Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canm kan tahlılı yaptı dr sonuc negatıf.....sokturucu verdı dr.

canm dr su gun demedı ama 2 martta gıtmıstım ozamn daha yenı catlamıs dedı
Canım doktor bilir tabi ama bana erken geldi. 10 günde kanda kesin çıakr mı ki..? Vardır bir bildiği, çıkıyor demek.. Hayırlısı olsun canım. Umutsuz olmak yok..

Bana bu sefer de progestan diye bi ilaç vermiş bugün aldım ne işe yarıyo acaba bilen var mı?
Progesteron bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormonlardan biri. Progestan ilacıında da bu hormondan var. Eğer döllenme olursa, bebek kolay tutunsun diye veriyorlar canım. Ben de kullanmıştım.

Teşekkür ederim canım cevabı

İçin ama bu ay olmaz gebelik yumurta gelişmemiş dedi bu ilacı verdi anlamadım
Allah Allah.. Madem gelişmemiş neden içiriyor ki o zaman..? Sen hormon testlerini yaptırmış mıydın? Düşük mü gördü acaba hormonları?

ın
Üzülme canım hepimiz birgün anne olucaz inşallah. Bende senin gibi her ay ben asla anne olamıycam diye ağlama krizlerine griyorum ama umudu kesmemek lazım
san ıllakı uzuluyor canm dun agladım da bugun dHA IYIM sokturucu vermıstı dr. ama kullanmama gerek kalmadı adet oldum rahatladım yaa vucudum patlayacak gıbı hıssedıyordum 3 aydır ..

cnm sokkturu
Alla alaa.. Daha 1 hafta olduysa yumurtan çatlayalı, kan tahlilinde çıkmaz ki zaten daha çok erken.. Senin yumurtan kaç gün önce çatladı?
cu vermıstı dr ama gerek kalmadı bugun adet oldum cuma gunu tekrar dr gıdıyorum yenı tedawı ıcın

cnm sokkturu

cu vermıstı dr ama gerek kalmadı bugun adet oldum cuma gunu tekrar dr gıdıyorum yenı tedawı ıcın
Demek yumurtan 15 gün önce falan çatlamış canım.
Hayırlısı olsun artık.. Bu ay kavuşursun inşallah Umutsuz olma sakın.

ı
Demek yumurtan 15 gün önce falan çatlamış canım.
Hayırlısı olsun artık.. Bu ay kavuşursun inşallah Umutsuz olma sakın.
haklısın canm bakalım cuma gunu dr gıdıyorum yenı tedawıye baslayacak dr yumurta gelıştirici igne vercektı bılgın varmı canm bu konuda

ı

haklısın canm bakalım cuma gunu dr gıdıyorum yenı tedawıye baslayacak dr yumurta gelıştirici igne vercektı bılgın varmı canm bu konuda
Net bir bilgim yok ama ilaç yerine sanırım göbekten belli bir ml iğne vuruyorsun. Basit bir şey olmalı. Herkes kendine vuruyor çünkü. İğne yumurtaları büyütmekte daha etkili diye biliyorum. İnşallah güzel sonucu alırsın canım.

ın

san ıllakı uzuluyor canm dun agladım da bugun dHA IYIM sokturucu vermıstı dr. ama kullanmama gerek kalmadı adet oldum rahatladım yaa vucudum patlayacak gıbı hıssedıyordum 3 aydır ..
Güzel olmuş valla bak önünde yeni temiz bi ay var herşeyi unutup bu ay yeniden sil baştan başla bu sefer inşallah yüzün güler

Allah Allah.. Madem gelişmemiş neden içiriyor ki o zaman..? Sen hormon testlerini yaptırmış mıydın? Düşük mü gördü acaba hormonları?
Yaptırmıştım ilk ay hiç bi ilaç vermeden testler yapıl dı hem de yumurta takibi bi tek dostinex kullandım prolaktin için diğer hormonlar av falan iy demişti ama anlamadım bunu niye verdi

Yaptırmıştım ilk ay hiç bi ilaç vermeden testler yapıl dı hem de yumurta takibi bi tek dostinex kullandım prolaktin için diğer hormonlar av falan iy demişti ama anlamadım bunu niye verdi
Bir bildiği vardır herhalde. Yoksa boşuna hormon almış olursun, gerek yok..

slm canm lar ... ben bugun yıne dr gıttım yenı tedawıye basladık... menegon ıgne tedavısı yumurta gelıstırmek ıcın ardından catlatma ıgnesı .... varmıdır kullanan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…