- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 36
canm kan tahlılı yaptı dr sonuc negatıf.....sokturucu verdı dr.Canım ama daha erken değil mi? yumurta çatlamasının üzerinden 1 hafta geçti demiştin, nasıl hemen negatif olduğu ortaya çıktı yaa!?
ayrıca öyle anne olamıcam falan da deme.. Her şeyin zamanı var. Yeter ki sağlıklı olsun yavrun.. Elbette olacaksın..
Alla alaa.. Daha 1 hafta olduysa yumurtan çatlayalı, kan tahlilinde çıkmaz ki zaten daha çok erken.. Senin yumurtan kaç gün önce çatladı?canm kan tahlılı yaptı dr sonuc negatıf.....sokturucu verdı dr.
canm dr su gun demedı ama 2 martta gıtmıstım ozamn daha yenı catlamıs dedıAlla alaa.. Daha 1 hafta olduysa yumurtan çatlayalı, kan tahlilinde çıkmaz ki zaten daha çok erken.. Senin yumurtan kaç gün önce çatladı?
Üzülme canım hepimiz birgün anne olucaz inşallah. Bende senin gibi her ay ben asla anne olamıycam diye ağlama krizlerine griyorum ama umudu kesmemek lazımmelesef
canm yıne negatıf...
Canım doktor bilir tabi ama bana erken geldi. 10 günde kanda kesin çıakr mı ki..? Vardır bir bildiği, çıkıyor demek.. Hayırlısı olsun canım. Umutsuz olmak yok..canm dr su gun demedı ama 2 martta gıtmıstım ozamn daha yenı catlamıs dedı
Progesteron bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormonlardan biri. Progestan ilacıında da bu hormondan var. Eğer döllenme olursa, bebek kolay tutunsun diye veriyorlar canım. Ben de kullanmıştım.Bana bu sefer de progestan diye bi ilaç vermiş bugün aldım ne işe yarıyo acaba bilen var mı?
Teşekkür ederim canım cevabıCanım doktor bilir tabi ama bana erken geldi. 10 günde kanda kesin çıakr mı ki..? Vardır bir bildiği, çıkıyor demek.. Hayırlısı olsun canım. Umutsuz olmak yok..
Progesteron bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormonlardan biri. Progestan ilacıında da bu hormondan var. Eğer döllenme olursa, bebek kolay tutunsun diye veriyorlar canım. Ben de kullanmıştım.
İçin ama bu ay olmaz gebelik yumurta gelişmemiş dedi bu ilacı verdi anlamadımTeşekkür ederim canım cevabı
Allah Allah.. Madem gelişmemiş neden içiriyor ki o zaman..? Sen hormon testlerini yaptırmış mıydın? Düşük mü gördü acaba hormonları?İçin ama bu ay olmaz gebelik yumurta gelişmemiş dedi bu ilacı verdi anlamadım
mıstı dr ama gerek kalmadı bugun adet oldum ... cuma gunu tekrar gıdıyorum dr yenı tedawı ıcıncanm dr su gun demedı ama 2 martta gıtmıstım ozamn daha yenı catlamıs dedı
san ıllakı uzuluyor canm dun agladım da bugun dHA IYIM sokturucu vermıstı dr. ama kullanmama gerek kalmadı adet oldum rahatladım yaa vucudum patlayacak gıbı hıssedıyordum 3 aydır ..Üzülme canım hepimiz birgün anne olucaz inşallah. Bende senin gibi her ay ben asla anne olamıycam diye ağlama krizlerine griyorum ama umudu kesmemek lazım
cu vermıstı dr ama gerek kalmadı bugun adet oldum cuma gunu tekrar dr gıdıyorum yenı tedawı ıcınAlla alaa.. Daha 1 hafta olduysa yumurtan çatlayalı, kan tahlilinde çıkmaz ki zaten daha çok erken.. Senin yumurtan kaç gün önce çatladı?
Demek yumurtan 15 gün önce falan çatlamış canım.cnm sokkturu
cu vermıstı dr ama gerek kalmadı bugun adet oldum cuma gunu tekrar dr gıdıyorum yenı tedawı ıcın
haklısın canm bakalım cuma gunu dr gıdıyorum yenı tedawıye baslayacak dr yumurta gelıştirici igne vercektı bılgın varmı canm bu konudaDemek yumurtan 15 gün önce falan çatlamış canım.
Hayırlısı olsun artık.. Bu ay kavuşursun inşallahUmutsuz olma sakın.
Net bir bilgim yok ama ilaç yerine sanırım göbekten belli bir ml iğne vuruyorsun. Basit bir şey olmalı. Herkes kendine vuruyor çünkü. İğne yumurtaları büyütmekte daha etkili diye biliyorum. İnşallah güzel sonucu alırsın canım.ı
haklısın canm bakalım cuma gunu dr gıdıyorum yenı tedawıye baslayacak dr yumurta gelıştirici igne vercektı bılgın varmı canm bu konuda
Güzel olmuş valla bak önünde yeni temiz bi ay var herşeyi unutup bu ay yeniden sil baştan başla bu sefer inşallah yüzün gülerın
san ıllakı uzuluyor canm dun agladım da bugun dHA IYIM sokturucu vermıstı dr. ama kullanmama gerek kalmadı adet oldum rahatladım yaa vucudum patlayacak gıbı hıssedıyordum 3 aydır ..
Yaptırmıştım ilk ay hiç bi ilaç vermeden testler yapıl dı hem de yumurta takibi bi tek dostinex kullandım prolaktin için diğer hormonlar av falan iy demişti ama anlamadım bunu niye verdiAllah Allah.. Madem gelişmemiş neden içiriyor ki o zaman..? Sen hormon testlerini yaptırmış mıydın? Düşük mü gördü acaba hormonları?
Bir bildiği vardır herhalde. Yoksa boşuna hormon almış olursun, gerek yok..Yaptırmıştım ilk ay hiç bi ilaç vermeden testler yapıl dı hem de yumurta takibi bi tek dostinex kullandım prolaktin için diğer hormonlar av falan iy demişti ama anlamadım bunu niye verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?