Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Gözünay din canım darısı bizim başımıza inşallah bende yok gibi de tabi

burcucum ve özlemcim sağolun aminnn,darısı özlem ve bana tabi bütün isteyen arkadaşlara inşallah..
13.ve 14 gün mü dedin ayyy inşallah burcu520 benimde tutar..bizde o günleri değerlenirebildik nasip gerisi..

gzd-dgn: 27 nisan canım ne haber ?
medsel: 30 nisan
burcu520: 01-03 mayıs ( grubun ilk güzel annesi))
bengisu:06 mayıs
özlem :07 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs

enisemmm:03 mayıs

İğnemin 12.günü bugün. Hala beklemedeyim kızlar. Ama inanılmaz hissediyorum kendimi baygınlık hissim var devamlı. Birde dün gece rüyamda küçükken yediğimiz macundan yiyordum ağzımın suyu akmış koluma öyle uyandım ama bu gece adet ağrısı gibi başladı belimin ağrısı. Ne zaman test yapmalıyım acaba

Canm yap bence zamanı gelmiş

burcucum ve özlemcim sağolun aminnn,darısı özlem ve bana tabi bütün isteyen arkadaşlara inşallah..
13.ve 14 gün mü dedin ayyy inşallah burcu520 benimde tutar..bizde o günleri değerlenirebildik nasip gerisi..
ammın canm ınsaallahhh.......yazıları okuyuca bıle ınsan heycanlanıyor burda bırının mutlu haberını alınca bende cok mutlu oluyorum

Canim bence bikac gun daha bekle.15gun kendin test yap ins cift cizgi görürsün.adet belirtileri hamile olanlarda da oluyove halsizlik de gebelik belirtisi zaten

enisemmm:03 mayıs
gayu35:06 mayıs

Kızlar olsun artık ya her sabah yeni bi hamile alıyorum çevremden. Ama bu ayda yok bence benim ağrılarım başladı Önümüzdeki ay aşılama olucak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…