Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Şimdi çıktım doğurmuyorum
Ya bence de hiiç acele etme ben mesela şimdi nasip olursa ileri haftaları görürsek hareketler dikişe sıkıntı çıkarır mı diye korkuyorum. Senin öyle bir sorunun kalmadı çok özleniyor o hareketleri hissetmek

Çıkarmaz çıkarmaz benşm kız çok hareketli maşallah o bile bişey yapmadı

Kızlar bol su içmeye çalışıyorum bu seferde bir ayağım tuvalet yolunda kaldı sanki çok yürümüş gibi hissediyorum kasıklarda ara sıra anlık acı oluyor normaldir dimi hep yatıyorum oturmuyorum bile

İyi bari buna da şükür
Canım senin kacinci cocuk olacak nasipse ?
Ya canim bende de durumlar ayni. Klozetten kalkarken ayıptır söylemesi, kasıklarda batma mi desem dikenlenme mi desem biseyler oluyor.
Ama bizim icin bol su icmek cok cok onemli. Haliyle tuvalete çıkmamız lazım. Şeker ve tansiyon dengesi icin su çok önemli.
Bende hep yatıyorum hic oturmuyorum. Yemegimi bile yatarak yiyorum. Elimden gelen bu

Bu benim 5. Gebeliğim canım sadece ilk evladimda sorun olmadı çok şükür bir de mesela yatarken hissetmiyorum tuvalet ihtiyacını yatma yönümü değiştirirken azıcık diklenincendirekt tuvaletin geliyor muhtemelen idrar kesesine baskı oluyor

Aynen canım muhtemelen öyle oluyor. Dönünce keseye olan baskı azalınca farkına variyor insan çişin geldigini.
O bende de oluyor hatta bazen tuvalete gidiyorum acaip gelmis ama yatarken hic anlaşılmıyor.
Canım üzmek istemem kusura bakma su an bir evladın mı var hayatta olan ?
Bende sonrasinda nasil bir yol izleyecegim yeniden bebiş yapabilecek cesareti bulabilecek miyim diye soruyorum.

Evet çok şükür bir evladım var çünkü kayıplar çok derinden sarsıyor insanı ama eve dönüp ona sarılmak bir nebze de olsa iyi geliyordu bana. Coğununuzun erken farkedilmiş ben geç teşhis yanlış müdahale sonucu kayıplar yaşadım. İnşallah ikinci bebişlerinizde hiç sorun yaşamazsınız benim kuzenim ikizlerinde attirdı dikiş ondan önce bilmeden oda bir bebek kaybetti ikizlerinden sonraki hiç bir hamileliliğinde dikiş atılmadı yakın takiple sağlıkla kucağına aldı hepsini

Canını sıktıysam kusura bakma canım
Evet erken teşhis ve müdahale cok cok önemli..
Benimde bir olumsuz bir tecrübe geçmişim oldu. O zmn farkedilse hersey farkli olacaktı belki de..
Nasip böyleymiş yasanacakmis.. Allahım karnimdaki yavruma sağlıklı uzun uzun ömürler versin
Amin canım bundan sonraki hamileliklerde bir sıkıntı yasamayiz umarim..
Benim doktorum sonraki her hamileliginde dikis atacagiz sana dedi.

Hiç sorun değil canım benim meleklerim, bizim meleklerimiz inşallah şefaatçi olacak bizlere Gönül isterdi ki yaşanmasın ama takdiri ilahi. Kesinlikle muhakkak attır dikişlerini çunku doktorlara çok kolay geliyor merhametsiz çok doktor var. Amin canım artık en azından sorunumuz belki çözümü belli inşallah bebişleri kucağımıza sağ salim alırız hiç biri de kardeşsiz kalmasın

Bende senin yaranı deşmek istemiyorum ama sen kaçıncı haftanda kaybettin bebegini

Öyle canım yaşanacakmış diyoruz hep.. Allahim kimselere yasatmasin böyle üzüntüler.. hep sağlıklı olsun bebisler.
Kesinlikle canım, bundan sonrasi icin ne yapilacak bunu biliyoruz en azından tedbir almak icin..
Amin canım aminn.. yeniden cesaret edebilirsek bakalim
Bende senin yaranı deşmek istemiyorum ama sen kaçıncı haftanda kaybettin bebegini
13 haftalıktı canım
O bizim meleğimiz.. kalbimizin ince sızısı..
Allahım tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…