Kuzu eğilme yav. 3 bıçaklı olan jiletlerden al eline gayet normal oturur pozisyonda jileti sür gec. O kadar detaylı kontrolde etme bence eğilip incik cincik incelemeBen normalde öyle alıyordum ama şimdi egildikce sanki sıkıntı olacak gibi bir de batma hissediyorum sanki ya da korkudan bana öyle geliyorgeçen uzandım karşıma ayna aldım öyle hallettim ama yine de zor
Evet ben abartıyorum galiba birazKuzu eğilme yav. 3 bıçaklı olan jiletlerden al eline gayet normal oturur pozisyonda jileti sür gec. O kadar detaylı kontrolde etme bence eğilip incik cincik inceleme
Ben hiç bakmadan sol elimle dokunuyorum nerde varsa vur jileti
Yani olabilir böyle şeyler sonuçta sürekli hazır bekleyemeyiz sen düşünme onlarıEvet ben abartıyorum galiba birazgeçen bir yerde okudum kadının doğumu başlamış temizlik yapamadan doğuma girmiş hemsirelere kusura bakmayın falan demiş biz neler gördük diyormuş hemşireler ay hazırlıksız yakalanmayalım ya
Evet dimi ya inşallahYani olabilir böyle şeyler sonuçta sürekli hazır bekleyemeyiz sen düşünme onlarısaglıkla doğuralım da
Canım önce karından bakıyordu ama net ölçmek adına hep vajinal bakılıyor benim bebişin duruşu kaynaklı da izin vermiyor olabilir karından görünmesine herkesin farklıdır tabiHep mi vajinal oluyor canım senin ? Sebebi var mı
O şişman bebek nasıl çıkacak asıl sorun orda benceAha şişman bebiş bayılırım
O bir yolunu bulur sen merak etme canımın içiO şişman bebek nasıl çıkacak asıl sorun orda bence
Boyu için kesin bişey söyleyemem diye söylemiyorum doktor kilosu şimdilik iyi 3 kilo 300 gram gibi bişey dedi devlet hastanesine gittiğimiz için pek kaliteli Usg fotosu olmuyordu biz de istemiyoruz bişey anlaşılmıyor diyenisan97 nasılmış bebiyo kaç kilo olmuş boyu kaçmış anası fotosu artık alınamıyor mu kaç gün kaldı 10 gün mü sonra 40sın
Yırta yırta çıkarO bir yolunu bulur sen merak etme canımın içi
Ay hic sevmiyorum bu vajinal muayeneyi yaaaCanım önce karından bakıyordu ama net ölçmek adına hep vajinal bakılıyor benim bebişin duruşu kaynaklı da izin vermiyor olabilir karından görünmesine herkesin farklıdır tabi
Belki 2 gün sonra doguracaksin bir sus ya iyiyi çağır anamYırta yırta çıkar
Yarın için sözleşmiştik kızımla ama hiç bi kıpırtı yok sözünü unuttu galibaaBelki 2 gün sonra doguracaksin bir sus ya iyiyi çağır anam
Ay annesi napsın hazir hissetmedi demek kiii. Az daha durcakmisYarın için sözleşmiştik kızımla ama hiç bi kıpırtı yok sözünü unuttu galibaa
Olabilir canım, doktordan doktora da farkediyor. Alıştım artık ben çok kısa sürüyo zaten 1 dakikaAy hic sevmiyorum bu vajinal muayeneyi yaaa
Benim ameliyattan sonra hic vajinal bakmadi doktorum. Gerek duymadi herhalde.
Karın bölgesi birazcik yağlı ise veya bebis asagidaysa dedigin gibi o zamanlar görünmüyormus vajinal bakiyorlarmis ama.
Benim de yok hiç düzgün foto bazen arkadaşıma atmak için bi göbek güncelleme fotosu çekiyorum o kadarAy annesi napsın hazir hissetmedi demek kiii. Az daha durcakmis
Zaten artik son son son günlerin. Bol bol foto çek yaaaa
Ben daha hic dogru düzgün foto cekmedim varya
Dikisleri rahatsiz ediyor mu pekiiiOlabilir canım, doktordan doktora da farkediyor. Alıştım artık ben çok kısa sürüyo zaten 1 dakika
Yaaa bari simdi çekkkBenim de yok hiç düzgün foto bazen arkadaşıma atmak için bi göbek güncelleme fotosu çekiyorum o kadar
Ay ne sorcam şu tolga çevikin programda anlattığı seyi denedin miii? Bacaklari üst üste atma olayınıBenim de yok hiç düzgün foto bazen arkadaşıma atmak için bi göbek güncelleme fotosu çekiyorum o kadar
Ay hiç uğraşacak halim yok bugün az önce bir ördek yürüyüşü denedik bacağıma kramp girdi kitlendim kalkamadım yerden gülme krizine girdimYaaa bari simdi çekkkkızına göstermeye fotograflar olsun elinde
Bende her hafta cekelim diyorum unutuyoruz. Doktora gittikce cekiyoruz ama onuda hastane koridorlarinda. Hic bir estetik yok
Sanatsal pozlar varya evde cekilen, onalrdan çek hazir dogum icin de cabaliyorken ayakta durmak hareket etmek falan belki dogumu tetikler
Yeni yakın denemedim kramp ağrım geçsin yarın denerim artıkAy ne sorcam şu tolga çevikin programda anlattığı seyi denedin miii? Bacaklari üst üste atma olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?