Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

İyisallah canım yaa bu ayy gelir bebisin yumurtalar baya çok çünkü.iğnenin faydaları iste.:)

Canım benimde sut hormonların yüksekti biraz 37 çıkmıştı destonex vermiştir büyük bi ihtimal bende kullandım son ayimdi pazartesi perşembe kullaniyodum.sut hormonu da gebeliğe engel oluyormuş.iyisallah en kısa zamanda evlat kokusu tattırır Rabbim bizlere:)

anladım canım ,yarın adetimin 5.günü başlıcam bakalım 5 gün içtikten sonra gelişicektir ,gerçi normalde de yumurtalarım gelişiyor çatlıyor hep ovulasyon tuttuğum için birde hissettiğim için ağrıdan biliyorum belki ek yumurtalar oluşur hayırlısı olsun inşallah

evet canım benimde 36 çıktı dostonex verdi dün içtim perşembe ve pazartesi günleri içerek devam edicem peki değerin normale döndü mü ? aminnnnn bu arada:)

Kızlar merhaba bugün yumurta kontrolüm vardı. Bir Sürü kocaman yumurtam oluşmuş pazartesi tekrar kontrolüm var ilaçlara devam. Çatlatma iğnesi serophenede vurulmayan var mı bana hiç iğne falan demedi doktorum merak ettim

banada bahsetmedi çatlatma iğnesinden yukarda arkadaş onunla ilgili bilgi vermiş herkese verilmiyomuş galiba,siz serophene ilacına adetin 5.günü 5 gün süre ile içip mi gittiniz?gzd-dgn

Evet 5.gün başladım 5 gün içtim. Çarşamba sonuncuyu içtim bugÜn muayene oldum. Şu an glifor ve inofolic ilaçlarına devam ediyorum

evet canım benimde 36 çıktı dostonex verdi dün içtim perşembe ve pazartesi günleri içerek devam edicem peki değerin normale döndü mü ? aminnnnn bu arada:)

arkadsslar sut hormonu nedır ben ılk defa duydum bn daha once cok test yaptırdım amas onu hıc duymadım acsaba farklı bır ısım mı var

arkadsslar sut hormonu nedır ben ılk defa duydum bn daha once cok test yaptırdım amas onu hıc duymadım acsaba farklı bır ısım mı var

canım hormon testinin içinde doktor istiyor zaten polaktin değerin oluyor benim normalin üstünde çıktığı için ilaç verdi

Bugün benim de doktor kontrolüm vardı herşey çok güzel dedi doktor her iki tarafta da 15mm yumurtalar var dedi pazartesi tekrar çağırdı çatlama iğnesini de aldırdı pazartesi yapacak bu ay çok ümitliyim dedi süt hormonu na gelince benimde çok yüksekti 97 idi şimdi 2,5 şükürr

Benimde bu hafta bitti ama çok yuksek olmadığı için doktorum düşmüştür dedi test yaptirmadim bende.çok bas ağrısı cekiyodum yuksekken simdi hic yok bas agrim.

Aaaa ne güzel canim .benimde bugundu kontrolum benimde sol tarafta 2 tane yumurtam var 15 mm benimde pazartesi çağırdı ölçüp 10 da çatlatma iğnesi verecek.iyisallah hepimizin bu ayı güzel olur hayırlı haberler alırız.
banada bahsetmedi çatlatma iğnesinden yukarda arkadaş onunla ilgili bilgi vermiş herkese verilmiyomuş galiba,siz serophene ilacına adetin 5.günü 5 gün süre ile içip mi gittiniz?gzd-dgn
Genelde yumurtaya bakıyor doktor eğer kendi kendine catlicak gibiyse vermiyor ama catlamicak gibiyse çatlatmak için iğne veriyo.yada ne olur ne olmaz diye hepte verebiliyorlar bazı doktorlar garanti olsun diye.benim doktorum hep verdi mesela 3.ayım bu ay.ilkinde çatlatma ignesine rağmen catlamamisti.

anladım canım bu sayfanın geçmişini okudum içime umut doğdu gerçekten deneyenlerin çoğu faydasını görmüş tesadüf olmaz ,bugün serophene ye başladım 5 gün içicem hayırlısı bakalım Rabbim neler göstercek.

Tabi faydası var.Rabbim böyle yazdıysa bu şekilde alırız bebeklerimizi kucaklarimiza.bu tedavilerde sabir çok önemli sabretmemiz lazim.

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ,herzaman tevekkül ediyorum Rabbime,elbet olacak önemli olan sağlıklı şekide olması..

Aynı gidiyoruz biz bakarsın ilimizde aynı anda kalırız

arkadaşlar gelin herkes adet tarihlerini ve serophene de ,kaçıncı ay olduklarını yazsın sabırla bekleyelim burda.
ilk ben başlayım bu ay başladım ve bugün 1.günümdü serophenede ,beklenmeyen adet tarihim 9 mayıs :)

Bu ay serophenede 2.ayın pazartesi çatlama iğnem var beklenmeyen bat 21 nisaňnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…