Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

sende serophene ve çatlatma iğnesiylemi hamile kaldın canım bende başlayım kullanmaya canım bugün aldım hem doğum kontrol hapını hep folik asiti kullancam canım
Yok canım. 1 ay serophene 1 ay da klomen kullandım ama olmamıştı. Bu ay kendiliğinden oldu :)

Kızlar birşey sorucam serophene ve çatlatma iğnesi tedavisinde folic asit kullanmamın bi zararı olurmu tedaviye
canm mrb .... hıc bır zararı yok rahatlıkla kullan cunkı bana da dr serophene + catlatma ıgnesı verdıgınde folık asıte de baslttı

Meraba kizlar nasilsiniz keyifler nasil?? ben coktandir yazamamistim buralara, ins son zamanlarda guzel seyler olmustur
Benim sizlere sormak istedigim birsey var. Ben bu ay klomen kullandim ve gecen hafta pregnyl igne vuruldum. Son adet t. 26 Ocakti ancak dun yani 13 subatta lekelenme basladi daha once serephone kullandigimda da aynısı olmuştu. Sizlerde de böyle bir şey oluyor mu? Adet desem adet degil yerlesme kanamasi olduğunu da sanmıyorum. Sizin bir fikriniz var mi?

Arkadaşlar mrhb bn 2.5 yıldır evliyim dört düşük yaptım pıhtılaşma var bnde en son 4 ay önce kürtaj oldum ve tedavim sonuçlandı bnde henen hamile kalnak istiyordum bu ay eczaneden serephone aldım ve kullandım bugün adetimin 17. günü ve dört gün dür kasıklarımda inanılmaz ağrı var hic doktorada gitmedim sizce normal mi bi sene önce yine doktorum serephone vermişti hemen gebe kalmıştım tabi catlatma igneside olmustum ama klomende gebe kalamamistim bu ay iğnesiz kullandım serephoneyi umarım gebe kalırım allah kimseyi mahrum etmesin en kisa zamanda bizleride sevindirsin.

canım keşke dokktoruma danışıp kullansaydın serephoneyi

canım keşke dokktoruma danışıp kullansaydın serephoneyi
Yaa Karnım taş gibi yürürken otururken ağrıyıor sürekli bi ağrı var içinde kist mi bu sizce bu kadar kısa sürede olur mu bn kurtajdan sonra 35 günde bir adet olmaya başladım acaba daha önceden kistim vardı da ilaç daha mı kötü yaptı off çok korkuyorum(

Korkma benimde geçen ay öyle oldu karnım taş gibiydi kasıklarım çok ağrıyodu canım

Çok geçmiş olsun.. İnşallah bu ay kavuşursun bebeğine..
Keşke doktor kontrolünde kullansaydın canım.. eğer şiddetlenirse doktora sor mutlaka.. Daha önce yumurtan kendi kendine çatlıyordu di mi? Bence yumurtaların çatlıyor ve o yüzden ağrı yapıyor, çünkü adetlerin 35 günde ise bu dönemler yumurtlama dönemlerin olmalı. 16-23 günler arası sizin için önemli günler. Bu günleri iyi değerlendirin. Kötü düşünme bence. İlaçla fazla yumurta olduğu için ağrı da fazla oluyor biraz. Tabi ki şiddetini bilmiyorum. Eğer yumurta beyazı gibi akıntın varsa bu da işarettir yumurtlamaya..
Yine de dediğim gibi, aman ağrı artarsa doktoru ihmal etme. Çatlatma iğnesi kullanmadan bu ilaçları kullanınca kist yapma olasılıkları daha yüksek çünkü çok yumurta oluyor, hepsinin atılması zor olabilir.
Allah inşallah fazla aratmadan en kısa zamanda nasip eder canım..

cnm mrb yenı gordm msj... ewet bende serophene kullanırken ıgne vurulduktan sonra aynı sekılde lekelenmem olmusutu dr danıstım bu durum normal dedı ılacların etkısıyle rehm kasılıyor falan demıstı yanlıs hatırlamıyorsam tam kırmızı olamdagı surece sorun degl normal dedı

Neyseki azaldı bu akşam ağrım
Neyseki azaldı ağrım şimdi daha iyim ama karnimda sanki yara var bn gecen aylar gayet iyiydm hic ağrım yoktu bu ay ilacı kullandım böyle oldu bnde iyi değer lendirmeye çalışıyorum diğer gebeliklerim kendiliğinden oldu artık esimde bnde cok istiyoruz bnde doktorlardan bıktım araştırdım bi defadan bişey olmaz die kullandım umarım bu ay gelir bebeğim mahrumiyet cok zor arkadaşlar bütün arkadaşlarınız anne oluyor siz onların bebeklerini severek yetiniyorsunuz herkesin size aciyan gözlerle bakması cook zor inanin çok zorr(

Canım biz isteğimizi bile kimseye söylemedik ya olmazsa kimse acımasın etmesin konuşmasın diye.. Her şeyde olduğu gibi bu konularda da insanların konuya bakışı çok acımasız.. Maalesef hala olmamasının da olması kadar doğal olduğunu anlamıyorlar! İnsanlara nasıl yaklaşmaları gerektiğini bilmiyorlar. Biz yaklaşık 4 yıldır evliyiz. 1 senedir bebek istiyorduk. bu süre bile bize uzun geldi.. Ne kadar zor biliyorum canım.. Allah inşallah en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin. Sağlık her şeyden önemli.. Eminim sabrınızın mükafatını göreceksiniz canım Bol bol dua et.. Allah geri çevirmez canıımm

Çok teşekkür ederim canım zaten elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor onunla huzur buluyorum ve sabrediyorum...

Çok teşekkür ederim canım zaten elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor onunla huzur buluyorum ve sabrediyorum...
İnşallah kavuşursunuz.. İsteyen herkese dua ediyorum.. Allah nasip etsin inşallah canım.. Umudunu hiç kaybetme Gelecek bebişşiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…