Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Doktorun bu ay gebelik olmaz bu güne kadar yumurtaların büyümesi lazim di diğer ay tekrar başlarız dedi bizde rast gele çalıştık ama olmadı adetim

Yok canım tekrar test yaptım çıkmayınca kanada gitmedim doktorun olmaz dedi ya benim hiç ümidim yok ilaçlardan diyorum ben
Belki de ilaçlardandır. Gecikebiliyor zaten ama silik çizgi deyince, acaba dedim. Bekle bakalım bir kaç gün daha. Hayırlısı olsun..

Maalesef dün hasta oldum kızlar yarin da doktora gidicem tekrar tedavi için
canm yaaa uzuldum şimdi..... yenı bır bekleyiş yenı tdawı cok zor bunlar cok yıpranıyoruz cok canımız yanıyor ...... pekı dr nasl bır tedavı uygulayacak bılgın warmı

canm yaaa uzuldum şimdi..... yenı bır bekleyiş yenı tdawı cok zor bunlar cok yıpranıyoruz cok canımız yanıyor ...... pekı dr nasl bır tedavı uygulayacak bılgın warmı
Evet canım öyle Bu ay yumurtalar büyümemiş gelecek ay ilacın dozunu artıralım demişti günde bi defa içmiştim serophene yi iki verecek heralde

Maalesef dün hasta oldum kızlar yarin da doktora gidicem tekrar tedavi için
Bu ay yumurtalar büyümemiş gelecek ay ilacın dozunu artıralım demişti günde bi defa içmiştim serophene yi
Hayırlısı olsun canıımm.. İnşallah bu ay güzel sonucu alırsınız Hep umutlu ol Allah en güzel zamanda nasip etsin inşallah..
Sabah 1 akşam 1 verir canım.

bende günde ıkı ıcmıstım ama 3 ay olmadı sonra dr günde 3 tane 3 ay dewam dedı dr degıstırdım

bende cok merak edıyorum bu ay cok canım yandı .... eger bu ay negatıf olursa tedawı 3 ay tekrarlanıcak yanı 2 ay daha bu ılaclara dewam ama dusununce bıle canım yanıyor cok ağrım oldu cunkı
Benim de çok yandı canım adetim bi hafta gecikmeli geldi ya o bi hafta öldum öldum dirildim bel ve kasık ağrısından

Bugün gittim doktora arkadaşlar yarın yine serophene te başlıyorum günde ikidoz olarak bugün kanda verdim prolaktinime bakılacak düşmüşmü diye biliyorsunuz çok yüksekti ilacım da bitti umarım düşmüştür

hmm ıyı bakalım canım ınsallah bu ay pozıtıf sonuç alırsın....

Hayırlı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…