Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Nasıl yani canım sen de o ağrıları çekip adet mi oldun yoksa hamilemiydin
Hamileydim canım :) Söylerlerdi de inanmazdım. Adet ağrıları oluyor yine hamile olsan da Normal adet ağrısıydı yani.. Amaan yine olucam işte deyip umutsuz umutsuz test yapmıştım ve çift çizgiyi görünce şok olmuştum Allah herkese nasip etsin

Kizlar bugun ignenin 5.günü.insaallah bu ay olur cok istiyorum gercekten.bi de doktorum 4 yumurtam ildugu u söyledi.insaallah tutar.hatta ikiz olsa süper olur
İnşallah olur canım.. Ben de bayılırım ikizlereee Allah sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin..

Ay canım yaa ağzından bal damlıyo inşallahhh

Slm arkadaslar doktor bana iğne felab vermedi 17mm olmuş birgun dur birgun birleşme dedi bi daha gelmene gerek yok dedi acaba yumurta büyüdükten sonra başka tahlil felab yapıyorlar mı kafam cok karıştı

Slm arkadaslar doktor bana iğne felab vermedi 17mm olmuş birgun dur birgun birleşme dedi bi daha gelmene gerek yok dedi acaba yumurta büyüdükten sonra başka tahlil felab yapıyorlar mı kafam cok karıştı
Yok canım.ben8m doktorum yapmıyor.yumurta buyunce igne vuruyor.ve adetini bekle gecerse gebelik testi yap diyor

Bana iğne bile vermedi doktor hepsi ayrı birşey diyor ilk tedavim bu kafam karıştı tsk ederim cvp icin

Canım yumurtalarına baktirdinmi sen catliyomu diye.belki catlamayan yumurtayı gosteriyodur.
eşimin sperm sonuçları düşük çıkınca tedavim iptal oldu canım ben çatladığını düşünüyorum hiç bir zaman benden öyle akıntı gelmez çatladı ve şimdi 4 güne kadar yine yumurtluycam diye düşünüyorum

bizim gün aşırı olamıyor zaten kolay kolay oluruna bıraktım artık eşimin işi müsade etmiyor maalesef..Allah isterse 1 kereden de olur diyorum kendi kendime artık..

İnşallah canım her yeni sefer yeni umut olsun bizlere Rabbim hayirlisini versin.demekki hakkımızda hayırlı birşeyler var yoksa veren Rabbim taşın üstünde de verir.bol bol dua.sabirrr.

İnşallah canım her yeni sefer yeni umut olsun bizlere Rabbim hayirlisini versin.demekki hakkımızda hayırlı birşeyler var yoksa veren Rabbim taşın üstünde de verir.bol bol dua.sabirrr.

bizim asıl sorunumuz maalesef eşimin işi yüzünden yakınlaşamamız ,en azından yumurtlama zamanları gün aşırı ilişki kursak anlıcam ama maalesef kuramıyoruz ancak haftada 1 kere ilişki kurabiliyoruz o da eşimin izin günü çok üzülüyorum ama eşim yorgunum diyor yapcak bişey kalmıyor..doktora gittik doktorun ağzından da duydu haftada 1 ilişkiyle çoook zor diye uzattı doktor ama eşim o kadar yorgun bitkin geliyor ki üzülüyorum haline.

galiba en sonunda aşılama yaptırtcam en güzeli diye düşünmeye başladım çünkü eşimle birbirimizi yıpratmaya başladık stres haline geldi yumurtlama dönemlerim,bütün korkum hsg çektirmek şart mı aşılama yaptırmadan önce ?

canm hsg den korkma ben yaptırdım hıcde anlatılan gıbı zor degıl 3-4 sanıye sanm yandı ... kişiye gore degısır dıyende war ama sen bılırsın yınede ben gozun kormasın ısterım

eşimin sperm düşüklüğü çıktı ilacını kullanıyor tekrardan kontrole gidicez eğer yükselme olmazsa hsg çektircem galiba desteğin için teşekkür ederim hep korkulu acılı diye aklımda kalmış okuduklarımdan,ücreti ne kadar acaba ?

hıc korkma canm benıde cok korkuttular ama hıcde oyle olmadı fıyat olarak canm ortalana 300 tl odedık ama anestezi istersen fıyat degısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…