Yaa benim bebişi herkes babasına benzetti doktor yanaklarını bana benzetti sadeceBoyu için kesin bişey söyleyemem diye söylemiyorum doktor kilosu şimdilik iyi 3 kilo 300 gram gibi bişey dedi devlet hastanesine gittiğimiz için pek kaliteli Usg fotosu olmuyordu biz de istemiyoruz bişey anlaşılmıyor diyeçocuğun yüzü bize sürpriz olacak görmedik çünkü hiç
YaAy hiç uğraşacak halim yok bugün az önce bir ördek yürüyüşü denedik bacağıma kramp girdi kitlendim kalkamadım yerden gülme krizine girdim
Tamam yarin deneyeceksinYeni yakın denemedim kramp ağrım geçsin yarın denerim artıkunutturma bana olur mu
Ooooiyyysss yesinler onların yanaklarınıYaa benim bebişi herkes babasına benzetti doktor yanaklarını bana benzetti sadecemaşallah yerim onu
Detaylı da ağzı burnu bana benziyordu ama ben geri kalan herşeyi babasına benzesin istiyorumYaa benim bebişi herkes babasına benzetti doktor yanaklarını bana benzetti sadecemaşallah yerim onu
İki adım atamadım eşim ellerimden tutuyor ben attım kendimi yere kramp girdi diye gözlerimden yaşlar akıyorYahamilelik bazen çok komik
Tamam yarin deneyeceksin
Bakalim dogru mu
Ay çok heyecanlı nasıl bişey çıkacak acaba diye meraktan ölcem sağlıklı olsunlar da inşallah bi de kaynanalara benzemesinler gerisi hallolur inşallahYaa benim bebişi herkes babasına benzetti doktor yanaklarını bana benzetti sadecemaşallah yerim onu
Hiç umrunda değil kızının maşallah çok mutluYarın için sözleşmiştik kızımla ama hiç bi kıpırtı yok sözünü unuttu galibaa
Şimdi son bi konuşma yapacağım kendisiyleHiç umrunda değil kızının maşallah çok mutlu
Ay canımAy çok heyecanlı nasıl bişey çıkacak acaba diye meraktan ölcem sağlıklı olsunlar da inşallah bi de kaynanalara benzemesinler gerisi hallolur inşallah
Çok tatlı bi bebek koydum ekrana aylardır ona bakıyorumAy canımçok heyecanlıyım gerçekten benzesin kocama aldım kabul ediyorum 777
Çokta ısrar etme yani akılla ikna etmeye çalışŞimdi son bi konuşma yapacağım kendisiylehenüz geç değil 24 saat içinde çıkabilir
Yarın 4. Yıl dönümümüz bi umut bekliyoruz kızımız çıkmak ister diyeÇokta ısrar etme yani akılla ikna etmeye çalış
Ben kumralım eşim turuncuÇok tatlı bi bebek koydum ekrana aylardır ona bakıyorumeşim sarışın ben esmerim bebek sarı civciv gibi çok tatlı
O sinir bosalmasini tahmin edebiliyorumİki adım atamadım eşim ellerimden tutuyor ben attım kendimi yere kramp girdi diye gözlerimden yaşlar akıyor
Sizden kumral sarı arasi bisey çıkar bebişBen kumralım eşim turuncukim baskın göreceğiz
En merak ettiğim konu yaOoooiyyysss yesinler onların yanaklarını
Benim oğluşum gecenlerde biraz gösterdi yüzünü babasına benziyordu, sonra bir tane daha esnerken gosterdi doktorumuz o zamnada bana benziyordubakalim hangimize benzeyecek
Ama ben turuncu istiyorumSizden kumral sarı arasi bisey çıkar bebiş
Evet dimi ya inşallahYani olabilir böyle şeyler sonuçta sürekli hazır bekleyemeyiz sen düşünme onlarısaglıkla doğuralım da
Yaa senin ki de mı erkekOoooiyyysss yesinler onların yanaklarını
Benim oğluşum gecenlerde biraz gösterdi yüzünü babasına benziyordu, sonra bir tane daha esnerken gosterdi doktorumuz o zamnada bana benziyordubakalim hangimize benzeyecek
SürprizBen kumralım eşim turuncukim baskın göreceğiz
O zaman da kızımın şapşik hallerine gülerizO sinir bosalmasini tahmin edebiliyorumson yuvarlanmalarin. Bebeto geldikten sonra zor gülersin böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?