canm benımde adet btarıhım 7 mayıs 2 gun var aramızda :)arkadaşlar gelin herkes adet tarihlerini ve serophene de ,kaçıncı ay olduklarını yazsın sabırla bekleyelim burda.
ilk ben başlayım bu ay başladım ve bugün 1.günümdü serophenede ,beklenmeyen adet tarihim 9 mayıs :)
canm erkekler neden se anşlamak ıstemıyor gunun ne onemı war dıyıp gecıyorlarCanım iğneden sonra değil mi önemli olan ilişki. Bende eşime diyorum sende gel diye bişey olmaz diyor ay nasıl sinir oldum anlatamam
hayırlısı olsun canm .... ınsalah bu ayKizlar bugün Dr kontrolün vardı soldaki 3 yumurtamda çatlamış.pregestan verdi artik beklemedeyiz.
özlem :07 mayısgzd-dgn: 27 nisan
medsel: 30 nisan
burcu520: 01-03 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs
Hoş geldin canımmmmmslllmm canlar 1 hafta aradan sonra ben geldımmmm memleketteydım ...... ewet canlar carsamba gun u klomen ım bıttı cumartesı 12. gunum malum çalışmaya başlıyoruz 7 mayıs adet taRIHIM .... ınsallah BU ay bekleyen herkes sewınır pozıtıf sonuç alırızzz....
hosbulduk canmHoş geldin canımmmmm
canm ay ortasında yanı onemlı olan 12-14-16. günler yumurta catlarkeçiboynuzu yapıyorum hergün içiriyorum ,en iyisinden bal aldım ceviz aldım macun şeklinde yaptım supradin aldım eşimde sperm arttırıcı almış bugün ilacın 7.günü doktora da gitmicem eşinde sorun varsa tedavini yarıda bırakcaz dedi doktor bana yardımcı olurmusunuz bu ilacı içenlerin yumurtası tahminen kaçıncı gün çatlıyor ???herkesin bünyesi ayrı ama tahminen istiyorum kızlar..
İnşallah canım yaa amin hepimizin bu ay dilekleri kabul olur pozitifleri goruruz:)hayırlısı olsun canm .... ınsalah bu ay
canm ay ortasında yanı onemlı olan 12-14-16. günler yumurta catlar
olur ınsallah canm ya umutsuzluğa düşme kecı boynuzu erkekler ıcın cok ıyı dıye uymuştum canmakıntı gelmeye başladı şimdiden canım galiba bu ay ilaçtan dolayı erken yumurtluyorum ,dün internetten ovulasyon testi sipariş ettim en güzeli öyle emin oluyorum en azından ,bakalım herşeyin hayırlısı ama bu ay da olmaz galiba eşimin spermleri ni güçlendirmemiz lazım çok düşük.
Canım m merak ettim nasıl gidiyor:)İlk ay benim ilaçsız büyüdü çatladi ama olmadı ikinci ay tedaviye başlaık serophene kullandım yumurtamsı büyümesi bu ay herşey yolun da iğne istedi riske atmayalïm diye
Canım bende sana yazmıştım .benim sadece bakıp çatlamış dedi rahim duvarını kalınlaştırmak içinde pregestan verdi günde 3 tane iciyorum dun biraz agrim oldu sol kasigimda ama salı günü tam yumurtanın 36 saati doldurduğu gün catladigi gün resmen oldum ağrıdan özellikle ilişkide megerse yumurtalar çatlamış. Şuan bekliyoruz bi belirti yok bi bel ağrısı ara sıra kasik ağrısı var ama gecen ayda öyle olmustu.Merhaba kimse yokmu sormam gereken şeyler varrrr ilk olarak bugün kontrole gittim herşey çok güzel dedi rahim duvarının kalınlığı çok iyi 13mm dedi sizce iymiii 13mm adetin 21.gününe göre
İkincisi yumurtalıklarda bol miktarda sıvı var dedi ne demek deyince de yumurtaların çatlaması yani dedi yeni mi çatlamış oluyor yani geçen pazartesi çatlamak üzere bugün çatlar demişti ve biz pazartesi salı perşembe çalıştık erken mi olmuş
Son olarak da progestana bi bakalım diye kan aldı kaç çıkması lazım
canm aynı ağrıları gecen ay bende cektım offf cok fenaydıCanım bende sana yazmıştım .benim sadece bakıp çatlamış dedi rahim duvarını kalınlaştırmak içinde pregestan verdi günde 3 tane iciyorum dun biraz agrim oldu sol kasigimda ama salı günü tam yumurtanın 36 saati doldurduğu gün catladigi gün resmen oldum ağrıdan özellikle ilişkide megerse yumurtalar çatlamış. Şuan bekliyoruz bi belirti yok bi bel ağrısı ara sıra kasik ağrısı var ama gecen ayda öyle olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?