İyisallah canım yaa bu ayy gelir bebisin yumurtalar baya çok çünkü.iğnenin faydaları iste.:)slm canlar ben bugun doktoruma gıttım adetımın 3. gunundeyım ultrasonla baktı ve gecen ay 20 kadar yumurta olusmus ve 15 tanesı falan catlamıs 5 yumurtan war hala gelişmleri cok ıyı menegon a devam etmıyoruz dedı kolmen verdı düşük doz günde 1 tane ondan sonra gun aşırı ılişkı bakalım ınsallah bu ay gelir bebişşş
Canım benimde sut hormonların yüksekti biraz 37 çıkmıştı destonex vermiştir büyük bi ihtimal bende kullandım son ayimdi pazartesi perşembe kullaniyodum.sut hormonu da gebeliğe engel oluyormuş.iyisallah en kısa zamanda evlat kokusu tattırır Rabbim bizlere:)ben bugün doktora gittim alttan muayene etti kist yok güzel dedi fakat adetin 3.günüydü ama adetim kesilmişti sekreterine polikistik derken duydum bulguları yazana bi problem var mı dedim yok temi dedi,sonra hormon testime baktı süt hormonu için haftada 2 kere içilecek ilaç ile serophene adlı ilacı verdi yumurtlamaya destek olarak benim anlamadığım nokta 1 hafta sonra kontrole çağırdı bu seropheneyi kullanan herkes çatlatma iğnesi oluyor mu ?
hayır canm her dr çatlama ıgnesı vermıyor ben 3 kutuyu eskı dr vermıstı ıgne yoktu ama yenı dr verdı.... polıkstık ower hamılelıge engel bır durum degl hemen her bayanda war..... 1 hafta sonra yumurtalarn gelıusımıne bakıcaktır ondan çağırır dr.
Canım benimde sut hormonların yüksekti biraz 37 çıkmıştı destonex vermiştir büyük bi ihtimal bende kullandım son ayimdi pazartesi perşembe kullaniyodum.sut hormonu da gebeliğe engel oluyormuş.iyisallah en kısa zamanda evlat kokusu tattırır Rabbim bizlere:)
evet canım benimde 36 çıktı dostonex verdi dün içtim perşembe ve pazartesi günleri içerek devam edicem peki değerin normale döndü mü ? aminnnnn bu arada:)
arkadsslar sut hormonu nedır ben ılk defa duydum bn daha once cok test yaptırdım amas onu hıc duymadım acsaba farklı bır ısım mı var
Benimde bu hafta bitti ama çok yuksek olmadığı için doktorum düşmüştür dedi test yaptirmadim bende.çok bas ağrısı cekiyodum yuksekken simdi hic yok bas agrim.evet canım benimde 36 çıktı dostonex verdi dün içtim perşembe ve pazartesi günleri içerek devam edicem peki değerin normale döndü mü ? aminnnnn bu arada:)
Aaaa ne güzel canim .benimde bugundu kontrolum benimde sol tarafta 2 tane yumurtam var 15 mm benimde pazartesi çağırdı ölçüp 10 da çatlatma iğnesi verecek.iyisallah hepimizin bu ayı güzel olur hayırlı haberler alırız.Bugün benim de doktor kontrolüm vardı herşey çok güzel dedi doktor her iki tarafta da 15mm yumurtalar var dedi pazartesi tekrar çağırdı çatlama iğnesini de aldırdı pazartesi yapacak bu ay çok ümitliyim dedi süt hormonu na gelince benimde çok yüksekti 97 idi şimdi 2,5 şükürr
Genelde yumurtaya bakıyor doktor eğer kendi kendine catlicak gibiyse vermiyor ama catlamicak gibiyse çatlatmak için iğne veriyo.yada ne olur ne olmaz diye hepte verebiliyorlar bazı doktorlar garanti olsun diye.benim doktorum hep verdi mesela 3.ayım bu ay.ilkinde çatlatma ignesine rağmen catlamamisti.banada bahsetmedi çatlatma iğnesinden yukarda arkadaş onunla ilgili bilgi vermiş herkese verilmiyomuş galiba,siz serophene ilacına adetin 5.günü 5 gün süre ile içip mi gittiniz?gzd-dgn
hmm anladım canm tahmın ettıgm gıbı ısım degısıklıgı cok teşekkür ederım ...canım hormon testinin içinde doktor istiyor zaten polaktin değerin oluyor benim normalin üstünde çıktığı için ilaç verdi
Tabi faydası var.Rabbim böyle yazdıysa bu şekilde alırız bebeklerimizi kucaklarimiza.bu tedavilerde sabir çok önemli sabretmemiz lazim.anladım canım bu sayfanın geçmişini okudum içime umut doğdu gerçekten deneyenlerin çoğu faydasını görmüş tesadüf olmaz ,bugün serophene ye başladım 5 gün içicem hayırlısı bakalım Rabbim neler göstercek.
Aynı gidiyoruz biz bakarsın ilimizde aynı anda kalırızAaaa ne güzel canim .benimde bugundu kontrolum benimde sol tarafta 2 tane yumurtam var 15 mm benimde pazartesi çağırdı ölçüp 10 da çatlatma iğnesi verecek.iyisallah hepimizin bu ayı güzel olur hayırlı haberler alırız.
Genelde yumurtaya bakıyor doktor eğer kendi kendine catlicak gibiyse vermiyor ama catlamicak gibiyse çatlatmak için iğne veriyo.yada ne olur ne olmaz diye hepte verebiliyorlar bazı doktorlar garanti olsun diye.benim doktorum hep verdi mesela 3.ayım bu ay.ilkinde çatlatma ignesine rağmen catlamamisti.
Bu ay serophenede 2.ayın pazartesi çatlama iğnem var beklenmeyen bat 21 nisaňnnnnarkadaşlar gelin herkes adet tarihlerini ve serophene de ,kaçıncı ay olduklarını yazsın sabırla bekleyelim burda.
ilk ben başlayım bu ay başladım ve bugün 1.günümdü serophenede ,beklenmeyen adet tarihim 9 mayıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?