Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

kızlar ben hala adet gormedım yarn dr arıagm ama benım sag tarafımda agrı war ara ara ıgneleme oluyor sol taarafta da war ama sag da daha fazla benlımdede hafıften var bebış olma ıhtımalı nedır bırde ıdrarım rengı koyulastı bunaldm ıyıce yaaa yardm lutfen

merhaba kizlarr geldim doktordan alti yumurtam gelismis yarin catlatma ignemi olacagim insallah dua edin

insallah amin duaniza ihtiyacim var
butun msj yazanlara dua edıyorum canm ınsallah hepımıın yuzu guler yakın zamanda hayırlısıyla...bende pazartesı gıdıyorum dr bakalım sımdı ne olucak.. sanırım aşılama yapacak dıye tahmın edıyorum

Canım test yapmış mıydın? Adet oldun mu?

Tedavi olan herkese de sağlıklı bebişler versin Allah inşallaahhh Dualarımız kabul olsun..

Canım test yapmış mıydın? Adet oldun mu?
canm adewt olmadm bugun dr gıttım baktı sagda 1 yumurta olmus ve yenı catlamış tahlılde gebelık cıkmadı yenı catlma oldugu ıcın 1 hafta gun aşırı beraberlık olucak salı gunu tekrar kontrole cagırdı ........ bu at cok umutluydum canm goguslerım ılk defa agrımaya basladı ve hala dewam edıyor ..... senın ıcın cok sewındım ama yaa ınsallah saglıkla bebegını kucagna alırsınn..

Oyy maşallah inşallah güzel sonuçlanır canm bende iğnenin 4. Günü cuma yine kobtrolum var insllah güzel sonuclanir

Ben de adet zamanın geçmiş sandım canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Çalışıınn Umutlu ol tabi canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..
Güzel dileğin için de çook saol Amiinn.. Herkes alsın inşallahh..

Canım çok sevindim inşallah bebiş olur bu ay

canm gectı adetım 2 aydır edet gormuyorum en san 29 aralık adet tarıhım

canm gectı adetım 2 aydır edet gormuyorum en san 29 aralık adet tarıhım
Ama doktor baktı, yumurta çatlıyormuş di mi? yumurtanın çatladığı kesinse 14 gün sonra ya adet olman lazım, ya da hamiş.. Hadi güzel haberlerle inşallah

Ama doktor baktı, yumurta çatlıyormuş di mi? yumurtanın çatladığı kesinse 14 gün sonra ya adet olman lazım, ya da hamiş.. Hadi güzel haberlerle inşallah
ewet canm yumurta catlamıs yumurtanın kalıtesıne bakalım dedı progesteron du sanırım oda 15 cıktı cok ıyı dedı gun aşiri ilişkı ıns canm ıns...

Ya kızlar ben erken gebelik testi yaptım dayanamadım ikinci çizgi silik ama çok belli catlatma ignesinin 6. Günü dogrumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…