Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım banada çatlatma iğnesi yapar mı acaba doktorum cumartesi kontrol için çağırdı yumurtalarım ne kadar gelişmiş bakıp ilişki önercek ama çatlatma iğnesinden hiç bahsetmedi.

Benim 3.ayim .serephone bitti yarin çatlatma ignemi olucam büyük ihtimal salı çarşamba ilişki dicek perşembe yumurtalar çatlamış mi diye bakacak.beklenmeyen adet tarihim 3 mayis yada 1 mayis

Kızlar bu sabah kontrolum vardı doktorda solda 3 yumurtam oluşmuş 20 mm çatlatma ignemi oldum.salı ve çarşamba ilişki.perşembe tekrar çağırdı catladimi diye bakicak.

ayyy kızlar süpersiniz darısı başıma inşallah bugün 3.günüm çarşamba 5.günümde ilişki dedi doktorum cumartesi de kontrole çağırdı inşallah beni yumurtalarım da çatlar ve döllenme olur ,bugün eşim sperm testi verdi ,perşembe sonuçları belli olacak inşallah tez zamanda hamile kalırız kızlar

Benimde 27 Nisan beklemediğim adet tarihim. BugÜn muayenem vardı 2 yumurtam seçilmiş iriymiş. Diğerleri daha küçükmüş toplam 11tane. Ama doktorum çok akıntın var dedi hap ve fitil verdi. Birde inofolic ve glifora devam Çarşamba tekrar kontrol. İğnede vermedi kaçıncı günüm oldu çatlamadı yumurtalar anlamadım bu işi ta

İyisallah canım.

Kızlar bana akıl verin nolur yarın iğnemi vuruluyorum ama ctesi pazar akşam ilişkilerimi kaçırıyorum. Napsam erken yada geç mi vurulsam iğneyi acaba doktorun dediğinden

canım benim hiç bilgim yok ama cumrtesi -pazar ilişki iğneden sonra ise mutlaka doktoruna sor,benimde bugün 5.günüm ilişki olsun demişti inş olucak :) cumartesi de kontrole çağırdı bakalım hayırlısı artık..

İğnenin 5.günü mü canım ? Birde beni bi daha çağırmadı muayeneye iğneden sonra

yok serophenenin 5.günü canım bugün ilişki önerdi cumartesi gel dedi ama eşim çok yorgun geldi yarın diyor Allahım sen bana sabır ver ya sanki tek biz istiyoruz çocuğu ama tek çabalıyorum ya sıkıldım galiba,yarın ilişki olsa doktor çarşamba dedi bişey olur mu ki kızlar bileniniz var mı

Canım iğneden sonra değil mi önemli olan ilişki. Bende eşime diyorum sende gel diye bişey olmaz diyor ay nasıl sinir oldum anlatamam

bana iğne vermeyebilir canım çatlıcak gibiyse iğne vermiyor cumartesi kontrole çağırdı perşembe ilişki olsa da olur herelde hemen 5 gün içince 5.gün çatlamıyor ya bu yumurta ,nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…