Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Canım aktardaki haplara güvenme bence. Allah korusun zarar verebilir. Soğan kürü daha doğal bir şey.. Geçen sefer işe yaramış mıydı? Onu kullanabilirsin. Ama bence doğum kontrol hapı da zarar vermez. Kistin bir gitsin de bebeği de inşallah sonraki ay düşünürsün canım. Yeter ki sen sağlıklı ol. Ayrıca doğum kontrol hapı kullanmaya başlamadan itibaren korumaz canım. Yani yine bebek sahibi olabilirsin. 1 kutuyu tamamen bitirmeni mi söyledi doktor? geçen ay yine kullanmış mıydın? Benim ablam doktor. Doğum kontrol hapları 3 ay kullandıktan sonra kesin olarak korumaya başlıyor.

Valla canım benim seropheneyi 3 üncü kullanışımdi 1 ay serophene bi ay doğum kontrol hapı kullanıyorum soğan kürünü kullansam yine zararı olmmaz değilmi

Valla canım benim seropheneyi 3 üncü kullanışımdi 1 ay serophene bi ay doğum kontrol hapı kullanıyorum soğan kürünü kullansam yine zararı olmmaz değilmi
Her seferinde kist mi yaptı canım? Soğan kürünü 1 kere mi uygulamıştın? Bence zararı olmaz ama, sen yine ibrahim saraçoğlunun dediklerine bir bak internetten. Sanırım 2-3 ay yapılabiliyor ama sonra ara veriliyor olabilir. emin de değilim.

Evet canım yumurtam çatlamıyo kiste dönüşüyo zaten geçen ay sadece 10 gün içtim soğan kürünü canım

Evet canım yumurtam çatlamıyo kiste dönüşüyo zaten geçen ay sadece 10 gün içtim soğan kürünü canım
Canım çatlatma iğnesi vurulsan da mı çatlamıyor? Normalde de kistlerin oluyor muydu? O zaman belki de bu ilaçla değil başka bir tedavi düşünmeli doktorun. Yani tabi doktor değilim ama bu 1 kere olan da bir şey değilmiş.
Soğan kürünün işe yaradığına inanıyorsan yap canım ama, doğum kontrol hapı ile daha net bir sonuç alabilirsin belki. Hani kistin de sonra geçmezse rahatsız etmesin.. Geçen sefer ilaç da kulandıysan yine kullan bence canım, ama doktorunla da bir konuş bence. Bu hep böyle mi gidecek, başka bir çözüm yok mu desen? Olmazsa Klomen verir, belki o kist yapmaz.

Iğne vurulduğum halde çatlamıyo canım işte bende ona sinir oluyorum çatlamiyo kist oluşmuş die hemen doğum kontrol hapı başka nasıl geçiririz bu kisti hiç söyleniyo

Iğne vurulduğum halde çatlamıyo canım işte bende ona sinir oluyorum çatlamiyo kist oluşmuş die hemen doğum kontrol hapı başka nasıl geçiririz bu kisti hiç söyleniyo
Normalde de çatlamıyor muydu canım, ilaç kullanmadan önce? Sorun ne belli değil mi? Hormon testlerin falan normal mi?

Normalde de çatlamıyor muydu canım, ilaç kullanmadan önce? Sorun ne belli değil mi? Hormon testlerin falan normal mi?
Hepsi normal canım benim zaten 5 yaşında oğlum var ona doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım 1 gün içmeyi unuttm hamile kaldım şimdi ona kardeş istiyoruz 1.5 senedir ama malesef canim

Hepsi normal canım benim zaten 5 yaşında oğlum var ona doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım 1 gün içmeyi unuttm hamile kaldım şimdi ona kardeş istiyoruz 1.5 senedir ama malesef canim
Canım Allah'ın ne zaman vereceği belli olmuyor işte.. Demek zamanı değilmiş. Sen kendini iyi etmeye bak. Çok düşünmemeye çalış. Oluruna bırak.. Allah oğluna sağlıklı uzun mutlu ömürler versin sizlerle beraber. İnşallah kardeşi de olur en kısa zamanda canım

Amin inşAllah canım allahta senin beğini sağ salim kucağina versin inşAllah

merhaba bende bu ay tedaviye basliyorum. adet olmayi bekliyorum. insallah Allah herkesin gonlune gore verir.

çok sevindim canım inş bebegın vardır çok mutlu oldum senın adına.

aaaa canm cok sewındımmmmm .... hadı hayırlıs olsun hakkında ınssallah keseyıde gorursun ve sAGLIKLA KUCAGINA ALIRSINNN.........:) :) :) darısı bızlere olsun...

çok sevindim canım inş bebegın vardır çok mutlu oldum senın adına.

aaaa canm cok sewındımmmmm .... hadı hayırlıs olsun hakkında ınssallah keseyıde gorursun ve sAGLIKLA KUCAGINA ALIRSINNN.........:) :) :) darısı bızlere olsun...

Çok çok teşekkür ederim kızlar Allah sizlere de nasip etsin inşallah.. Salı günü kontrole kadar endişeler devam edecek.. Ama heralde artık bu aylar böyle geçcek :) İnşallah bebeğim benimledir..
Eminim ki en güzel zamanda gelecek sizin de bebekleriniz Siz de olumlu düşünün lütfen.. Allah gönlünüze göre versin inşallaahh

canım ben hamıleyım zaten :) 4. ayımıza gırdık bende cok heyecanlıyım cınsıyetını öğrenmek ıcın sabırla beklıyoruzz :)

canım ben hamıleyım zaten :) 4. ayımıza gırdık bende cok heyecanlıyım cınsıyetını öğrenmek ıcın sabırla beklıyoruzz :)
Ne güzel canım... Allah tamamına erdirsin.. Sağlıkla kucağına aldırsın inşallaahhh

Kızlar birşey sorucam serophene ve çatlatma iğnesi tedavisinde folic asit kullanmamın bi zararı olurmu tedaviye

Kızlar birşey sorucam serophene ve çatlatma iğnesi tedavisinde folic asit kullanmamın bi zararı olurmu tedaviye
Canım bunların birbirleriyle alakası olduğunu sanmıyorum. Zararı olmaz bence. Benim doktorum folic asit vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…