Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Bide benim prolaktinim çok yüksek çıktı 97 onun içinde bir aydır dostinex içiyorum
İnşallah canm bende serephone içtim ardindan iğne vurulduk insallah rabbim yüzüne baksin
Canım işteydim yeni gire bildim cevap verdiğin için teşekkür ederim bana iğne yapacakmı bilmiyorum adetinin 10. Günü gittim en büyüğü 10mm olan yumurtaların var güzel dedi bide yarın gidecem ne oldu acaba

Niye kimse yok ya başka bi yer mi var

mrb canm ınsallah guzel sonuclar alırsın bende salı gunu nu beklıyorum heycanla bu ay cok umutluyum ..... yarınkı gelısmelerıde yaz olurmu

Senin son durum ne canim
benımde yumurtam catlamıyr canm bır sure serophnkullandm .. son ay catlatma ıgnesı de oldum dr cok umutluydu ama kısmet olmasdı.. 5nocakta hssg cektırdım ve 2 ay dınlenmem vardı ıkı ayım doldu ve suankı sorun ben en son 29 aralıkta adet gormustum ogunden berı hıc adet olmadım beklyorum. gecn hafta pazartesı dr gıttım yumurta yenı catlamıs 1 hafta gun asırı ılışkı dedeı salı gunu tekrar cagrdı... ben busefer cok umutluyum goguslerımde asırı hassasıyet war ılk defa ve halsızlık

İnşallah canım ya

29 aralık mı nasıl yani canım kaç ay olmuş

Bugün benim de bu ayki bütün hayallerim suya düştü
canm benım vucut yapım boyleymıs yanı yapısal bır durum muş adet duzensızlıgı... gecen hafta dr gıttım yumurta yenı catlamıs dedı ve gebe kalma ıhtımalı var dedı 1 hafta sonra gerı gel dedı veee yarın sabah gıdıyorum ınsallahhh bebıs wardır

İnşallah canım yaz mutlaka

Merhaba canım.. Saol iyiyim. Bir kaç gün migrenim tutmuştu yine, yattım hep, ama şimdi iyiyim şükür.
Belirtiler için erken ama inşallah hamileliktendir canım. Bende adet olacak gibi karın ağrıması dışında hiç belirti olmamıştı. Göğüslerim adet tarihim geçince acımaya başlamıştı. Adetine 1 hafta vardır o zaman. İnşallah güzel haberler verirsin bizee

Yumurtan o zaman yeni çatlamışsa daha 1 hafta olmuş olacak, doktor ultrasonla da baksa görmez ki ama.. O kısmı anlamadım canım, ama bir bildiği vardır tabi. Hadi inşallah..

kontrolden geldım maleseffffff negatıf.... sanırım ben anne alamıcam...... dr sokturucu verdı ondan sonra ıgne ıle yumurta gelıştirerek tedawıye dewam edecegz dedı...

melesef
canm yıne negatıf...

kontrolden geldım maleseffffff negatıf.... sanırım ben anne alamıcam...... dr sokturucu verdı ondan sonra ıgne ıle yumurta gelıştirerek tedawıye dewam edecegz dedı...

melesef

canm yıne negatıf...

Canım ama daha erken değil mi? yumurta çatlamasının üzerinden 1 hafta geçti demiştin, nasıl hemen negatif olduğu ortaya çıktı yaa!?
ayrıca öyle anne olamıcam falan da deme.. Her şeyin zamanı var. Yeter ki sağlıklı olsun yavrun.. Elbette olacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…