Amaaannn içimizde dünya var bide kiloyu mu takalım kafamızaYok yok hepsini düşsem bile bana 10 15 kilo kalıyor
Canım bildiğim kadarıyla aspirin iğneden daha etkili ve etkisi daha uzun süreli, inşallah sağ Salim kucağına alırsın, ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum da acaba pıhtılaşma olduğunun bir belirtisi var mı? Yani yine de yetmediğini nereden anladı doktor, cahilce bir soru sormuş olabilirim hiç bilmiyorumBana iğneyi bir gün önce bile kessek yeter ama aspirini en azından 2-3 gün önce kesmemiz lazım dedi. Benim daha önce kötü bir tecrübem olduğu için ihtiyatlı davranıyor doktorum.
Evet canım çünkü hap daha etkili iğne biraz daha tedbir amacı çoğunlukta.Bana iğneyi bir gün önce bile kessek yeter ama aspirini en azından 2-3 gün önce kesmemiz lazım dedi. Benim daha önce kötü bir tecrübem olduğu için ihtiyatlı davranıyor doktorum.
Pıhtılaşma testini gebelik öncesi yaptırmıştım.ona dayanarak gebelikle iğneye başladık. Dünkü kontrolde rahim damarlarında bir tuhaflık gördü aspirinde ekleyebilirim dedi c.tesi belli olacak.Canım bildiğim kadarıyla aspirin iğneden daha etkili ve etkisi daha uzun süreli, inşallah sağ Salim kucağına alırsın, ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum da acaba pıhtılaşma olduğunun bir belirtisi var mı? Yani yine de yetmediğini nereden anladı doktor, cahilce bir soru sormuş olabilirim hiç bilmiyorum
Amiiin hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alalım bebişlerimiziEvet canım çünkü hap daha etkili iğne biraz daha tedbir amacı çoğunlukta.
Hiç geçmişi düşünme sen karnındaki bebişe odaklan. Yavrunun sağlığı iyi olacak sağlıkla kucağımıza alcaz hepimiz buna odaklanalım. Geçmişte benimde oldu öyle tecrübem ama şimdi karnımdaki bebeğime sağlık uzuuun ömür versin diye dua ediyorum
O an sancıyla telefonu gözüm görürse haber ederim inşallahHala bir isaret yok mu senin kızdan
Ya bak bize haber ver ama tamam mı merak ederiz biz. Hem dua ederiz sana.
Sende dogururken bize et dua bizde ileri haftalara kadar gidelim sag salim doguralim
Bebiş iyi çok şükür sağ salim doğsun da veririm inşallah bu kilolarıAmaaannn içimizde dünya var bide kiloyu mu takalım kafamızaönemli olan bebişin de kilo alması bebiş uyumluysa sorun yok
Hadi inşallah görür deO an sancıyla telefonu gözüm görürse haber ederim inşallahbol bol ediyorum sizler için dua Allah kabul etsin inşallah
Bebiş iyi çok şükür sağ salim doğsun da veririm inşallah bu kilolarıAmaaannn içimizde dünya var bide kiloyu mu takalım kafamızaönemli olan bebişin de kilo alması bebiş uyumluysa sorun yok
Amin inşallah hepimiz bi avazda kurtuluruz vakti saati geldiğindeHadi inşallah görür debir avazda kurtul canım inşallah
İnşallah en güzel sonuçları al canım bebişin ve senin içinPıhtılaşma testini gebelik öncesi yaptırmıştım.ona dayanarak gebelikle iğneye başladık. Dünkü kontrolde rahim damarlarında bir tuhaflık gördü aspirinde ekleyebilirim dedi c.tesi belli olacak.
Verirsin aşkım sonra hop bir tane daha mı neBebiş iyi çok şükür sağ salim doğsun da veririm inşallah bu kiloları
Dur kız azcık nefes alalım bariVerirsin aşkım sonra hop bir tane daha mı ne
Doğru canım haklısın bide biz serklaj mağdurları biraz gezip bu zamanları unutmamız lazımDur kız azcık nefes alalım bari
Evet ya bir de korkuyorum ikinci gebelikte bu kadar zor geçer de kızımla ilgilenemezsem diye olan yavruma olurDoğru canım haklısın bide biz serklaj mağdurları biraz gezip bu zamanları unutmamız lazım
Yok canım Allah korusun inşallah her şey uygun zamanda olsunEvet ya bir de korkuyorum ikinci gebelikte bu kadar zor geçer de kızımla ilgilenemezsem diye olan yavruma olur
Evet erken haftalarda olanlar daha rahat geçirebiliyor hamileliğin benim görümcem 13 haftalıkken oldu hiç dikişli gibi değildi 37 haftaya kadar işe gitti yatmadı hiç maşallahYok canım Allah korusun inşallah her şey uygun zamanda olsunilk bebişte daha savunmasızız bence bilmiyoruz diye belki daha erken haftalarda olsak daha rahat takılabilirdik canım
Maşallah canım az kaldı bakma bana da doktor ekimi geç sonra bakarız demiştiEvet erken haftalarda olanlar daha rahat geçirebiliyor hamileliğin benim görümcem 13 haftalıkken oldu hiç dikişli gibi değildi 37 haftaya kadar işe gitti yatmadı hiç maşallah
Bence siz de benim gibi dikiş alındıktan sonra doğmasını bekleyecekmişsiniz gibi geliyor banaMaşallah canım az kaldı bakma bana da doktor ekimi geç sonra bakarız demiştibakalım önümüzdeki maçlara artık :))
Ay inşallah kızBence siz de benim gibi dikiş alındıktan sonra doğmasını bekleyecekmişsiniz gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?