Amiin canımÖyle canım yaşanacakmış diyoruz hep.. Allahim kimselere yasatmasin böyle üzüntüler.. hep sağlıklı olsun bebisler.
Kesinlikle canım, bundan sonrasi icin ne yapilacak bunu biliyoruz en azından tedbir almak icin..
Amin canım aminn.. yeniden cesaret edebilirsek bakalim
13 haftalıktı canım
O bizim meleğimiz.. kalbimizin ince sızısı..
Allahım tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin
Ahaahshs bu konuda ben de dertliyim ama son çözümü şöyle buldum, duşta tek ayağımı tabure üstüne koyuyorum o şekilde biraz daha rahat oluyor. Olduğu kadar olmadığı kaderKızlar şimdi size bir sorum varmalum eğilmek kasılmak bize yasak. Siz bu kişisel temizlik olayını nasıl yapıyorsunuz ya eşinden yardım alan çokmuş ama ben inanılmaz utanıyorum o sorun etmiyor ama bence sorun çünkü hiç o halimi görmedi ama artık kendim yapamayacak gibiyim bana moral ve destek verin
Geçen yatarak halledeyim dedim bir şey olur mu korkusundan canım çıktıAhaahshs bu konuda ben de dertliyim ama son çözümü şöyle buldum, duşta tek ayağımı tabure üstüne koyuyorum o şekilde biraz daha rahat oluyor. Olduğu kadar olmadığı kaderçıktıktan sonra da yatarak kontrol ediyorum nerede kalmış diye sonra bi daha orayı belleyip alıyorum
Evet ya sorma hemen de çıkıyorGeçen yatarak halledeyim dedim bir şey olur mu korkusundan canım çıktıcanına yandığım jilet uzun süre temizde kalınmıyor ki sürekli yapmak lazım
Dikiş öncesi ağda yaptırmıştım çok rahat etmiştim ama artık ne yapabilirim ne yaptırabilirimEvet ya sorma hemen de çıkıyorcesaretin olsun benim göbekten görünmüyor adam akıllı ona rağmen direniyorum kendim alıyorum
Canım ben hic egilmeden jiletle yetistigim yere kadar aliyorum. Üstleri fln mesela. Alt kısımları da yapabildigim kadar yapiyorum hafif öne egilip. Ama kisa saniyelik zaten. Bide her hafta yapiyorum,jilet kolay topluyor o zamanKızlar şimdi size bir sorum varmalum eğilmek kasılmak bize yasak. Siz bu kişisel temizlik olayını nasıl yapıyorsunuz ya eşinden yardım alan çokmuş ama ben inanılmaz utanıyorum o sorun etmiyor ama bence sorun çünkü hiç o halimi görmedi ama artık kendim yapamayacak gibiyim bana moral ve destek verin
Ya bende cok mantıklı diye alacaktim tüy dökücü krem. Ama zararlarini okuyuunca lmadimDikiş öncesi ağda yaptırmıştım çok rahat etmiştim ama artık ne yapabilirim ne yaptırabilirimhatta tüy dökücü Krem aldım herkes sürdükten sonra keseyle bile çıkıyor demiş ama maalesef çok zararlıymış hiç kullanamadım işimi baya kolaylastıracaktı aslında
Üstte yazdığım klozet fikri nasil zarari olur mu acaba. Yine 1 2 dk da halledip kalkmalik bir zaman otursakEvet ya sorma hemen de çıkıyorcesaretin olsun benim göbekten görünmüyor adam akıllı ona rağmen direniyorum kendim alıyorum
Yok canım ben de jiletten devamDikiş öncesi ağda yaptırmıştım çok rahat etmiştim ama artık ne yapabilirim ne yaptırabilirimhatta tüy dökücü Krem aldım herkes sürdükten sonra keseyle bile çıkıyor demiş ama maalesef çok zararlıymış hiç kullanamadım işimi baya kolaylastıracaktı aslında
Kızlar şimdi size bir sorum varmalum eğilmek kasılmak bize yasak. Siz bu kişisel temizlik olayını nasıl yapıyorsunuz ya eşinden yardım alan çokmuş ama ben inanılmaz utanıyorum o sorun etmiyor ama bence sorun çünkü hiç o halimi görmedi ama artık kendim yapamayacak gibiyim bana moral ve destek verin
Canım ben hic egilmeden jiletle yetistigim yere kadar aliyorum. Üstleri fln mesela. Alt kısımları da yapabildigim kadar yapiyorum hafif öne egilip. Ama kisa saniyelik zaten. Bide her hafta yapiyorum,jilet kolay topluyor o zaman
Aklimdan sey gecti ama olur mu bilemedim klozette oturuyorken hemen hizlica alt kısmı halletmek. Ama olur mu tehlikeli olur mu bilmiyorum
Ya bende cok mantıklı diye alacaktim tüy dökücü krem. Ama zararlarini okuyuunca lmadimhalbuki cidden cok pratik olacaktiii
Evet ya sorma hemen de çıkıyorcesaretin olsun benim göbekten görünmüyor adam akıllı ona rağmen direniyorum kendim alıyorum
Bence o da olur ya mantıklı bir dahakine deneyeyimÜstte yazdığım klozet fikri nasil zarari olur mu acaba. Yine 1 2 dk da halledip kalkmalik bir zaman otursak
Benimkiler uzakta yaBen annemden yararlanıyorum vallahi
DimiBence o da olur ya mantıklı bir dahakine deneyeyim
Evet evet , bide benim ölçümler vajinal oluyo hep. O yüzden kazı çalışması yapıyorum sık sıkDimibencede olur gibi. Arada bir yapilabilir alt taraflar için en azindan
Canım benim jilette mantıklı, hijyenik bir yer bulabilsek ağda da olur ama zor yani temiz yer bulmakBenimkiler uzakta ya
Ben normalde öyle alıyordum ama şimdi egildikce sanki sıkıntı olacak gibi bir de batma hissediyorum sanki ya da korkudan bana öyle geliyorÜstte yazdığım klozet fikri nasil zarari olur mu acaba. Yine 1 2 dk da halledip kalkmalik bir zaman otursak
Evet bir de jiletin kötü bir yanı olarak sık kontroller yüzünden sürekli yapmak lazım bu sefer de yara bere oluyor sankiEvet evet , bide benim ölçümler vajinal oluyo hep. O yüzden kazı çalışması yapıyorum sık sıkAllahım kolaylık versin hepimize
Hep mi vajinal oluyor canım senin ? Sebebi var mıEvet evet , bide benim ölçümler vajinal oluyo hep. O yüzden kazı çalışması yapıyorum sık sıkAllahım kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?