- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 36
canm sımdı gordum yazını son kontrolümde dr anlattı yumurtalar catladıgında bır sıwı bırakırmış bu sıwılarda cok agrı yaparmış yanı senın dr soyledıgıde bu olsa gerek yanı ıyı bır durumMerhaba kimse yokmu sormam gereken şeyler varrrr ilk olarak bugün kontrole gittim herşey çok güzel dedi rahim duvarının kalınlığı çok iyi 13mm dedi sizce iymiii 13mm adetin 21.gününe göre
İkincisi yumurtalıklarda bol miktarda sıvı var dedi ne demek deyince de yumurtaların çatlaması yani dedi yeni mi çatlamış oluyor yani geçen pazartesi çatlamak üzere bugün çatlar demişti ve biz pazartesi salı perşembe çalıştık erken mi olmuş
Son olarak da progestana bi bakalım diye kan aldı kaç çıkması lazım
Aynen canım yaa o neydi oyleeee oldum oldum dirildim rahat ilişkide yapamadim.simdi hic bi belirti yok belim haricinde goguslerim adet olacağım zamanda agrimaz normalde zaten iriler farketmiyorum bi değişiklik.senin nasıl geçiyor canım.canm aynı ağrıları gecen ay bende cektım offf cok fenaydı
canm benım gecen aykı ıgne ve o şıddetlı ağrılardan sonra kendıme gelemedim yenı toparlanıyorum bu ay dr klomen werdı duşuk doz ıgne cok ıyı etkı gostermış ve dr dewam etmeyelim dedı klomenı oyuzden verdı düşük dozda ayın ortasındayım şuan ilişkı günlerim çalışıyoruz :) ama bu olmazsa dr duruma gore aşılama önerebılırım dedıAynen canım yaa o neydi oyleeee oldum oldum dirildim rahat ilişkide yapamadim.simdi hic bi belirti yok belim haricinde goguslerim adet olacağım zamanda agrimaz normalde zaten iriler farketmiyorum bi değişiklik.senin nasıl geçiyor canım.
İnşallah bu ay hayırlısı olur canım bende bu ay olmazsa bırakmayı düşünüyorum biraz dinleniyim spora gidiyim kafaya taka taka yicez kafayı:)canm benım gecen aykı ıgne ve o şıddetlı ağrılardan sonra kendıme gelemedim yenı toparlanıyorum bu ay dr klomen werdı duşuk doz ıgne cok ıyı etkı gostermış ve dr dewam etmeyelim dedı klomenı oyuzden verdı düşük dozda ayın ortasındayım şuan ilişkı günlerim çalışıyoruz :) ama bu olmazsa dr duruma gore aşılama önerebılırım dedı
hmm ıyı düşünmusn baba da dr aşılama derse bende bır sure ara wermek ıstıyorum akışına bırakıcam.. ama işte sorun da bu ben ilaç kullanmadan adet olmuyorum bu da cok sıkıntı yapıyor daynamıyorum yılbasnda hsg cekjtırdım dr 2 ay tedawıye ara wredı dınlenme ben 3 ay hıc adet omadım kendımı dr zor attımİnşallah bu ay hayırlısı olur canım bende bu ay olmazsa bırakmayı düşünüyorum biraz dinleniyim spora gidiyim kafaya taka taka yicez kafayı:)
ınsallah canım..... supersınnn.......her ne kadar eşimin spermi düşük çıksada yılmıycam elimden geleni yapıcam bu ay olmaz 3-5 ay sonra olur belki, inanıyorum birgün bende burda hamileyimmm yazıcam:)
Oda çok zor canım aslında kadın olmak zor benimde hiç adetim gecikmez ama 3 4 ayda yumurtam buyuyup catliyomus catlasa bile tutmadı gecen ay bu ay 3 yumurtaylami tutacak diyorum bakarsın kendiliğinden yumurta takibi yapıp hamile kalırız Rabbim en doğru zamanı yazmistir.sen adet gormesen bile yumurtluyo olabilirsin. Bi tanıdığım 12 kere tüp bebek denemiş arkadaşı tutmamış bırakmış o yıl tutmuş simdi 2.ye hamileymis düşün Rabbim ol demeden olmaz.hmm ıyı düşünmusn baba da dr aşılama derse bende bır sure ara wermek ıstıyorum akışına bırakıcam.. ama işte sorun da bu ben ilaç kullanmadan adet olmuyorum bu da cok sıkıntı yapıyor daynamıyorum yılbasnda hsg cekjtırdım dr 2 ay tedawıye ara wredı dınlenme ben 3 ay hıc adet omadım kendımı dr zor attımkafam karsık
Canım yumurtalarına baktirdinmi sen catliyomu diye.belki catlamayan yumurtayı gosteriyodur.Bu arada arkadaşlar serophene 2 defa yumurtlatmış olabilir mi testim yeni geldi bugün yaptım bana 4 güne kadar yumurtlucağımın sinyalini veriyor ama mümkün değil bundan 3-4 gün önce yumurtladım akıntım geldi kasıklarım battı bu işde bir gariplik var serophene beni 2 kere yumurtlatcak galiba.
