Hamileydim canım :) Söylerlerdi de inanmazdım. Adet ağrıları oluyor yine hamile olsan daNasıl yani canım sen de o ağrıları çekip adet mi oldun yoksa hamilemiydin
İnşallah olur canım.. Ben de bayılırım ikizlereeeKizlar bugun ignenin 5.günü.insaallah bu ay olur cok istiyorum gercekten.bi de doktorum 4 yumurtam ildugu u söyledi.insaallah tutar.hatta ikiz olsa süper olur
Ay canım yaa ağzından bal damlıyo inşallahhhHamileydim canım :) Söylerlerdi de inanmazdım. Adet ağrıları oluyor yine hamile olsan daNormal adet ağrısıydı yani.. Amaan yine olucam işte deyip umutsuz umutsuz test yapmıştım ve çift çizgiyi görünce şok olmuştum Allah herkese nasip etsin
Yok canım.ben8m doktorum yapmıyor.yumurta buyunce igne vuruyor.ve adetini bekle gecerse gebelik testi yap diyorSlm arkadaslar doktor bana iğne felab vermedi 17mm olmuş birgun dur birgun birleşme dedi bi daha gelmene gerek yok dedi acaba yumurta büyüdükten sonra başka tahlil felab yapıyorlar mı kafam cok karıştı
gun aşırı ıişkı ondan sonra adet gununu beklemen gerekiyor ... ve her dr ıgne wermıyor ılk aşamada gerek uyduğunda werıyorBana iğne bile vermedi doktor hepsi ayrı birşey diyor ilk tedavim bu kafam karıştı tsk ederim cvp icin
Hayırlısı olur insallah Biran önce olurgun aşırı ıişkı ondan sonra adet gununu beklemen gerekiyor ... ve her dr ıgne wermıyor ılk aşamada gerek uyduğunda werıyor
eşimin sperm sonuçları düşük çıkınca tedavim iptal oldu canım ben çatladığını düşünüyorum hiç bir zaman benden öyle akıntı gelmez çatladı ve şimdi 4 güne kadar yine yumurtluycam diye düşünüyorumCanım yumurtalarına baktirdinmi sen catliyomu diye.belki catlamayan yumurtayı gosteriyodur.
daha erken canm sımdı yaparsan test senı yanıltır 12 ya da 14. gun den sonraKızlar iğnemin 7. Günündeyim. Ne zaman test yapmalıyım çatlıyorum ya
İnşallah canım her yeni sefer yeni umut olsun bizlere Rabbim hayirlisini versin.demekki hakkımızda hayırlı birşeyler var yoksa veren Rabbim taşın üstünde de verir.bol bol dua.sabirrr.eşimin sperm sonuçları düşük çıkınca tedavim iptal oldu canım ben çatladığını düşünüyorum hiç bir zaman benden öyle akıntı gelmez çatladı ve şimdi 4 güne kadar yine yumurtluycam diye düşünüyorum
İnşallah canım her yeni sefer yeni umut olsun bizlere Rabbim hayirlisini versin.demekki hakkımızda hayırlı birşeyler var yoksa veren Rabbim taşın üstünde de verir.bol bol dua.sabirrr.
canm hsg den korkma ben yaptırdım hıcde anlatılan gıbı zor degıl 3-4 sanıye sanm yandı ... kişiye gore degısır dıyende war ama sen bılırsın yınede ben gozun kormasın ısterımgaliba en sonunda aşılama yaptırtcam en güzeli diye düşünmeye başladım çünkü eşimle birbirimizi yıpratmaya başladık stres haline geldi yumurtlama dönemlerim,bütün korkum hsg çektirmek şart mı aşılama yaptırmadan önce ?
hıc korkma canm benıde cok korkuttular ama hıcde oyle olmadı fıyat olarak canm ortalana 300 tl odedık ama anestezi istersen fıyat degısıyoreşimin sperm düşüklüğü çıktı ilacını kullanıyor tekrardan kontrole gidicez eğer yükselme olmazsa hsg çektircem galiba desteğin için teşekkür ederim hep korkulu acılı diye aklımda kalmış okuduklarımdan,ücreti ne kadar acaba ?
ewet canm ozelde yaptırdımiyimiş fiyatı özelde yaptırdınız galiba sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?