Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

EVET CANIM BENDE DE YAPMIŞTI GECİKME İLAÇ....
SIRADA GÜZEL HABERLER VERİCEK ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR BU ARADA İNŞALLAH ARD ARDA GELİR.... BENDE BU AY PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK RAHATIM BİLMİYORUM NEDEN AMA BELKİ BU TEDAVİDE SON AYIM BELKİ ONDANDIR.... Bİ SONRAKİ AŞAMA İĞNE MUHTEMELEN... BAKALIM GELİŞMELER NASIL OLACAK... HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN......:Saruboceq:

kızlar merhaba nasılsınız?bugün 19. günüm ve yarın sabah 3-4 gün yanlız olarak şehir dışına çıkmam gerekiyor.eşim yanımda olmayacak sizce 19. günden itibaren ilişkiye girip hamiş olma ihtimali nedir?

bu yumurtlama tarihine bağlı canım.benim mesela 16 ya da 17. günde yumurtluyorum bu sebeple şansım olabilirdi ama 14 ünde yumurtlayan birinin o tarihte şansı çok olmaz bence.

bu yumurtlama tarihine bağlı canım.benim mesela 16 ya da 17. günde yumurtluyorum bu sebeple şansım olabilirdi ama 14 ünde yumurtlayan birinin o tarihte şansı çok olmaz bence.

evet canım ya haklısın.ama bende poc olduğu için yumurtlama günüm belli olmuyor.nasip artık Allah verdiyse bu ay zaten şimdiye kadar olmuştur.

neden bırakıyosun canım dr. 2 ay mı demişti.....

yok canım 4 ay dedi sonra rahim filmi sonra aşılama demişti rahim filmini 2.aydan sonra yaptı 3.ilaca başladım yine olmazsa 4.ay ilaç dedi sonra olmazsa zamana bırakmaya karar verdim.herşey normalse gitmeme gerek yoktur heralde.bu arada ilaca devam.:1rolleyes: hayırlısı inşallah

evet insan bi zamandan sonra alışıyo duruma bende senin gibi bunun tamamen psikolojik olduğuna inanıyorum.artık kafaya takmak yok öpt.cnm.a.s.

kızlar merhaba bugün adet olmam gerekiyor fakat henüz bir belirti yok sadece kasıklarıma ara sıra kısa süreli ağrı giriyor ve çok fazla akıntım var hep adet oldum sanıyorum ama olmuyor gerçi ilaçta geciktiriyormuş ama dr. 3 gün geçerse gel demişti hayırlısı bakalım bekliyoruz. Eşim biraz önce aradı 2 tane predictör almış ne olur ne olmaz diyor çok merak ediyorum bende bekliyorum...

nelke ve raebzeh sizden bir haber yok mu....

merak ediyorum güzel haberlerinizi bekliyoruz..

canım inşallah kızarmazsın :Saruboceq: bi mezun daha versekte coşsa forumumuz.
senden önce regl olacak olan arkadaşlardan ses yok ben de merak ediyorum :uhm:

canım inşallah kızarmazsın :Saruboceq: bi mezun daha versekte coşsa forumumuz.
senden önce regl olacak olan arkadaşlardan ses yok ben de merak ediyorum :uhm:

vücudumu düşünmeden yapamıyorum allahım sabır diyorumm. ama vallah sabrım kalmadı. Yarın gelmezse kan testi yaptıracağım meraktan çatlıyorum..

aynı senin gibiydim geçen ay ama gördüm ki vücut çok fena oyun oynuyor insana , artık düşünmüycem bile belirti var mı yokmu diye.inşallah hayal kırıklığına uğramazsın canım

kızlar günaydın bu sabah idrar testi yaptım ilk idrarımla çokkk silik birşey çıktı ama benmi öyle görüyorum cizgi varmı anlayamadım. dr. şehir dışınıdaymış kızlar meraktan çatlıycam ne yapmalıyım..

canım doktorun burda olsa bile sana söyliceği tek şey kan testi yaptır dicek... yani hemen bi kan testi yaptırıp sonucu öğrenebilirsin.... inşallah hamişsindir ki ben güzel haber vereceğini hissediyorum....a.s.

canım doktorun burda olsa bile sana söyliceği tek şey kan testi yaptır dicek... yani hemen bi kan testi yaptırıp sonucu öğrenebilirsin.... inşallah hamişsindir ki ben güzel haber vereceğini hissediyorum....a.s.

inşallah canım bugün test yaptırmam imkansız işten çıkamam pzt. kaldı. İçim kıpır kıpır yerimde duramıyorum..

inşallah canım bugün test yaptırmam imkansız işten çıkamam pzt. kaldı. İçim kıpır kıpır yerimde duramıyorum..

geç olsunda güç olmasın..... ama özel bir sağlık kuruluşunda gece gündüz hafta sonu bile yaptırabilirsin testi canım bilgin olsun.....

canım benim ilk hamileliğimde de çok silik çizgi çıkmışta dr gidemeyeceksen sabah kalkar kalkmaz tekrar idrar testi yap daha ii sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…