amın canm ınsallah bende belkı tedawıyıu bırakırım bır sure dinlenmek ıstıyorumOda çok zor canım aslında kadın olmak zor benimde hiç adetim gecikmez ama 3 4 ayda yumurtam buyuyup catliyomus catlasa bile tutmadı gecen ay bu ay 3 yumurtaylami tutacak diyorum bakarsın kendiliğinden yumurta takibi yapıp hamile kalırız Rabbim en doğru zamanı yazmistir.sen adet gormesen bile yumurtluyo olabilirsin. Bi tanıdığım 12 kere tüp bebek denemiş arkadaşı tutmamış bırakmış o yıl tutmuş simdi 2.ye hamileymis düşün Rabbim ol demeden olmaz.
cnm emın deglm ama yok sanırımArkadaş progestan sonucumu aldım 23 çıkmış doktorun 10ve üzeri bizimmiçin iyi demek senin ki süper dedi bunun gebeliklerde bi ilgisi yok demi?
Ne testi canım..?Bu arada arkadaşlar serophene 2 defa yumurtlatmış olabilir mi testim yeni geldi bugün yaptım bana 4 güne kadar yumurtlucağımın sinyalini veriyor ama mümkün değil bundan 3-4 gün önce yumurtladım akıntım geldi kasıklarım battı bu işde bir gariplik var serophene beni 2 kere yumurtlatcak galiba.
Canım benim de yüksek çıkmıştı, o ay hamile değildim. Yumurtanın sağlıklı olduğunu ve çatladığını gösteriyor o değer. Eğer diğer her şey de yolundaysa hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. İnşallah hamilesindir..Arkadaş progestan sonucumu aldım 23 çıkmış doktorun 10ve üzeri bizimmiçin iyi demek senin ki süper dedi bunun gebeliklerde bi ilgisi yok demi?
Evet canım herşey yolun da bu ay çok güzel ilerliyoruz haftaya çarşamba gel gebelik testi yapalım dedi ama ben korkuyorum adet sancıları gibi sancı çekiyorum kaşıkların belim ağrıyoNe testi canım..?
İlaçla alakasız olarak kimi zaman geç yumurtlama olabileceği gibi, kimi zaman da 2 kez yumurtlama olabiliyor. Ablam hamileyken bebeğin gelişimi geriden geliyor gibi, demişti doktoru; sonra ortaya çıktı ki o ay 2 kere yumurtlamış. 2. yumurtlayışında hamile kalmış.. Oluyor böyle şeyler.
Canım benim de yüksek çıkmıştı, o ay hamile değildim. Yumurtanın sağlıklı olduğunu ve çatladığını gösteriyor o değer. Eğer diğer her şey de yolundaysa hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. İnşallah hamilesindir..
Kasık ağrıları, adet ağrıları oluyor canım. Bire bir yaşamıştım adet ağrısı ben de.. İnşallah hamilesindirrrEvet canım herşey yolun da bu ay çok güzel ilerliyoruz haftaya çarşamba gel gebelik testi yapalım dedi ama ben korkuyorum adet sancıları gibi sancı çekiyorum kaşıkların belim ağrıyo
Nasıl yani canım sen de o ağrıları çekip adet mi oldun yoksa hamilemiydinKasık ağrıları, adet ağrıları oluyor canım. Bire bir yaşamıştım adet ağrısı ben de.. İnşallah hamilesindirrrAllah sağlıkla nasip etsiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?