Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

genelde ilk baslarken sadece tabletle baslaniyor ama enim doktorum hic beklemeye gerek yok dedi igneyide ekledi. bende acil tip teknikeriyim kendim ama igneden korkuyorum :)

genelde ilk baslarken sadece tabletle baslaniyor ama enim doktorum hic beklemeye gerek yok dedi igneyide ekledi. bende acil tip teknikeriyim kendim ama igneden korkuyorum :)
Yaa benim doktorum neden böyle aceleci davranmıyor anlamadım yaa çok rahat biri

ben 29 yasindayim canim yas da etkili biliyorsun ki beklemeye bu yuzdende ihtiyac duymamis olabilir. sen kac yasindasin bilmiyorum ama.
Yaa benim doktorum neden böyle aceleci davranmıyor anlamadım yaa çok rahat biri

ben 29 yasindayim canim yas da etkili biliyorsun ki beklemeye bu yuzdende ihtiyac duymamis olabilir. sen kac yasindasin bilmiyorum ama.
Ben 31 yaşındayım canım belki benim 1 tane oğlum var 1.5 yaşında ondan olabilir canım

canim bu benim ilk tedavi denemem. Pco oldugu icin surekli duzensiz adetlerim. ama su son yedi sekiz aydir sasilacak derecede duzenli oluyor.
ne guzel canm duzene gırmıs bana da ılk dr pko var dedı sonrakı herhangı bısey solemedı umutsuzluga dustum ıyıce

ne guzel canm duzene gırmıs bana da ılk dr pko var dedı sonrakı herhangı bısey solemedı umutsuzluga dustum ıyıce
hiç umutsuzluğa düşme gerçekten en çok ihtiyacımız olan şey ben kendimi bildim bileli pco yum ınsallah Allah yolumuzu açık eder

bılmıyorum ya ıyıca bunalttı benı 2 aydır adet gormedı m ve bugunkerde sıkıntı vermeye basladı
benim dört ay görmediğim oldu maalesef. bu son zamanlatrda kilo vermeye çalışıyorum spor yapıyorum. bunlarında etkisi mutlaka var. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

cumartesi günü yumurta takibi için kontrole gideceğim inşallah dua edin hayırlısı olsun.

Kızlar 2 gün oldu benimde ilacim biteli cuma mübarek gün kontrole gidiyorum inşallah mucizem gerçek olur

Kızlar hayırlı cumalar bugün kontrole gittim ovitrelle vurdu iğne 21 mm olmuş yumurtam haftaya tekrar gidicem

bakalim yarin benim yumurtalar nasil olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…