Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Canım hsg den korkma bazı hastanelerin eski makinaları aci verebiliyor yaptircaksan son teknoloji olanindan yaptır.ben cektirdim benide korkuttular çok aciyo filan diye bende korkarak gittim hic birşey anlamadan çıktım çok şükür hic bi sorun çıkmadı genelde tıkalı olunca biraz agriyomus.

Anladım canım ama inan bizimde öyle sorunlarımız oluyor eşimin isi agir geç gelebiliyo çok yoruluyo bizde ayda toplanan 4 kere ilişki yaşıyoruz ilk evlendigimizde isi rahatti ozaman hamile kalmistim ama sonucu hüsran oldu.arkadaşımın eside sürekli il il geziyo is gereği ve o toplasan ayda 2 kere birlikte olabiliyolar ve hamile kaldi. İyi düşünelim iyi olsun hakkımızda bu mübarek günde bol bol dua ve rabbimden hayirlisini dileyelim

Bu mübarek günde Allahım ben ve benim gibi bebek hasreti çeken bütün herkesi evlat sahibi yap Rabbim.Doğru söylüyorsun canım Rabbim istediği zaman oluyor işte ,demekki az birliktelikle hamile kalınabiliyormuş,herşeyin hayırlısı..
siz neden ilk hamileleiğinizi tatsız gecirdiniz hüsrandı?

Hamile olduğumu anlamadım canım ve düşükle sonuçlandı maalesef kısmet değilmiş yada hayırlısı değilmiş canim.: (

Canım demek ki bu hsg kisiden kişiye değişiyor.benim hic bu hsgden haberim yoktu yani ağrıllı cekildigini bilmiyordm.doktr cektir dedi ben de gityim normal ultrason gibi bisey sandm.ceken doktor biraz agrin olabilir dedi.ama ben cok siddei agri hissettm.aklima direk dogum geldi.ve cikarken yuruyemedm esim sok oldu koluma girdi.zaten kalkar kalkmaz kanamam oldu ve lavobaya gidip kusmustum.cok sukur tüplerim acıkmış.ama iyi ki de cektirmism yoksa aklimda hel sorular olacaktı.bazıları onesinde agri kesici iciyo belki ben de icsrydm okadar kötü olmazdm.yani elma sekerim seni korkutmak icin anlatmadm bunları.insaallah seninki ağrısız gecer.belki benim kilomdan dolayı ağrı yapmş olabir

Hamile olduğumu anlamadım canım ve düşükle sonuçlandı maalesef kısmet değilmiş yada hayırlısı değilmiş canim.: (
Gercekten nasip degilmis.insaalah sağlıklı bi hamilelik yaşarsın.daha dogrusu yaşarız.ben de cocuk istiyorm ama olmuyor.herkes ilk aydan hamile kalıyor demek ki benim icin daha zamanı varmış

peki özelde yeni teknoloji aletiyle mi çektirdiniz ,eski tip aletler çok can acıtıyormuş,2 dklık bir ağrı değil mi ,kanamanız çok mu oldu?

peki özelde yeni teknoloji aletiyle mi çektirdiniz ,eski tip aletler çok can acıtıyormuş,2 dklık bir ağrı değil mi ,kanamanız çok mu oldu?
Evet canım özelde cektirdim bazı ozellerdede eski aletler var uzay mekiği gibi biseydi çıkınca kanama olmuyor bende olmadı yani orkit veriyorlar oda içine salınan sıvı aksin diye.benim o ay 9 gün adetim gecikti hatta hamileyim diye umutlanmistim ama bunyeden bünyeye değişiyor benim adetlerim hic gecikmez çünkü ben ondan diyorum.

