Hayirli olsun canim..gozunaydin...insaallah sağlıklı bi bebisin olur.Kizlarrr bugün baya bi belirtim oldu bayılma hissi ve çok duygusaldim bu aralar adetine daha 5 gün var ve esimle dayanamayıp bu aksam bhcg testi yaptırdım sonuç 37.10çıktı galiba hamileyimm.klinigide aradım pozitif dediler.:)hagla soktayim gerçekten ama daha 11 günlük çok minik Rabbim bebeğimi bana Benide bebegime bagislasin inşallah.isteyen herkeze versin rabbimm.
Cok saol canım hagla inanamiyorum ama .Dr demeden inanamicam galiba:)Rabbim sanada yasatsin inşaallah canım.tüm isteyenlere.Hayirli olsun canim..gozunaydin...insaallah sağlıklı bi bebisin olur.
Kizlarrr bugün baya bi belirtim oldu bayılma hissi ve çok duygusaldim bu aralar adetine daha 5 gün var ve esimle dayanamayıp bu aksam bhcg testi yaptırdım sonuç 37.10çıktı galiba hamileyimm.klinigide aradım pozitif dediler.:)hagla soktayim gerçekten ama daha 11 günlük çok minik Rabbim bebeğimi bana Benide bebegime bagislasin inşallah.isteyen herkeze versin rabbimm.
Saoll canım Rabbim seninde tüm isteyenlere de nasip etsin sarhoş gibiyim şuan :)bizim ilk bebeğimiz yeni evliyken oldu ben o ay bilmediğim için hic dikkat etmedim ve düşükle sonuçlandı ondan sonrada olmadı 3 ay önce iyice esinle istedik artik Dr gittim tüm tahlillerim temizdi sadece öteki hamileligimden kalan sut hormonlarim yuksek çıktı prolaktinim onun için hap verdi ilk ay 2 ay kullandım bide yumurta tembelligim vardı çok yumurta var ama buyuyemiyodu ilk ay serephone verdi günde 1 tane ise yaramadı sonra 3 tane iğne verdi yine tam buyumediler sonra 1 tane daha verdi anca 20 22 oldular 2 taneydi yumurtalar çatlatma iğnesi verdi ama catlamamislar o ay öyle geçti 2 ay sadece hap verdi ama bu sefer günde 2 tane sabah aksam 5 günde 2 yumurtam olgunlaştı valla vücut alıştı iğneye gerek duymadı çatlatma iğnesini yaptık catladi yumurtalar ama tutmadı bu seferde.3 ay bu ay yani yine srrophene günde 2 tane 5 gün sol tarafımda 3 yumurtam oluştu olgunlaştı çatlatma iğnesi oldum 14 15.de nisanin ilişki önerdi bi kaç gün sonra benim göğüs uçlarım acimaya başladı ve dimdiktiler eskiden usuyunce filan çıkarlardı sonra halsizlik oldu ama kaşık agrim olmadı arada iğne batar gibi sol tarafima oluyordu ama çok hafif bide ben sürekli siteleri geziyorum tabi belirtiler nedir diye bi yerde birisi göbek deligimin altında çizgi oluştu hamilelik çizgisi demiş bende daha ilk günler olusurmu dedim ama aynaya bi baktım bende de var :)akintim vardı çok değil ama dilince geliyordu berrak bazen sarımtırak kokusuz sonra arasira basım donuyodu su 4 gündür ama anlık biseydi dünkü felaketti ve ben hic öyle bayılma hissi yasamam hemen tansiyonumu olctum normal.bide o kadar duygusalim kiii su 1 haftadır anlatamam her şeye ağlıyorum kendimi çok çirkin hissediyorum neler nelerr dedim hatta psikolojik herhalde ve hic kendimi hazirlamadim gecen ayda çok hazırladım ama çok uzulmustum bu ay rabbime sigindim ve gerçekten çok dua ettim bu ay başka belirtiler olunca yazicam size :)canımm çok sevindim :)
bizede tüyo versene biraz bugüne kadar hangi tedavileri oldun? çok sık mı ilişki kurdunuz ? hamileleik adına daha 11 günlükken ne gibi belirtilerin oldu bayılma hissi dışında?
