Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Arkadaslar bende 2 Nisan da tedaviye başladım doktorum sag ve sol da 3 tane yumurta olduğunu söyledi doktor tatil de olduğu icin başka doktor a gitmek zorunda kaldım oda 1 tane olduğunu söyledi anlamadığım konu digerlerine ne olduğu benimle aynı durumda olan varmi ?

canm benımde adet btarıhım 7 mayıs 2 gun var aramızda :)

slllmm canlar 1 hafta aradan sonra ben geldımmmm memleketteydım ...... ewet canlar carsamba gun u klomen ım bıttı cumartesı 12. gunum malum çalışmaya başlıyoruz 7 mayıs adet taRIHIM .... ınsallah BU ay bekleyen herkes sewınır pozıtıf sonuç alırızzz....

gzd-dgn: 27 nisan
medsel: 30 nisan
burcu520: 01-03 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs
özlem :07 mayıs

kızlar benim eşimde sperm hareket düşüklüğü çıktı normalde serophene içtim yarın kontrolum vardı ama sorun eşimde olduğu için boşuna da içmiş oldum bu ilacı doktorada gitmicem artık üzgünüm Allah daha büyük acı vermesin ama hayal kırıklığı oldu ve eşime doktor kesinlikle sigarayı bırakman lazım dedi ama daha hastaneden cıktık yaktı sigarasını ve durmadan içiyor dün büyük kavga ettik biraz çaba başka bişey istemiyorum bana bunu yaşatmaya hakkı yok ki ,birde bu anlattığım yetmezmiş gibi komsunun kızını eve getirdi sevelim diye acıma tuz basıyor ne yapıyor bu adam anlamadım bugün gitmiş kendine bitkisel 150 tllik vıtamin almış sperm arttırıcı affettirdi kendini ama hala sigara içiyor nasıl olcak bu iş bilmiyorum

keçiboynuzu yapıyorum hergün içiriyorum ,en iyisinden bal aldım ceviz aldım macun şeklinde yaptım supradin aldım eşimde sperm arttırıcı almış bugün ilacın 7.günü doktora da gitmicem eşinde sorun varsa tedavini yarıda bırakcaz dedi doktor bana yardımcı olurmusunuz bu ilacı içenlerin yumurtası tahminen kaçıncı gün çatlıyor ???herkesin bünyesi ayrı ama tahminen istiyorum kızlar..

canm ay ortasında yanı onemlı olan 12-14-16. günler yumurta catlar

canm ay ortasında yanı onemlı olan 12-14-16. günler yumurta catlar

akıntı gelmeye başladı şimdiden canım galiba bu ay ilaçtan dolayı erken yumurtluyorum ,dün internetten ovulasyon testi sipariş ettim en güzeli öyle emin oluyorum en azından ,bakalım herşeyin hayırlısı ama bu ay da olmaz galiba eşimin spermleri ni güçlendirmemiz lazım çok düşük.

olur ınsallah canm ya umutsuzluğa düşme kecı boynuzu erkekler ıcın cok ıyı dıye uymuştum canm

Merhaba kimse yokmu sormam gereken şeyler varrrr ilk olarak bugün kontrole gittim herşey çok güzel dedi rahim duvarının kalınlığı çok iyi 13mm dedi sizce iymiii 13mm adetin 21.gününe göre
İkincisi yumurtalıklarda bol miktarda sıvı var dedi ne demek deyince de yumurtaların çatlaması yani dedi yeni mi çatlamış oluyor yani geçen pazartesi çatlamak üzere bugün çatlar demişti ve biz pazartesi salı perşembe çalıştık erken mi olmuş
Son olarak da progestana bi bakalım diye kan aldı kaç çıkması lazım

Canım bende sana yazmıştım .benim sadece bakıp çatlamış dedi rahim duvarını kalınlaştırmak içinde pregestan verdi günde 3 tane iciyorum dun biraz agrim oldu sol kasigimda ama salı günü tam yumurtanın 36 saati doldurduğu gün catladigi gün resmen oldum ağrıdan özellikle ilişkide megerse yumurtalar çatlamış. Şuan bekliyoruz bi belirti yok bi bel ağrısı ara sıra kasik ağrısı var ama gecen ayda öyle olmustu.

canm aynı ağrıları gecen ay bende cektım offf cok fenaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…