Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Kızlar sonunda bu foruma bunu da yazmak nasipmiş hamileyimmm...hemde en umutsuz olduğumayda. Geçen ay çok umutluydum serophene kullanmıştım çatlatmaiğnesi vermemişti doktor olmadı o ay. 2 ay dinlen dedi ve bu ay allah nasip etti. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin.

Ya kızlar ben erken gebelik testi yaptım dayanamadım ikinci çizgi silik ama çok belli catlatma ignesinin 6. Günü dogrumu acaba
keske bıraz daha bekleseydın ıgnenın etkısıyle ıkıncı cızgı cıkabılır aldıgımz ılaclar hormon bu senı yanıltabılır gununu bekle ... ıns pozıtıf sonuc alırsın...

cok sewındım mmmm hayırlı olsunnnnnn darısı bızlere.... :) :)

İnşallah ya yokmudur bi ihtimal
adet tarıhınden once test yapmak yanıltıyor bızı canm aldıgımz ılaclardan dolayı.... beklemek zor hepımız sabırsızlanıyoruz ama beklemekten baska da care yok bende beklıyorum suan salı gununu sabırsızlıkla ....

Ya kızlar ben erken gebelik testi yaptım dayanamadım ikinci çizgi silik ama çok belli catlatma ignesinin 6. Günü dogrumu acaba
Canım.. İğne kanda b-hcg hormonunun yükselmesine sebep oluyor ve vücuttan 12-14 günde atılıyor. Bu yüzden iğneden sonra 12 gün içinde yapılan testler iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor. Tabi ki hamile olabilirsin ama iğnenin üzerinden 12 gün geçmeden bundan emin olamazsın maalesef. Hatta en kesini adet gününü beklemek. İnşallah hamilesindir..

Ne güzel, maşallaahhh Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah Ben de dinlendiğim ayda hamile kaldım :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallaahh

İnsallah canm reglime 9 gün var erken gebelik testi yapmıştım farklı iki marka yarın kontrolum var inşallah bende sizler gibi bu mutluluğu tadarim

Canlar hayırlı cumalar bugün randevum var 1 de umidimi kesmedim bakalım neticeyi yazicam sizlere

mrb canm nasl gıdıyor bebışle.... benım salı gunu kontrolum var bu sefer umutluyum ılk defa goguslerım agrıyor hemde cok gunden gune artıyor agrı acaba blırtımı ne dıyosun gecen hafta dr gıttımde yumurta yenı catlamıstı

can

mm cok sewındım hayırlı olsun allah saGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ...:) DARISI BANA cok cok sewındım benımde salı gunu kontrolum war
Sağol canm allah razı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel haberlerini beiyoruz

Canm midem kötü hep uyuyorjm idrara çıkmaktan yoruldum olabilir canm bünyeye göre değişiyor genelde ilk belirti göğüs ve idrar oluyor

Mereba bende bu ay adetinin 5.günü serephoneye başladım beş gün günde bitene içtim iki defa kontrole çağırdı yumurtalar oluşmuş dedi şu an yumurta takibindeyim pazartesi tekrar çağırdı inşallah olur bu ay

İnşallah canm bende serephone içtim ardindan iğne vurulduk insallah rabbim yüzüne baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…