- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 36
bende yarn dr arıcam baklm ne dıcek ..bakalim yarin benim yumurtalar nasil olmus
cok ıyı canm baya yumurta gelısmı :) ıns tutar bu ayda sevınırsın...merhaba kizlarr geldim doktordan alti yumurtam gelismisyarin catlatma ignemi olacagim insallah dua edin
insallah amin duaniza ihtiyacim varcok ıyı canm baya yumurta gelısmı :) ıns tutar bu ayda sevınırsın...
butun msj yazanlara dua edıyorum canm ınsallah hepımıın yuzu guler yakın zamanda hayırlısıyla...bende pazartesı gıdıyorum dr bakalım sımdı ne olucak.. sanırım aşılama yapacak dıye tahmın edıyoruminsallah amin duaniza ihtiyacim var
kızlar ben hala adet gormedım yarn dr arıagm ama benım sag tarafımda agrı war ara ara ıgneleme oluyor sol taarafta da war ama sag da daha fazla benlımdede hafıften var bebış olma ıhtımalı nedır bırde ıdrarım rengı koyulastı bunaldm ıyıce yaaa yardm lutfen
Canım test yapmış mıydın? Adet oldun mu?butun msj yazanlara dua edıyorum canm ınsallah hepımıın yuzu guler yakın zamanda hayırlısıyla...bende pazartesı gıdıyorum dr bakalım sımdı ne olucak.. sanırım aşılama yapacak dıye tahmın edıyorum
canm adewt olmadm bugun dr gıttım baktı sagda 1 yumurta olmus ve yenı catlamış tahlılde gebelık cıkmadı yenı catlma oldugu ıcın 1 hafta gun aşırı beraberlık olucak salı gunu tekrar kontrole cagırdı ........ bu at cok umutluydum canm goguslerım ılk defa agrımaya basladı ve hala dewam edıyor ..... senın ıcın cok sewındım ama yaa ınsallah saglıkla bebegını kucagna alırsınn..Canım test yapmış mıydın? Adet oldun mu?
Oyy maşallah inşallah güzel sonuçlanır canm bende iğnenin 4. Günü cuma yine kobtrolum var insllah güzel sonuclanircanm adewt olmadm bugun dr gıttım baktı sagda 1 yumurta olmus ve yenı catlamış tahlılde gebelık cıkmadı yenı catlma oldugu ıcın 1 hafta gun aşırı beraberlık olucak salı gunu tekrar kontrole cagırdı ........ bu at cok umutluydum canm goguslerım ılk defa agrımaya basladı ve hala dewam edıyor ..... senın ıcın cok sewındım ama yaa ınsallah saglıkla bebegını kucagna alırsınn..
Ben de adet zamanın geçmiş sandım canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Çalışıınncanm adewt olmadm bugun dr gıttım baktı sagda 1 yumurta olmus ve yenı catlamış tahlılde gebelık cıkmadı yenı catlma oldugu ıcın 1 hafta gun aşırı beraberlık olucak salı gunu tekrar kontrole cagırdı ........ bu at cok umutluydum canm goguslerım ılk defa agrımaya basladı ve hala dewam edıyor ..... senın ıcın cok sewındım ama yaa ınsallah saglıkla bebegını kucagna alırsınn..
Canım çok sevindim inşallah bebiş olur bu aycanm adewt olmadm bugun dr gıttım baktı sagda 1 yumurta olmus ve yenı catlamış tahlılde gebelık cıkmadı yenı catlma oldugu ıcın 1 hafta gun aşırı beraberlık olucak salı gunu tekrar kontrole cagırdı ........ bu at cok umutluydum canm goguslerım ılk defa agrımaya basladı ve hala dewam edıyor ..... senın ıcın cok sewındım ama yaa ınsallah saglıkla bebegını kucagna alırsınn..
İnşallah sen de kavuşursun hayırlısıylaOyy maşallah inşallah güzel sonuçlanır canm bende iğnenin 4. Günü cuma yine kobtrolum var insllah güzel sonuclanir
tesekkur ederım canm ınsallah...Canım çok sevindim inşallah bebiş olur bu ay
canm gectı adetım 2 aydır edet gormuyorum en san 29 aralık adet tarıhımBen de adet zamanın geçmiş sandım canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah. ÇalışıınnUmutlu ol tabi canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..
Güzel dileğin için de çook saolAmiinn.. Herkes alsın inşallahh..
Ama doktor baktı, yumurta çatlıyormuş di mi? yumurtanın çatladığı kesinse 14 gün sonra ya adet olman lazım, ya da hamiş.. Hadi güzel haberlerle inşallahcanm gectı adetım 2 aydır edet gormuyorum en san 29 aralık adet tarıhım
ewet canm yumurta catlamıs yumurtanın kalıtesıne bakalım dedı progesteron du sanırım oda 15 cıktı cok ıyı dedı gun aşiri ilişkı ıns canm ıns...Ama doktor baktı, yumurta çatlıyormuş di mi? yumurtanın çatladığı kesinse 14 gün sonra ya adet olman lazım, ya da hamiş.. Hadi güzel haberlerle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?