canım onu bılmıyorum cınkı eskı dr o surede gıc kontrole cagırmadı hep benım adetı m gecıktı 3 aylık tedawı neredeyse 6 ayı buldu ..... ama dokt degıstırdıgmde yenı dr yıne serophne aynı zamnda çatlama ıgnesı verdı ve o ay 3 yumurtam oluştu ama tutmadı ama yumurtam gelısımım zaten ıyı ama çatlamada sıkıntım var catlamıyor
amın canm ınsallah...Anladım canim .valla benim yengemde ilk ay catlatma iğnesi ve menegonla hamile kaldı bende ikizleri oldu 10 yıl önce.bizde bu aykilere bakcaz yilmicaz sonuna kadar gidicez kısmet tutar belki.ben çok umitsizdim gecen ay ama bu ay daha iyiyim vaktini bekliyor Rabbim.
Bizden başka kimse yok galiba :)amın canm ınsallah...
Aminnnnn canımMerhaba kızlar. 2 yıllık Evliyim bende. 1 Yıldır bebiş istiyoruz fakat nasip olmadı. Doktorum klomen ve çatlatma iğnesi verdi o ay kimyasal gebelik yaşadım sonrasında 2 ay daha denedim fakat olmadı. Rahimimde polip vardı Kasım'da onu aldırdım ve bu ay tekrar başladım tedaviye. Eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığını söyledi doktorum. Serophene-glifor ve inofolic verdi. Cuma muayenem var. Allah evlat kokusunu nefesini hepimize hissettirsin inşallah. Dualarım anne olmak isteyen herkes için.
Aminnn canimMerhaba kızlar. 2 yıllık Evliyim bende. 1 Yıldır bebiş istiyoruz fakat nasip olmadı. Doktorum klomen ve çatlatma iğnesi verdi o ay kimyasal gebelik yaşadım sonrasında 2 ay daha denedim fakat olmadı. Rahimimde polip vardı Kasım'da onu aldırdım ve bu ay tekrar başladım tedaviye. Eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığını söyledi doktorum. Serophene-glifor ve inofolic verdi. Cuma muayenem var. Allah evlat kokusunu nefesini hepimize hissettirsin inşallah. Dualarım anne olmak isteyen herkes için.
aslında bır kac arkadaş daha wardı ama bu ara pek gorunmedılerBizden başka kimse yok galiba :)
Merabalar herkese benim de bugün itibariyle serophenem bitmiş bulunuyordu cuma kontrolün var bakalım bu ay nolucak[/QUO hadı bakalım hayırlısı bende yarn sabah dr gıdıyorum bu ayın tedawısıne baslarız heralde
nm hos geldın bende senın gıbı 2 yıl olucak ewlılıgm bızde bebıs ıstıyoruz bakalım .... burda bırbırımızde destek oluyoruzMerhaba kızlar. 2 yıllık Evliyim bende. 1 Yıldır bebiş istiyoruz fakat nasip olmadı. Doktorum klomen ve çatlatma iğnesi verdi o ay kimyasal gebelik yaşadım sonrasında 2 ay daha denedim fakat olmadı. Rahimimde polip vardı Kasım'da onu aldırdım ve bu ay tekrar başladım tedaviye. Eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığını söyledi doktorum. Serophene-glifor ve inofolic verdi. Cuma muayenem var. Allah evlat kokusunu nefesini hepimize hissettirsin inşallah. Dualarım anne olmak isteyen herkes için.
Allahım sen kimsenin kucağını boş koymaslm canlar ben bugun doktoruma gıttım adetımın 3. gunundeyım ultrasonla baktı ve gecen ay 20 kadar yumurta olusmus ve 15 tanesı falan catlamıs 5 yumurtan war hala gelişmleri cok ıyı menegon a devam etmıyoruz dedı kolmen verdı düşük doz günde 1 tane ondan sonra gun aşırı ılişkı bakalım ınsallah bu ay gelir bebişşş
Kurban olduğum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
mrb cok belırgın ağrıları ve yan etkısı yok kısının vücuduna gore degısıklık gosterıyor galıba ılac ben 4 kutu kullandım .... olumlu etkısı ılacın verılme amacı yumrtaları gelıstırıyor buyutuyor çatlama ya hazırlıyor...bu serophene den doktorum banada verdi arkadaşlar olumlu ve olmumsuz etkileri nedir acaba ?
mrb cok belırgın ağrıları ve yan etkısı yok kısının vücuduna gore degısıklık gosterıyor galıba ılac ben 4 kutu kullandım .... olumlu etkısı ılacın verılme amacı yumrtaları gelıstırıyor buyutuyor çatlama ya hazırlıyor...
sende sıkıntı nedır
hayır canm her dr çatlama ıgnesı vermıyor ben 3 kutuyu eskı dr vermıstı ıgne yoktu ama yenı dr verdı.... polıkstık ower hamılelıge engel bır durum degl hemen her bayanda war..... 1 hafta sonra yumurtalarn gelıusımıne bakıcaktır ondan çağırır dr.ben bugün doktora gittim alttan muayene etti kist yok güzel dedi fakat adetin 3.günüydü ama adetim kesilmişti sekreterine polikistik derken duydum bulguları yazana bi problem var mı dedim yok temi dedi,sonra hormon testime baktı süt hormonu için haftada 2 kere içilecek ilaç ile serophene adlı ilacı verdi yumurtlamaya destek olarak benim anlamadığım nokta 1 hafta sonra kontrole çağırdı bu seropheneyi kullanan herkes çatlatma iğnesi oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?