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlere de yaşatsın o duyguyu..
canmm cok sewındımmmmmm hayırlı olsun ...... darısı bana ve benım gıbı ısteyen herkese olsunKizlarrr bugün baya bi belirtim oldu bayılma hissi ve çok duygusaldim bu aralar adetine daha 5 gün var ve esimle dayanamayıp bu aksam bhcg testi yaptırdım sonuç 37.10çıktı galiba hamileyimm.klinigide aradım pozitif dediler.:)hagla soktayim gerçekten ama daha 11 günlük çok minik Rabbim bebeğimi bana Benide bebegime bagislasin inşallah.isteyen herkeze versin rabbimm.
Canim benim de ignenin9.günü ama doktor gunasiri beraberlik verdi.bi de senin kac yumurtan vardi?ne zaman test yapacaksin?tamam canımmm yaz,inşallah bizimde birgün olurbizim ilk ay serophene içtim tedaviye yeni başladık,polaktinim yüksek çıktı 2 haftadır ilacımı içiyorum ama gel gelelim eşimin sperminde düşüklük çıktı ALLAH'A bıraktım artık ne yaparsam yapayım Allah isteyince olucak biliyorum..sana sormak istediğim bişey var canım adetin kaçıncı günüydü 14-15 i bizde 9.gün 13.ve 14 gün ilişki kurduk adetten sonra serophenede içmiştim kader gerisi
gzd-dgn: 27 nisan
medsel: 30 nisan
burcu520: 01-03 mayıs
özlem :07 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs
ınsallah canmmmm ama bu ayda yok sanırım bendearamızda hamiş var, gzd-dgn ne durumdasın? ,sıra özlem, medsel ve bende inaşallah,burcu arkadaşımızda hamile olduğuna göre ..
inşallah sıra sıra hepimiz yaşarız bu duyguyu..
canmm cok sewındımmmmmm hayırlı olsun ...... darısı bana ve benım gıbı ısteyen herkese olsun
Canim aminn tüm isteklerin dilekçelerin kabul olur inşallah Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasını ben gecen 1 nisanda adet oldum yani adetimin 13 ve 14.günleri ilişki kurduk.tamam canımmm yaz,inşallah bizimde birgün olurbizim ilk ay serophene içtim tedaviye yeni başladık,polaktinim yüksek çıktı 2 haftadır ilacımı içiyorum ama gel gelelim eşimin sperminde düşüklük çıktı ALLAH'A bıraktım artık ne yaparsam yapayım Allah isteyince olucak biliyorum..sana sormak istediğim bişey var canım adetin kaçıncı günüydü 14-15 i bizde 9.gün 13.ve 14 gün ilişki kurduk adetten sonra serophenede içmiştim kader gerisi
aynen cnm cok yoruyor bende bu ay olmazssa tedawıye ara verıcem bır sure zaten dr aşılama dıcek ;(daha var canım belli olmaz inşallah hepimiz hamişizdir:)
benim bu ay olmaz ,önümüzdeki ay da olmaz ise rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bakalım..gerçi eşimin spermi düşük çıkarsa sana tedavi uygulayamayız demişti kadın doğumcu ama beklemek de yoruyor insanı gerçekten..
Rabbim hepinize versin bebeğimi de bana Benide ona bagislasin dualarım sizinlearamızda hamiş var, gzd-dgn ne durumdasın? ,sıra özlem, medsel ve bende inaşallah,burcu arkadaşımızda hamile olduğuna göre ..
inşallah sıra sıra hepimiz yaşarız bu duyguyu..
2 3 gun daha bekle bencekızlar ne zaman test yapsam doğru sonucu alırım adetim 3 mayıs iğneden sonrada bugün 10 . günüm
Canım benim ben 11.gün sonra öğrendim dun kanda varsa rahme indiyse bhcg yukseliyo kanda çıkıyor ama bazen geç döllenme de olabilir bazende kana geç karisa biliyoda ama yaptır istersen kan testi.kızlar ne zaman test yapsam doğru sonucu alırım adetim 3 mayıs iğneden sonrada bugün 10 . günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?