- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 36
tesekku ederım canm tedawı cok ağırdı 10 gun ıgne oldum sonrasında çatlatma ıgnesı ve cokk fena kasık ağrılarım oldu yıne umutluyum ben :) bugun bıraz ıyıym ama kasıklarımda agrı varHayırlı olsun canım tedavin. Nasılsın?
Geçmiş olsun canım.. İnşallah emeklerinin karşılığında sağlıkla bebeğine kavuşursuntesekku ederım canm tedawı cok ağırdı 10 gun ıgne oldum sonrasında çatlatma ıgnesı ve cokk fena kasık ağrılarım oldu yıne umutluyum ben :) bugun bıraz ıyıym ama kasıklarımda agrı var
ınsallah canm bu ay cok sayıda yumurtam oluşmuş dr tabırıyle onlarca :)Geçmiş olsun canım.. İnşallah emeklerinin karşılığında sağlıkla bebeğine kavuşursun
Vuhuuuu!!ınsallah canm bu ay cok sayıda yumurtam oluşmuş dr tabırıyle onlarca :)
ewtt canm aynen onlarca yumurtam gelişmıs hepsıde ıyı durumda ve bu yüzden catlarken cok fazla ağrım olmuş normalmıs yanı :)Vuhuuuu!!Hadi hayırlısı
İnşallah biri tutacak canıımm :) Belki de ikisiewtt canm aynen onlarca yumurtam gelişmıs hepsıde ıyı durumda ve bu yüzden catlarken cok fazla ağrım olmuş normalmıs yanı :)
teşekkür ederım cnm ınsallah bu ay olucakİnşallah biri tutacak canıımm :) Belki de ikisiHayırlısı olsun inşallaahh
Şimdi de silik gölge gibi çizgi çıkmış kafayı yiycemMeraba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var geçmiş sayfalarda da yazmıştım bu ay bende serephone kullanmıştır ama doktorun yumurtalarının bu ay büyümediğini söylemişti bu ay gebelik olmaz dedi ve progestoren diye bi ilaç verdi onu da içip kanamanın olunca gel tekrar başlayalım ilaca dedi ama olmadı adetin set yapıyorum negatif çıkıyo SAT 23 şubattı serephone gecikme yapıyı mu
cnm bence dr gorus tekrar bende kullandığımda adetım baya gecıkmıstı soktrucu kullammıstımMeraba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var geçmiş sayfalarda da yazmıştım bu ay bende serephone kullanmıştır ama doktorun yumurtalarının bu ay büyümediğini söylemişti bu ay gebelik olmaz dedi ve progestoren diye bi ilaç verdi onu da içip kanamanın olunca gel tekrar başlayalım ilaca dedi ama olmadı adetin set yapıyorum negatif çıkıyo SAT 23 şubattı serephone gecikme yapıyı mu
Cevabın için sağol canım peki hiç gebelik testi yapmışmıydın sen ben dün yaptım ilk başta hiç bişey yoktu bıraktım dışarı çıktım geldiğim de çokkk silik ama görülen bi çizgi varcnm bence dr gorus tekrar bende kullandığımda adetım baya gecıkmıstı soktrucu kullammıstım
Burada daha silik görünmüş ama
ook yaptırdım canm ama negatıfdı ve artık ewe test almıyorum dırek kan testı yapıyorum bır kanda baktır cnm 1 saat ıcınde sonuç alırsın varsada yoksada ıcın rahat eder bu sekılde ınsan bunalıyorCevabın için sağol canım peki hiç gebelik testi yapmışmıydın sen ben dün yaptım ilk başta hiç bişey yoktu bıraktım dışarı çıktım geldiğim de çokkk silik ama görülen bi çizgi var
Serophene değil de progestan geciktirebiliyor.Meraba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var geçmiş sayfalarda da yazmıştım bu ay bende serephone kullanmıştır ama doktorun yumurtalarının bu ay büyümediğini söylemişti bu ay gebelik olmaz dedi ve progestoren diye bi ilaç verdi onu da içip kanamanın olunca gel tekrar başlayalım ilaca dedi ama olmadı adetin set yapıyorum negatif çıkıyo SAT 23 şubattı serephone gecikme yapıyı mu
mrb cnm ne yaptın kanda baktırdın mı ?? inşallah hamılesındır .. merak ettımBurada daha silik görünmüş ama
Serephone kullandım normalde ilaçsız da bakılan ve büyüyüp çatlayan yumurtaların büySerophene değil de progestan geciktirebiliyor.
Silik çizgi ne kadar sonra çıktı? 5 dakikadan sonra çıkan sonuç dikkate alınmamalı diyor testlerde ama kimisinde de doğru çıkıyor. Belki de geç döllenme olmuştur. Yumurtlama gününden sonra ilişkiye devam ettiniz mi? Mutlaka kanda baktır canım. Çok umutlanma ama hamile de olabilirsin.
Bi süre sonra çıktı canım aynı testi aynı marka 24martda yaptım adetin bi gün geçmişti saatlerce bekledi hiç bişey çıkmadı 27 martda yaptım bi kaç saat sonra resmen çizgi çıktı ama silik 29 mart da başka bi marka yaptım yine bişey çıkmadiSerophene değil de progestan geciktirebiliyor.
Silik çizgi ne kadar sonra çıktı? 5 dakikadan sonra çıkan sonuç dikkate alınmamalı diyor testlerde ama kimisinde de doğru çıkıyor. Belki de geç döllenme olmuştur. Yumurtlama gününden sonra ilişkiye devam ettiniz mi? Mutlaka kanda baktır canım. Çok umutlanma ama hamile de olabilirsin.
Doktorun bu ay gebelik olmaz bu güne kadar yumurtaların büyümesi lazim di diğer ay tekrar başlarız dedi bizde rast gele çalıştık ama olmadı adetimSerephone kullandım normalde ilaçsız da bakılan ve büyüyüp çatlayan yumurtaların büy
Bi süre sonra çıktı canım aynı testi aynı marka 24martda yaptım adetin bi gün geçmişti saatlerce bekledi hiç bişey çıkmadı 27 martda yaptım bi kaç saat sonra resmen çizgi çıktı ama silik 29 mart da başka bi marka yaptım yine bişey çıkmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?