Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canm
canm sımdı gordum yazını son kontrolümde dr anlattı yumurtalar catladıgında bır sıwı bırakırmış bu sıwılarda cok agrı yaparmış yanı senın dr soyledıgıde bu olsa gerek yanı ıyı bır durum

canm aynı ağrıları gecen ay bende cektım offf cok fenaydı
Aynen canım yaa o neydi oyleeee oldum oldum dirildim rahat ilişkide yapamadim.simdi hic bi belirti yok belim haricinde goguslerim adet olacağım zamanda agrimaz normalde zaten iriler farketmiyorum bi değişiklik.senin nasıl geçiyor canım.

canm benım gecen aykı ıgne ve o şıddetlı ağrılardan sonra kendıme gelemedim yenı toparlanıyorum bu ay dr klomen werdı duşuk doz ıgne cok ıyı etkı gostermış ve dr dewam etmeyelim dedı klomenı oyuzden verdı düşük dozda ayın ortasındayım şuan ilişkı günlerim çalışıyoruz :) ama bu olmazsa dr duruma gore aşılama önerebılırım dedı

İnşallah bu ay hayırlısı olur canım bende bu ay olmazsa bırakmayı düşünüyorum biraz dinleniyim spora gidiyim kafaya taka taka yicez kafayı:)

İnşallah bu ay hayırlısı olur canım bende bu ay olmazsa bırakmayı düşünüyorum biraz dinleniyim spora gidiyim kafaya taka taka yicez kafayı:)
hmm ıyı düşünmusn baba da dr aşılama derse bende bır sure ara wermek ıstıyorum akışına bırakıcam.. ama işte sorun da bu ben ilaç kullanmadan adet olmuyorum bu da cok sıkıntı yapıyor daynamıyorum yılbasnda hsg cekjtırdım dr 2 ay tedawıye ara wredı dınlenme ben 3 ay hıc adet omadım kendımı dr zor attım kafam karsık

gzd-dgn: 27 nisan
medsel: 30 nisan
burcu520: 01-03 mayıs
özlem :07 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs

her ne kadar eşimin spermi düşük çıksada yılmıycam elimden geleni yapıcam bu ay olmaz 3-5 ay sonra olur belki, inanıyorum birgün bende burda hamileyimmm yazıcam:)

Bu arada arkadaşlar serophene 2 defa yumurtlatmış olabilir mi testim yeni geldi bugün yaptım bana 4 güne kadar yumurtlucağımın sinyalini veriyor ama mümkün değil bundan 3-4 gün önce yumurtladım akıntım geldi kasıklarım battı bu işde bir gariplik var serophene beni 2 kere yumurtlatcak galiba.

Selamkl kızlar.ben de bu ay igne vurundum.sabrırla bekliyorum bakalım sonuc ne olacak.esimsde de bende de cok şükür bi sorun yok ama olmuyo iste.

Arkadaş progestan sonucumu aldım 23 çıkmış doktorun 10ve üzeri bizimmiçin iyi demek senin ki süper dedi bunun gebeliklerde bi ilgisi yok demi?

Oda çok zor canım aslında kadın olmak zor benimde hiç adetim gecikmez ama 3 4 ayda yumurtam buyuyup catliyomus catlasa bile tutmadı gecen ay bu ay 3 yumurtaylami tutacak diyorum bakarsın kendiliğinden yumurta takibi yapıp hamile kalırız Rabbim en doğru zamanı yazmistir.sen adet gormesen bile yumurtluyo olabilirsin. Bi tanıdığım 12 kere tüp bebek denemiş arkadaşı tutmamış bırakmış o yıl tutmuş simdi 2.ye hamileymis düşün Rabbim ol demeden olmaz.

Canım yumurtalarına baktirdinmi sen catliyomu diye.belki catlamayan yumurtayı gosteriyodur.

amın canm ınsallah bende belkı tedawıyıu bırakırım bır sure dinlenmek ıstıyorum

Ne testi canım..?
İlaçla alakasız olarak kimi zaman geç yumurtlama olabileceği gibi, kimi zaman da 2 kez yumurtlama olabiliyor. Ablam hamileyken bebeğin gelişimi geriden geliyor gibi, demişti doktoru; sonra ortaya çıktı ki o ay 2 kere yumurtlamış. 2. yumurtlayışında hamile kalmış.. Oluyor böyle şeyler.

Arkadaş progestan sonucumu aldım 23 çıkmış doktorun 10ve üzeri bizimmiçin iyi demek senin ki süper dedi bunun gebeliklerde bi ilgisi yok demi?
Canım benim de yüksek çıkmıştı, o ay hamile değildim. Yumurtanın sağlıklı olduğunu ve çatladığını gösteriyor o değer. Eğer diğer her şey de yolundaysa hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. İnşallah hamilesindir..

Evet canım herşey yolun da bu ay çok güzel ilerliyoruz haftaya çarşamba gel gebelik testi yapalım dedi ama ben korkuyorum adet sancıları gibi sancı çekiyorum kaşıkların belim ağrıyo

Evet canım herşey yolun da bu ay çok güzel ilerliyoruz haftaya çarşamba gel gebelik testi yapalım dedi ama ben korkuyorum adet sancıları gibi sancı çekiyorum kaşıkların belim ağrıyo
Kasık ağrıları, adet ağrıları oluyor canım. Bire bir yaşamıştım adet ağrısı ben de.. İnşallah hamilesindirrr Allah sağlıkla nasip etsiinnn

Kizlar bugun ignenin 5.günü.insaallah bu ay olur cok istiyorum gercekten.bi de doktorum 4 yumurtam ildugu u söyledi.insaallah tutar.hatta ikiz olsa süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…