edacığım çok üzüldüm canım ama olsun daha önümüzde zaman var önemli olan allah hayırlı zamanda versin...
Beklenmeyen Regl Günleri
nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
ekavuk .............. 13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
renkly ............... 09 eylül
:CüvCüv::CüvCüv:Hamişlerimiz :CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi
kızlar 3 gün gecikmenin ardından regl oldum.aslında doğrusu olmama sevindim bile.daha önce hiç gecikme yaşamamıştım gecikince ve bebekte olmayınca epey korktum.sanırım serophenenin etkisiydi bu gecikme.daha önce başkalarında da okumuştum geciktirme yapabiliyor diye.
nelke arkadaşımızdan haber yok mu :uhm: sıra ondaydı bi iyi haber de ondan alsak da sevinsek biraz.raebzeh seninde günün yarınmış , belki test yapsaydın çıkardı hı opuyorumnanaktan
kızlar merhaba nasılsınız?bugün 19. günüm ve yarın sabah 3-4 gün yanlız olarak şehir dışına çıkmam gerekiyor.eşim yanımda olmayacak sizce 19. günden itibaren ilişkiye girip hamiş olma ihtimali nedir?
bu yumurtlama tarihine bağlı canım.benim mesela 16 ya da 17. günde yumurtluyorum bu sebeple şansım olabilirdi ama 14 ünde yumurtlayan birinin o tarihte şansı çok olmaz bence.
neden bırakıyosun canım dr. 2 ay mı demişti.....
üzülme canım hiç moralini bozma.bak çok şükür bi probleminiz yokmuş bence tamamen psikolojik olduğu için olmamış.olayı önce beyninde bitir.artık sorun haline getirmemeye çalış.ben inanıyorum bi gün kendiliğinden olacak mutlaka bi zamanı vardır sabret.
Beklenmeyen Regl Günleri
nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
ekavuk .............. 13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
renkly ............... 09 eylül
:CüvCüv::CüvCüv:Hamişlerimiz :CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi
kızlar 3 gün gecikmenin ardından regl oldum.aslında doğrusu olmama sevindim bile.daha önce hiç gecikme yaşamamıştım gecikince ve bebekte olmayınca epey korktum.sanırım serophenenin etkisiydi bu gecikme.daha önce başkalarında da okumuştum geciktirme yapabiliyor diye.
nelke arkadaşımızdan haber yok mu :uhm: sıra ondaydı bi iyi haber de ondan alsak da sevinsek biraz.raebzeh seninde günün yarınmış , belki test yapsaydın çıkardı hı opuyorumnanaktan
kızlar merhaba bugün adet olmam gerekiyor fakat henüz bir belirti yok sadece kasıklarıma ara sıra kısa süreli ağrı giriyor ve çok fazla akıntım var hep adet oldum sanıyorum ama olmuyor gerçi ilaçta geciktiriyormuş ama dr. 3 gün geçerse gel demişti hayırlısı bakalım bekliyoruz. Eşim biraz önce aradı 2 tane predictör almış ne olur ne olmaz diyor çok merak ediyorum bende bekliyorum...
canım inşallah kızarmazsın :Saruboceq: bi mezun daha versekte coşsa forumumuz.
senden önce regl olacak olan arkadaşlardan ses yok ben de merak ediyorum :uhm:
canım doktorun burda olsa bile sana söyliceği tek şey kan testi yaptır dicek... yani hemen bi kan testi yaptırıp sonucu öğrenebilirsin.... inşallah hamişsindir ki ben güzel haber vereceğini hissediyorum....a.s.kızlar günaydın bu sabah idrar testi yaptım ilk idrarımla çokkk silik birşey çıktı ama benmi öyle görüyorum cizgi varmı anlayamadım. dr. şehir dışınıdaymış kızlar meraktan çatlıycam ne yapmalıyım..
canım doktorun burda olsa bile sana söyliceği tek şey kan testi yaptır dicek... yani hemen bi kan testi yaptırıp sonucu öğrenebilirsin.... inşallah hamişsindir ki ben güzel haber vereceğini hissediyorum....a.s.
inşallah canım bugün test yaptırmam imkansız işten çıkamam pzt. kaldı. İçim kıpır kıpır yerimde duramıyorum..
geç olsunda güç olmasın..... ama özel bir sağlık kuruluşunda gece gündüz hafta sonu bile yaptırabilirsin testi canım bilgin olsun.....
sağol canım bizim burda bir tane özel hastane var ona tlf edip sorayım bilmiyordum teşekkürler.
kızlar günaydın bu sabah idrar testi yaptım ilk idrarımla çokkk silik birşey çıktı ama benmi öyle görüyorum cizgi varmı anlayamadım. dr. şehir dışınıdaymış kızlar meraktan çatlıycam ne yapmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?