Gercekten nasip degilmis.insaalah sağlıklı bi hamilelik yaşarsın.daha dogrusu yaşarız.ben de cocuk istiyorm ama olmuyor.herkes ilk aydan hamile kalıyor demek ki benim icin daha zamanı varmış
Evet canım bu benim 3 ayim ama ilk ay yumurtalar catlamadi gecen ay sağ tarafta 2 yumurtam catladi yine olmadı bu ay solda 3 yumurtam catladi bekliyorum ama hic belirti yok pregestan iciyorum çok gazim var bide göğüs uclarim elledigimde aciyo haplarin etkisi olabilir diyorum başka bi belirtim yok şuan.bugün 10.güne girdim yumurtalar catladiktan sonra son adetimde 1 nisandi bu adetim de 1 mayis olur heralde.

Canım sen son teknolojiden mi çektirdin eski makineler yapabiliyor he tabi bunyeden bünyeye de değişiyor bazıları ağrı eşiği düşük olanlar narkozla yaptırıyor ben gerçekten hic hissetmedim bazende hafif tıkanıklık varsa o zamanda ağrı olabiliyor ilaçla açılıyor kanallar belki ondandir tortular gitmiştir onu hissetmissindir benim ağrı esigimde çok yuksek 2 sene önce öteki hamileligimden sutlerim fazla gelmiş prolaktinim yuksekmis ve ben 4 yildir hogusalik cekiyomusum sütler gogusumde kist yaptı araştırdım temiz bilinmeyen kitle çıktı tabi ben ozaman sut olduğunu bilmiyodum bu yıl öğrendim sağ gogusumde ki yumurta büyüklüğünde oldu ben onu 2 sene önce aldirttim ve narkozsuz sadece gogusume iğne vurdular yarıp aldılar düşün Dr demişti bu kadar ağrı yasicaksin ve anestezi yaptirtmadin ağrı eşiğin yüksek diye.bende kiloluyum onun kiloyla alakası yoktur sanmıyorum canım.

Moralimmm çok bozuk dayanamayıp test aldım koşa ckoşaceve gelip yaptım ama yine hüsrann tam olarak adet tarihini de bilmiyorum çünkü geçen aybilaçlar yüzünden 6gün gecikmeli geldi şimdi o gecikmeli tarihini son adet tarihi olarak alıcam yoksa gecikme olmasaydı normalde olması gereken günümü yardım edin listedeki gecikmeye göre olan tarihim

Cok gecmis olsun canım.benim agri rsigim yüksektir.ben de once yaptiran bayan ciglik cigligaydi drrdin dogruyolar.ben hic bagirmadm doktor dayaniklisin dedi bi de.

Canim bence gecikme olan tarihi baz almalisin onemli olan son adetin tarihi.bbence biraz bekle sabir gerekiyor

Canim bence gecikme olan tarihi baz almalisin onemli olan son adetin tarihi.bbence biraz bekle sabir gerekiyor
Öylemi dersin son adet 31mart di canım ama adet sancıları başladı ha geldim ha gelicem diyor göğüslerine dokununca ağrıyo adet olucam zaman arada böyle ağrıyo her adet de değildi

Öylemi dersin son adet 31mart di canım ama adet sancıları başladı ha geldim ha gelicem diyor göğüslerine dokununca ağrıyo adet olucam zaman arada böyle ağrıyo her adet de değildi
Belirtilere takilma canım.cogu insan adet sancisi cekiyo ve hamile oldugunu öğreniyor.en iyisi adet gecmesini bekle.az kalmis zaten.haftaya anlarsin

Kizlar gecen defa ignenin 17.gününde adet olmuştum.bu deda 17 den o ce test yapmayı düşünmüyorum.umarm sabredebilirm.bugün 7.günüm.son adet de 6 nisan

Kizlar gecen defa ignenin 17.gününde adet olmuştum.bu deda 17 den o ce test yapmayı düşünmüyorum.umarm sabredebilirm.bugün 7.günüm.son adet de 6 nisan
Moralin için sağol canım inşallah seninde muradını verir bubay yarabbim doktorun çarşambaya çağırdı gel test yapalım diye de o güne kadar gelmezse kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…