Yaa benim doktorum neden böyle aceleci davranmıyor anlamadım yaa çok rahat birigenelde ilk baslarken sadece tabletle baslaniyor ama enim doktorum hic beklemeye gerek yok dedi igneyide ekledi. bende acil tip teknikeriyim kendim ama igneden korkuyorum :)
Yaa benim doktorum neden böyle aceleci davranmıyor anlamadım yaa çok rahat biri
Ben 31 yaşındayım canım belki benim 1 tane oğlum var 1.5 yaşında ondan olabilir canımben 29 yasindayim canim yas da etkili biliyorsun ki beklemeye bu yuzdende ihtiyac duymamis olabilir. sen kac yasindasin bilmiyorum ama.
Ben 31 yaşındayım canım belki benim 1 tane oğlum var 1.5 yaşında ondan olabilir canım
Amin canım çok sağol yanlış yazmışım oğlum 5 yaşındaallah uzun omur versin insallah darisi isteyen herkese olur insallah
ne guzel canm duzene gırmıs bana da ılk dr pko var dedı sonrakı herhangı bısey solemedı umutsuzluga dustum ıyıcecanim bu benim ilk tedavi denemem. Pco oldugu icin surekli duzensiz adetlerim. ama su son yedi sekiz aydir sasilacak derecede duzenli oluyor.
hiç umutsuzluğa düşme gerçekten en çok ihtiyacımız olan şey ben kendimi bildim bileli pco yum ınsallah Allah yolumuzu açık ederne guzel canm duzene gırmıs bana da ılk dr pko var dedı sonrakı herhangı bısey solemedı umutsuzluga dustum ıyıce
bılmıyorum ya ıyıca bunalttı benı 2 aydır adet gormedı m ve bugunkerde sıkıntı vermeye basladıhiç umutsuzluğa düşme gerçekten en çok ihtiyacımız olan şey ben kendimi bildim bileli pco yum ınsallah Allah yolumuzu açık eder
benim dört ay görmediğim oldu maalesef. bu son zamanlatrda kilo vermeye çalışıyorum spor yapıyorum. bunlarında etkisi mutlaka var. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.bılmıyorum ya ıyıca bunalttı benı 2 aydır adet gormedı m ve bugunkerde sıkıntı vermeye basladı
ıns. hayırlısı canmbenim dört ay görmediğim oldu maalesef. bu son zamanlatrda kilo vermeye çalışıyorum spor yapıyorum. bunlarında etkisi mutlaka var. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
hayirli olsun canim insallah dualarin kabul olurKızlar hayırlı cumalar bugün kontrole gittim ovitrelle vurdu iğne 21 mm olmuş yumurtam haftaya tekrar gidicem
Amin sağol canmhayirli olsun canim insallah dualarin kabul olur
ayırlısı olsun canm hakkındaKızlar hayırlı cumalar bugün kontrole gittim ovitrelle vurdu iğne 21 mm olmuş yumurtam haftaya tekrar gidicem
Sağol canm allah razı olsunh
ayırlısı olsun canm hakkında
Güzel haberlerini bekliyoruz canmbakalim yarin benim yumurtalar nasil olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?