Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Merhaba kızlar ben 4 senelik evliyim yeni evliyken 1 dusugum oldu 1.5 aylık daha sonra 1.5 yıl korunduk ve simdi çocuk istiyoruz bütün tahlillerimi yaptırdım ve hic bi sorun çıkmadı kanallarimda temiz.özel hastaneye gidiyorum ve Dr bu konuda metiniduymuştum Yengem ve bi akrabamda 10 yıl önce o Dr dan tedaviyle ikizleri oldu.benim sorunumu ilk muanede ve testlere bakınca anladı yumurtaliklarim tembelmis ilk ay hap verdi yumurtaların büyümesi sonra 3 iğneverdi ve bağla 15mm di 1 iğne daha verdi20mm te ulaştı çatlatmak iğnesi verdi o aycatlamadi.ikinci ay yine hap verdi dozunu 2 ye cikardi 5 gün kullandım ve hapla yumurtalarim gelişti 2 yumurtam sağ tarafta 16.03.2015 catlatma oldum ignemi 17.18 martta esimle 2 gün beraberligimiz oldu ertesi gün gittik Dr çatlamış 2 yumurtamda ikiz olma ihtimali yuksek dedi 20 gün sonra teste çıkar dedi.ama maalesef adet oldum.bu ay tekrar başladık sepherona günde 2 tane bugün 2.gunum cuma yumurtaliklarim gelismismi diye gidicez.bakalım bu ay 3.ayim olucak Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin sağ saglim hayirlisiyla evlatlarimiza kavustursun.

mrb hos geldın aramıza.... amın ınsallh...hepımız bırgun sewınırız güzel haberle

Mucizelere her zaman inanırım canım dualarım seninle
canım cok teşekkür ederım destegın ıcın .... bende kafam bıraz dağılsın dıye yarın memlekete annemlere gıtcektım ama bıraz once leklenmem oldu sanırım yarın falan adet olurum 3 gunu buyuk ıhtımal dr cagırıcak yanı planım ıptal

bu arada sormayı unuttum kullandığın ıgne menegon mu ? ben bu ay menegon kullandım da

Evet canım ilk ay hap verdi serephonu günde 1 ise yaramadı sonra o ay yine iğne verdi menegon 3 tane her gün saatinde onları vurdurdum.

Yumurtayı büyütmek bi derttt çatlatmak bi dert zaten benim ilk ay ignelerele yumurta büyüdü ama çatlatma iğnesiyle bile catlamadi sonra kist hapı kullandım 10 gün kist oluşmasın diye 2.ay yumurtalar iğneye gerek kalmadan sereponle büyüdü catladi Dr progestan da verdi ama gebelik olmadı.bide ben 2.ayda kuru incir tüketim günde 2 3 tane onun etkisi oldumu bilemem bu ayda devam ediyorum bakalım cuma güne ne kadar olmuş yumurtalarim.:)

hıc soyleme canm büyütmek bır dert çatlatmak ayrı bır dert.... ben 3 ay serophen kullandm ama hıc faydası olmadı sonra hsg yaptırdım oda temız çıkınca 2 ay dinlenmeden sonra gecen ay menegonla yumurta gelıstırıp sonrada çatlatma ıgnesı oldum ve cook umutluydum gelısen yumurta sayısı cok fazlaydı yanı şansm cok yuksektı ama bugun adet oldum ..... menegon tedavısıne 3 ay tekralıcaz dedı dr günde ıkı tane yanı aksamları tek sefer ıkı ıgne toplamda 20 adet .... perşembe tekrar başlıyorum.. benım cok cok ağrım oldu yumurtalar buyurken ve catlarken şimdi sil bastan balıyorum

Evet canım bende rahim filmi tedaviye başlamadan yaptırdım tüpler açık hic ağrı bile duymadım çekilirken gayet iyi dedi açık dedi hatta hamile kalma olasılığın yuksek dedi çeken Dr.3.aya girdik iste tedavi başlayalı gecen ay yumurtam catlarken bendede çok ağrı oldu yani ama ilişki sırasında ozaman anladım catladigini 2 adet sağ tarafimda vardı yumurta 2 side çatlamış bende gecen ay çok umutluydum ilk defa yumurtam catlamisti ve 2 tane ama olmadı çok üzüldüm hic bebeğim olmucak gibi geliyor bu ay bakalım ne olacak .stres yapmamak istiyorum ama adet günüm yaklaştıkça çok stres yapıyorum belki buraya yazmam iyi gelir hepimiz ayni sorundan muzdaripiz sonuçta.

Peki canım senin 3 ay buyumedimi yumurtaların hapla.

Bide bütün tahliller yapıldı testler eşimin sperm testi hepsi çok iyi sadece yumurtalar büyümüyordu bu ay oda oldu yine olmadı Rabbimin vardır bi bildiği ol der ve olur.

Peki canım senin 3 ay buyumedimi yumurtaların hapla.
canım onu bılmıyorum cınkı eskı dr o surede gıc kontrole cagırmadı hep benım adetı m gecıktı 3 aylık tedawı neredeyse 6 ayı buldu ..... ama dokt degıstırdıgmde yenı dr yıne serophne aynı zamnda çatlama ıgnesı verdı ve o ay 3 yumurtam oluştu ama tutmadı ama yumurtam gelısımım zaten ıyı ama çatlamada sıkıntım var catlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…