Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

benimde bu ilk tedavim canım. doktorum direk iğneyle başladı. pko olduğu için beklemeye gerek duymadı. bakalım sonuçları paylaşırım inşallah olumlu olur

Cvp verdigin icin tesekkur ederim kafami kurcalayip duruyodu. Doktor yumurtlamadan olmustur falan dedi ama bu kadar yumurtlama da olmaz ki.. Bu ay artik hapla tedaviyi bırakıyorum igneyle tedaviye gecicez kismetse. Senin durumun nedir canım?

canm ben hsg cektırdım 5 ocakta. dr 2 aylık dınlenme verdı ..... dınlenıyoruz :) ama 29 ocak adet gunumdu ama bugun oldu hala bışey yok... bu arada rıca ederım herzamn yardımcı olurum bıldıgım kadaryla :)

merhaba arkadaslar bu gün itibariyle serephone bitti. yarin igneye basliyorum. sizinle gelismeleri paylasirim. insallah olumlu sonuclanir

merhaba arkadaslar bu gün itibariyle serephone bitti. yarin igneye basliyorum. sizinle gelismeleri paylasirim. insallah olumlu sonuclanir
Inşallah güzel haberlerini verirsin bize yalnız iğneye başlıyorum derken canım 1 tane vurulcaksın sadece değilmi

maalesef canim bes doz var yapilacak, yarin doktorumu arayacagim ilk dozdan sonra oda yumurta takibi icin ne zaman gel derse artik.

bu igne yumurta gelisimi icin duruma gore bi tanede catlatma ignesi yapilacak

ınsallah canm hayırlısı olsun ınsallah....( bu arada ıgne ne ıgnesıydı catlatma mı )
canim yarin baslayacagim igne catlatma degil yumurtalari uyarmak ve gelisimini saglamak icin catlatma ignesi daha sonra yapilacak. yumurtalar gelisirse tabii.

canim yarin baslayacagim igne catlatma degil yumurtalari uyarmak ve gelisimini saglamak icin catlatma ignesi daha sonra yapilacak. yumurtalar gelisirse tabii.
Anladım canım ben çatlatma iğnesi sandım inşAllah hayırlısı olur canım hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…