vill çok sevindim canım.. bizim içinde dua et şu iki çizgiyi görebillelim. Allah kcağına almayı nasip etsin analı babalı büyütün...
ayın 15 i oldu hala yok mu müjdeli haber :uhm:
canım beniiimm..inşallah gelir müjdeli haberler:Saruboceq::Saruboceq:benim adet gelmedi hala 3 gün geçti..her ay geciktiği için umudum yok..test yapmıycam..mafoldumbencanım sıkılıyo..ağrılarım var zateen bugün yarın gelirmirmirmirmiröptüm canım beniiimm..opuyorumnanaktanŞeniz
canım beniiimm..inşallah gelir müjdeli haberler:Saruboceq::Saruboceq:benim adet gelmedi hala 3 gün geçti..her ay geciktiği için umudum yok..test yapmıycam..mafoldumbencanım sıkılıyo..ağrılarım var zateen bugün yarın gelirmirmirmirmiröptüm canım beniiimm..opuyorumnanaktanŞeniz
CANIM SEN NERDESİNNNNNNN UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞEMEDİK.... GÜNÜN GEÇMİŞ NE GÜZEL:dance: MERAKTA BIRAKMA GÜZEL HABERLERİNİ TEZ ZAMANDA DUYALIM İNŞALLAH..............
canım o kanama inşallah yerleşme kanamasıdır.benim hiç olmadı ama eğer 28 günde bir adet olup 14. günü yumurtluyorsan , bugün gebeliğinin 6. gün falan olmalı ve tam yerleşme günleri diye düşünüyorum.
bence bebiş var..ama geç ovulasyon oluyorsan bilemem. bence 2 gün bekle ve bir kan testi yaptır , sonrada gel bize müjdeyi ver kaydirigubbakcemile3
nihayet rahim film çekildi kızlar ama allahtan uyuttular bişey hissetmedim neyse ki bitti:)) sonuç sol taraf açık sağ taraf kapalı( iyiki kötümü kafam karıştı ( bir operasyona gerek varmı yokmu sonra karar verilecekmiş kurulda.tek taraf açıksa yine de ameliyat şartmı??
canım benimde geçen ay çekildi rahim filmi ama ben senin kadar şanslı değildim tüm acıları çektim,kanallar kapalı oluyosa ilk ilaç tedavisi diye biliyorum.
nihayet rahim film çekildi kızlar ama allahtan uyuttular bişey hissetmedim neyse ki bitti:)) sonuç sol taraf açık sağ taraf kapalı( iyiki kötümü kafam karıştı ( bir operasyona gerek varmı yokmu sonra karar verilecekmiş kurulda.tek taraf açıksa yine de ameliyat şartmı??
Kızlarrrrrrrrrr dayanamayıp sabah kan testİ yaptırdım veeeeeeee hamİŞİmmmmmmmmmm.............................................
hiç bilgim yok.rahim filminin neden ve nasıl çekildiğini bile bilmiyorum sadece geçmiş olsun demek istedim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?