Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Hayırlı olsun canım tedavin. Nasılsın?
tesekku ederım canm tedawı cok ağırdı 10 gun ıgne oldum sonrasında çatlatma ıgnesı ve cokk fena kasık ağrılarım oldu yıne umutluyum ben :) bugun bıraz ıyıym ama kasıklarımda agrı var

tesekku ederım canm tedawı cok ağırdı 10 gun ıgne oldum sonrasında çatlatma ıgnesı ve cokk fena kasık ağrılarım oldu yıne umutluyum ben :) bugun bıraz ıyıym ama kasıklarımda agrı var
Geçmiş olsun canım.. İnşallah emeklerinin karşılığında sağlıkla bebeğine kavuşursun

Meraba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var geçmiş sayfalarda da yazmıştım bu ay bende serephone kullanmıştır ama doktorun yumurtalarının bu ay büyümediğini söylemişti bu ay gebelik olmaz dedi ve progestoren diye bi ilaç verdi onu da içip kanamanın olunca gel tekrar başlayalım ilaca dedi ama olmadı adetin set yapıyorum negatif çıkıyo SAT 23 şubattı serephone gecikme yapıyı mu

Şimdi de silik gölge gibi çizgi çıkmış kafayı yiycem

cnm bence dr gorus tekrar bende kullandığımda adetım baya gecıkmıstı soktrucu kullammıstım

cnm bence dr gorus tekrar bende kullandığımda adetım baya gecıkmıstı soktrucu kullammıstım
Cevabın için sağol canım peki hiç gebelik testi yapmışmıydın sen ben dün yaptım ilk başta hiç bişey yoktu bıraktım dışarı çıktım geldiğim de çokkk silik ama görülen bi çizgi var

oooo c
ook yaptırdım canm ama negatıfdı ve artık ewe test almıyorum dırek kan testı yapıyorum bır kanda baktır cnm 1 saat ıcınde sonuç alırsın varsada yoksada ıcın rahat eder bu sekılde ınsan bunalıyor

Serophene değil de progestan geciktirebiliyor.

Silik çizgi ne kadar sonra çıktı? 5 dakikadan sonra çıkan sonuç dikkate alınmamalı diyor testlerde ama kimisinde de doğru çıkıyor. Belki de geç döllenme olmuştur. Yumurtlama gününden sonra ilişkiye devam ettiniz mi? Mutlaka kanda baktır canım. Çok umutlanma ama hamile de olabilirsin.

Serephone kullandım normalde ilaçsız da bakılan ve büyüyüp çatlayan yumurtaların büy
Bi süre sonra çıktı canım aynı testi aynı marka 24martda yaptım adetin bi gün geçmişti saatlerce bekledi hiç bişey çıkmadı 27 martda yaptım bi kaç saat sonra resmen çizgi çıktı ama silik 29 mart da başka bi marka yaptım yine bişey çıkmadi

Doktorun bu ay gebelik olmaz bu güne kadar yumurtaların büyümesi lazim di diğer ay tekrar başlarız dedi bizde rast gele çalıştık ama olmadı adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…