Gözünay din canım darısı bizim başımıza inşallah bende yok gibi de tabiKizlarrr bugün baya bi belirtim oldu bayılma hissi ve çok duygusaldim bu aralar adetine daha 5 gün var ve esimle dayanamayıp bu aksam bhcg testi yaptırdım sonuç 37.10çıktı galiba hamileyimm.klinigide aradım pozitif dediler.:)hagla soktayim gerçekten ama daha 11 günlük çok minik Rabbim bebeğimi bana Benide bebegime bagislasin inşallah.isteyen herkeze versin rabbimm.
Canım son adet.6nisan beklenen 6 mayısbengisu adet tarihin nedir?
merhaba canım sen hiç test yaptın mıCanım son adet.6nisan beklenen 6 mayıs
eniseeeemmmm: 03 mayıs benide ekleeeeeegzd-dgn: 27 nisan canım ne haber ?
medsel: 30 nisan
burcu520: 01-03 mayıs ( grubun ilk güzel annesi))
bengisu:06 mayıs
özlem :07 mayıs
elma_şekerim : 09 mayıs
Hayır canim hic yapmadim beklemeyi düşünüyorum. negatif sonucu gormekten korkuyormmerhaba canım sen hiç test yaptın mı
haydı ınsallahhhhhhhjhUğurlu gelsin bu tablo herkes hamile kalsın inşallahhhh
Canm yap bence zamanı gelmişİğnemin 12.günü bugün. Hala beklemedeyim kızlar. Ama inanılmaz hissediyorum kendimi baygınlık hissim var devamlı. Birde dün gece rüyamda küçükken yediğimiz macundan yiyordum ağzımın suyu akmış koluma öyle uyandım ama bu gece adet ağrısı gibi başladı belimin ağrısı. Ne zaman test yapmalıyım acaba
ammın canm ınsaallahhh.......yazıları okuyuca bıle ınsan heycanlanıyor burda bırının mutlu haberını alınca bende cok mutlu oluyorumburcucum ve özlemcim sağolun aminnn,darısı özlem ve bana tabi bütün isteyen arkadaşlara inşallah..
13.ve 14 gün mü dedin ayyy inşallah burcu520 benimde tutar..bizde o günleri değerlenirebildik nasip gerisi..
Canim bence bikac gun daha bekle.15gun kendin test yap ins cift cizgi görürsün.adet belirtileri hamile olanlarda da oluyove halsizlik de gebelik belirtisi zatenİğnemin 12.günü bugün. Hala beklemedeyim kızlar. Ama inanılmaz hissediyorum kendimi baygınlık hissim var devamlı. Birde dün gece rüyamda küçükken yediğimiz macundan yiyordum ağzımın suyu akmış koluma öyle uyandım ama bu gece adet ağrısı gibi başladı belimin ağrısı. Ne zaman test yapmalıyım acaba
Saolll canimm amin:)Gözünay din canım darısı bizim başımıza inşallah bende yok gibi de tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?