Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Canım daha çok yeni ama evet :)) Daha bugün keseyi gördük. Kalp atışı için 2,5 hafta sonraya randevu verdi doktor. Onu da duyarsak inanıcam :))
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk gebeliğin mi ilaçlaa mı gebe kaldın.

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk gebeliğin mi ilaçlaa mı gebe kaldın.
Çok saol canım.. Amiinn

Evet ilk gebelik, kısmetse.. Bu ilaçtan 1 kere kullanmıştım. 1 kere de klomen kullandım ama maalesef olmadı ilaçlarla canım. Sonra rahim filmi çektirdim. Filmden sonraki 2. ay kendiliğinden nasip etti Allah. Filmin bir etkisi var mı bilmiyorum. 1 senedir istiyorduk. Bir sorun görünmüyordu bizde.
İnşallah sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin Allah

Amin canim Rahim filminden sonra gebe kalmak kolaylaşıyor die duymuştum bnde 2014 ocakta çekilmiştim şubatta gebe kaldım tekrar hayırlı olsun canım allah gönlüne göre versin...

Amin canim Rahim filminden sonra gebe kalmak kolaylaşıyor die duymuştum bnde 2014 ocakta çekilmiştim şubatta gebe kaldım tekrar hayırlı olsun canım allah gönlüne göre versin...
Amin canım çok saol.. Allah sana da sağlıkla nasip etsin.. gönlüne göre versin inşallah

kızlar Merhaba benim doktorum bugün verdi çok zor buldum ilacı 11.gun ilişki dedi ertesi gün kontrolü var 7 aydır bekliyorum mucizemi

Evet canım serephone ve çatlatma iğnesi kullanmmıştım

Merhaba herkese, kızlar bana yardımcı olurmusunuz? olursanız çok sevinirim.Bundan 4 sene evvel dr.bana serephone ilaçı varmişti..Adetin 14.günü ve 21.günü ilişkiye gireceksiniz demişti.Ancak biz denedik , olmadı.Bu seferde tüp bebek denedik, 3 kere o da olmadı maalesef, yaşım genç değil.Ama ben tekrar tüp bebek denemek istemiyorum,çok kilo aldım.Vücudum şişti, vucüduma zarar verebileceğini düşüyorum.Bu arada tekrar kendimiz deneyelim dedik, ama serephone ve çatlatma iğnesini nasıl kullanacağımı unuttum, bana bilgi verirmisiniz ?

Canm doktor bugün verdi bana 2 tane içtim yarindan itibaren sabah akşam icicem 10 tane var kutunun içinde ilk günden itibaren 11. Günü tek ilişki yani tek bosalma ertesi günü kontrol dedi ama iğneyi bilmiorm

mrb ılac 5 gun sabah aksam alınıyor ıgne ıse yumurtaların durumuna gore yanı yumurta yetelı boyuta geldı zaman yapılıyor bunun ıcınde dr kontrolu gereklı...

Canm doktor bugün verdi bana 2 tane içtim yarindan itibaren sabah akşam icicem 10 tane var kutunun içinde ilk günden itibaren 11. Günü tek ilişki yani tek bosalma ertesi günü kontrol dedi ama iğneyi bilmiorm

mrb ılac 5 gun sabah aksam alınıyor ıgne ıse yumurtaların durumuna gore yanı yumurta yetelı boyuta geldı zaman yapılıyor bunun ıcınde dr kontrolu gereklı...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim kısa sürede cevap verdiğiniz için, ilaçı adetin kaçıncı günü başlıyorduk? yada ne zaman başlanmalı?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim kısa sürede cevap verdiğiniz için, ilaçı adetin kaçıncı günü başlıyorduk? yada ne zaman başlanmalı?
Canm ilaç adetin 5. Günü başlanıyor sabah akşam olmak üzere günde iki tane iciliyor bittikten sonra kontrole gidiyosun yumurta boyutuna bakıp igneni vuruyorlar sonrada ilişki günlerini belirliyorlar

arkadaşlar merhaba. ben bu gün başladım serophene yani adetin üçüncü günü. 7. güne kadar günde iki tane alacağım ve sekizinci gün iğneye başlayacağım. 5 doz fostimon yapacağım sonrada yumurta kontrolü ve çatlatma iğnesi. benim polikistik overim var bu arada ve iki yıllık evliyim.

mrb...ıgne ne ıgnesı canm ne ıcın vurulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…