbur.Ya evet bende öyle oldum aslında yerdekileri değil ama mesela salonda kalan bir parça esyayı kendi odasına bırakmak için biraz yürüdüm ya da gittim kendime mutfakta su aldım meyve koydum ufak şeyler yaptım ama bana da hiç yaramamışbende sadece tuvalete kalkıyorum artık bol bol su tüketiyorum. Bir de başka bir yerde gördüğüm bir kaç ilaç ismi var kullananlar açılmaların kapandığını falan yazmış. Benim doktorum biraz pimpirikli biri zaten o yüzden ilaç sormaya çekiniyorum gerekli olsa o verirdi herhalde. Ama aklıma takılmıyor da değil
Canım evet kontrolüm vardı. Rahim agzi ölçüyor ama soylemiyor zaten doktorum. Ölçüsünü öğrenmek seni strese sokar hic gerek yok bilmene diyor hep. Bende sormuyorum artik.Sizin bugün kontrolünüz vardı sanırım nasıl geçti? Kaç haftalık oldu?
Yok zaten kafama göre ilaç kullanmaktan korkarım hele bu kadar riskli bir durumda hayatta kullanmam. Aynen öyle canım mecburen yatış. Yeterki bebişler iyi olsunBak sende ben gibisin o zaman. Sana tavsiyem bool yat canım. Kalkma yat yani. Yapacak birsey yok yatcaz mecbur.
O ev icinde dolasmak ufak tefek birsey götür getir yapmak olmuyor yaramiyor her vücuda.
Canım ilac konusunda bence doktor tavsiyesi olmadan asla kullanma. Ve senin hikayeni bilen bir doktor dışında baska doktorun tavsiyesine de uyma. Cok sıkıntılı konular. Benim dr.um bana bir ilac yazmisti mesela eczaci hamilelikte biz vermeyiz ama takip eden doktoru kullansin diyorsa kullanabilir demisti. O yüzden aman ha tavsiye uzerine ilac hele de hamilelikte sakın kullanma.
Yaa maşallah çoğu gitti azı kaldıCanım evet kontrolüm vardı. Rahim agzi ölçüyor ama soylemiyor zaten doktorum. Ölçüsünü öğrenmek seni strese sokar hic gerek yok bilmene diyor hep. Bende sormuyorum artik.
Kapalı dikisimiz tutuyor dedi. Bebişime de bakti organlarini şöyle bir inceledi. Yine önümüze 3 haftayi bir gecsek aşamasi koydu. Öncelik 28 haftayi bir gecelim dedi. Sonrasi da gelir diye bekliyoruz
Su an 27+3 teyzesi. Sağlıkla büyüsün bebislerimiz.
Sen kac haftalik oldun canım kontrolün ne zaman ?
Ben haftaya yine gidecegim.
Şükür canım benim Allahim saglikla 38 haftalari gormeyi nasip etsin hepimizeYaa maşallah çoğu gitti azı kaldıbenim 22 bugün bitti bu c.tesi tekrar gidicem doktora aspirin başlayabiliriz emin olmak için tekrar bakayım dedi dün. Normalde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum az da olsa pıhtılaşma var bende. Bizde 26.haftaya kadar yakından takip edelim dedi muhtemelen her hafta çağıracak bir süre. Arabanın arkasında yatarak gidip geliyorum yaklaşık 45dk mesafede
Amin canım benim aminn. Bebislerimiz icin hersey zaten. Bebislerimiz iyi olsunlar daaYok zaten kafama göre ilaç kullanmaktan korkarım hele bu kadar riskli bir durumda hayatta kullanmam. Aynen öyle canım mecburen yatış. Yeterki bebişler iyi olsun
Yok yok hepsini düşsem bile bana 10 15 kilo kalıyorAma bebek 3 kilo, plasenta 2 kilo suyu 2 kilo öyle düşünbak ben hep öyle hesaplıyorum hiç kilo almamış oluyorum
Çok şükür rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla al yavrunu kucağınaEvet kuzum gittim. Şükür olumsuz birsey demedi doktorumuz. Dikiş biraz daha tutsa 30lara bir gelsek diyor. Allahımın izniyle bizde 36 38leri görürüz teyzesi iiiinsallahh
Gecen haftadan bu haftaya azıcık daha fazla yattım zaten. Elimden geleni yapmaya devam edicem yavrum iyi olsun da bi wc bi banyo icin kalkmaya devam..
İnsülin ignemin dozunu artirdi, aşı takvimi belirledi yeniden. Hersey yolunda gidecek sonuna kadar huna inanıyorum aminn
Amin canım inşallah dualarım sizlerleBurda risksiz hamile yok zaten. Benim burdaki temel amacim birbirimize destek olalım. Moral olalım. Zaten yeterince zor bir hamilelik geciriyoruz.
Amin Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın. Hepimiz sag salim kucagimiza alalım evlatlarımızı. Hepimiz 38 leri görelim. Senin gibi dogsun artik diye bekleyelim
Amin canım benim. Allahım hepimize saglikla evlatlarımızı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsinÇok şükür rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla al yavrunu kucağına
Sabırsızlıkla bekliyorum o günleriAmin canım benim. Allahım hepimize saglikla evlatlarımızı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Hala bir isaret yok mu senin kızdanSabırsızlıkla bekliyorum o günleri
Bana iğneyi bir gün önce bile kessek yeter ama aspirini en azından 2-3 gün önce kesmemiz lazım dedi. Benim daha önce kötü bir tecrübem olduğu için ihtiyatlı davranıyor doktorum.Şükür canım benim Allahim saglikla 38 haftalari gormeyi nasip etsin hepimize
Canım bildiğim kadarıyla hap igneden daha etkili. Doktorun ihtiyacina uygun olani kullanacaktir senin icin.
Hersey yolunda gidecek ilerleyecek haftalar bebisler saglikla karnimizda büyüyecek sağlıkla kucagimiza gelecekler büyüteceğiz bebislerimizi
Canim muhtemelen her hafta yada 2 haftada bir cagirir o zamn seni de. Bende bir kez 2 hafta sonra gel diyerek ayrildim doktorumun yanindan. Her hafta çağırıyor. Yakın takip edecegiz surekli bakacagiz diyor. Elimin altında gözümün önünde olacaksınız dedi.
Bende aynı sekilde arabanin arkasinda yata yata gidiyorum. Mide bulantısı yasiyorum ama hep gidip gelirken ona bir çözüm bulamadik
Amin canım benim aminn. Bebislerimiz icin hersey zaten. Bebislerimiz iyi olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?