Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

NETTE OKUMUŞTUM BEKLENEN ADET GÜNÜNDEN 4-5 GÜN ÖNCEDEN KANDA BELLİ OLUYOMUŞ.... İŞE GİDERKEN UĞRADIM VE KAN TESTİ YAPTIRDIM Bİ ANDA AKLIMA ESTİ VE GİTTİM HİÇBİR BELİRTİM YOKTU...... HALA İNANAMIYORUMMMM........... ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN CANIM :Saruboceq:

Kızlarrrrrrrrrr dayanamayıp sabah kan testİ yaptırdım veeeeeeee hamİŞİmmmmmmmmmm.............................................

Sibelcimm çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.Hayırlı olsun tekrardan tebrikler....a.s.

Beklenmeyen Regl Günleri

nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
ekavuk .............. 13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
renkly ............... 09 eylül

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi

ayyyyy canım ya nasıl sevindim anlatamam zemuszemus ya bi de tedaviyi kesicem diyodum geçen ay lmaz: iyi ki devam etmişsin :Saruboceq: sağlıkla al kucağına inşallah :Saruboceq: hala inanamıyorum 2 ayda 2 mezun delikafadulden delikafadulden delikafadulden süper bişey

aday_anne seni de listeye ekliyelim mi bak bizim listemiz uğurlu gidiyor yerimseniben ne zaman regl günün söylersen ekliim .. bu arada sibel bebişin geliyor diye bizi de unutma sakın gel bu forumada özleriz biz seni :gitme: a.s.

sahi bu aşağıdaki arkadaşlardan hayır haber yok mu :uhm:
nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
ekavuk .............. 13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos

aday_anne seni de listeye ekliyelim mi bak bizim listemiz uğurlu gidiyor yerimseniben ne zaman regl günün söylersen ekliim .. bu arada sibel bebişin geliyor diye bizi de unutma sakın gel bu forumada özleriz biz seni :gitme: a.s.

edacım canım arkadaşım sağoll.... Allahım isteyen herkese versin inşallah..... canım hiç unuturmuyum sizi hergün burdayım Allahın izniyle.... destekleriniz için ayrıca hepinize ayrı ayrı teşekürler arkadaşlar...... sağolunnnna.s.a.s.

evet canım bende hala inanamıyorum salak gibiyim... akşam uyuyamadım sabah erkenden kalktım... bi garibim yaniiiii.......

EDACIM BU LİSTENİN HAMİLELERİMİZ KISMINDA KENDİ ADIMI GÖRDÜM YA BANA YETTİ ARKADAŞIMMMM...... SÜPER BİŞEYMİŞ VALLA... DİLERİM TÜM ARKADAŞLARIN ADI HAMİLELERİMİZ KISMINDA OLUR EN KISA ZAMANDA....kaydirigubbakcemile5

canım sanırım benim tarih ekleme pek işe yaramayacak :gitme: çünkü tek tüp kapalı ve dr ameliyat diyor ertelemem gerekiyor hamişlik hevesimi kafamçokkarıştı dr araştırıyorum izmirden.bikaç doktora daha gideceğizz ama çok korkuyorum mafoldumben en son adet tarihim 10 ağustostu :kedi:

canım sakın üzme kendini.... Izmir den dr. Araştırıyosan eğer gitmediysen dr. ömer südekan var.. Onu tavsiye ederim sana....

canım sakın üzme kendini.... Izmir den dr. Araştırıyosan eğer gitmediysen dr. ömer südekan var.. Onu tavsiye ederim sana....

o doktoru duydum canım fakat fazlasıyla yoğunmuş ve randevu almak çok zor( bu kadar yoğun biri her hastasıyla ne kadar ilgilenebilir bilmiyorum :1no2:

[/QUOTE]

ahhh ahh nerde güzel haber olsada versek.benim 4 günüm daha var.kan testi yaptırabilirim ama korkuyorum.inşallah hayırlı haberler veririz.:Saruboceq:[/QUOTE]

canım inşallah sen de müjde verirsin bize iyice şenlenir forumumuz :ecrin_bebek:

ahhh ahh nerde güzel haber olsada versek.benim 4 günüm daha var.kan testi yaptırabilirim ama korkuyorum.inşallah hayırlı haberler veririz.:Saruboceq:[/QUOTE]

canım inşallah sen de müjde verirsin bize iyice şenlenir forumumuz :ecrin_bebek:[/QUOTE]

inşallah canım.
Allah hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…