ıns cnm hayırrlısı olsun.. bende hsg yaptırdım 2 aylık dınlenmedeyımbenimde bu ilk tedavim canım. doktorum direk iğneyle başladı. pko olduğu için beklemeye gerek duymadı. bakalım sonuçları paylaşırım inşallah olumlu olur
Rica ederim canm ilk gebelikmi
Hayirlisi olsun canm rabbim gonlune gore versinyok hayır ben hamile değilim..2 kere düşük oldu..bakalım hayırlısı, tüp bebek denedik, ama bütçeyi çok zorladık..bakalım..
Hayirlisi olsun canm rabbim gonlune gore versin
Allah hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah.ıns cnm hayırrlısı olsun.. bende hsg yaptırdım 2 aylık dınlenmedeyım
pekı aşılama yaptırdınız mı hıc tup bebekten onceyok hayır ben hamile değilim..2 kere düşük oldu..bakalım hayırlısı, tüp bebek denedik, ama bütçeyi çok zorladık..bakalım..
pekı aşılama yaptırdınız mı hıc tup bebekten once
Cvp verdigin icin tesekkur ederim kafami kurcalayip duruyodu. Doktor yumurtlamadan olmustur falan dedi ama bu kadar yumurtlama da olmaz ki.. Bu ay artik hapla tedaviyi bırakıyorum igneyle tedaviye gecicez kismetse. Senin durumun nedir canım?cnm mrb yenı gordm msj... ewet bende serophene kullanırken ıgne vurulduktan sonra aynı sekılde lekelenmem olmusutu dr danıstım bu durum normal dedı ılacların etkısıyle rehm kasılıyor falan demıstı yanlıs hatırlamıyorsam tam kırmızı olamdagı surece sorun degl normal dedı
canm ben hsg cektırdım 5 ocakta. dr 2 aylık dınlenme verdı ..... dınlenıyoruz :) ama 29 ocak adet gunumdu ama bugun oldu hala bışey yok... bu arada rıca ederım herzamn yardımcı olurum bıldıgım kadaryla :)Cvp verdigin icin tesekkur ederim kafami kurcalayip duruyodu. Doktor yumurtlamadan olmustur falan dedi ama bu kadar yumurtlama da olmaz ki.. Bu ay artik hapla tedaviyi bırakıyorum igneyle tedaviye gecicez kismetse. Senin durumun nedir canım?
Inşallah güzel haberlerini verirsin bize yalnız iğneye başlıyorum derken canım 1 tane vurulcaksın sadece değilmimerhaba arkadaslar bu gün itibariyle serephone bitti. yarin igneye basliyorum. sizinle gelismeleri paylasirim. insallah olumlu sonuclanir
ınsallah canm hayırlısı olsun ınsallah....( bu arada ıgne ne ıgnesıydı catlatma mı )merhaba arkadaslar bu gün itibariyle serephone bitti. yarin igneye basliyorum. sizinle gelismeleri paylasirim. insallah olumlu sonuclanir
hmm allah kolaylık ve bol sabır versın canm ınsallh olumlu sonuc alırsın..bu igne yumurta gelisimi icin duruma gore bi tanede catlatma ignesi yapilacak
canim yarin baslayacagim igne catlatma degil yumurtalari uyarmak ve gelisimini saglamak icin catlatma ignesi daha sonra yapilacak. yumurtalar gelisirse tabii.ınsallah canm hayırlısı olsun ınsallah....( bu arada ıgne ne ıgnesıydı catlatma mı )
ben hala beklıyorum 2 ay dınlenmem war ve zamn dolmak uzere ben hıc adet gormedımcanim yarin baslayacagim igne catlatma degil yumurtalari uyarmak ve gelisimini saglamak icin catlatma ignesi daha sonra yapilacak. yumurtalar gelisirse tabii.
Anladım canım ben çatlatma iğnesi sandım inşAllah hayırlısı olur canım hakkındacanim yarin baslayacagim igne catlatma degil yumurtalari uyarmak ve gelisimini saglamak icin catlatma ignesi daha sonra yapilacak. yumurtalar gelisirse tabii.
canim bu benim ilk tedavi denemem. Pco oldugu icin surekli duzensiz adetlerim. ama su son yedi sekiz aydir sasilacak derecede duzenli oluyor.ben hala beklıyorum 2 ay dınlenmem war ve zamn dolmak uzere ben hıc adet gormedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?