Kızlarrrrrrrrrr dayanamayıp sabah kan testİ yaptırdım veeeeeeee hamİŞİmmmmmmmmmm.............................................
canımmm ya çok sevindim tebrik edrim Allah tamamına erdirsin inşallah.Allah'ım en kısa zamanda bizede nasip etsin.
peki nasıl oldu?adet gününe daha vardı.belirtilerin varmıydı neden erkenden kan testi yaptırdın?
tebrikler canımmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :cüvcüv:
Kızlarrrrrrrrrr dayanamayıp sabah kan testİ yaptırdım veeeeeeee hamİŞİmmmmmmmmmm.............................................
aday_anne seni de listeye ekliyelim mi bak bizim listemiz uğurlu gidiyor yerimseniben ne zaman regl günün söylersen ekliim .. bu arada sibel bebişin geliyor diye bizi de unutma sakın gel bu forumada özleriz biz seni :gitme: a.s.
Beklenmeyen Regl Günleri
nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
ekavuk .............. 13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
renkly ............... 09 eylül
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:Hamişlerimizzz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ayyyyy canım ya nasıl sevindim anlatamam zemuszemus ya bi de tedaviyi kesicem diyodum geçen aylmaz: iyi ki devam etmişsin :Saruboceq: sağlıkla al kucağına inşallah :Saruboceq: hala inanamıyorum 2 ayda 2 mezun delikafadulden delikafadulden delikafadulden süper bişey
Sibelcimm çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.Hayırlı olsun tekrardan tebrikler....a.s.
Beklenmeyen Regl Günleri
nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
ekavuk .............. 13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
renkly ............... 09 eylül
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:Hamişlerimizzz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ayyyyy canım ya nasıl sevindim anlatamam zemuszemus ya bi de tedaviyi kesicem diyodum geçen aylmaz: iyi ki devam etmişsin :Saruboceq: sağlıkla al kucağına inşallah :Saruboceq: hala inanamıyorum 2 ayda 2 mezun delikafadulden delikafadulden delikafadulden süper bişey
aday_anne seni de listeye ekliyelim mi bak bizim listemiz uğurlu gidiyor yerimseniben ne zaman regl günün söylersen ekliim .. bu arada sibel bebişin geliyor diye bizi de unutma sakın gel bu forumada özleriz biz seni :gitme: a.s.
canım sanırım benim tarih ekleme pek işe yaramayacak :gitme: çünkü tek tüp kapalı ve dr ameliyat diyor ertelemem gerekiyor hamişlik hevesimi kafamçokkarıştı dr araştırıyorum izmirden.bikaç doktora daha gideceğizz ama çok korkuyorum mafoldumben en son adet tarihim 10 ağustostu :kedi:
canım sakın üzme kendini.... Izmir den dr. Araştırıyosan eğer gitmediysen dr. ömer südekan var.. Onu tavsiye ederim sana....
kızlarrrrrr yeni haberler yok mu? günü geçen arkadaşlar nerdesiniz.... hayırlı haberler inşaallah
ahhh ahh nerde güzel haber olsada versek.benim 4 günüm daha var.kan testi yaptırabilirim ama korkuyorum.inşallah hayırlı haberler veririz.:Saruboceq:
kızlarrrrrr yeni haberler yok mu? günü geçen arkadaşlar nerdesiniz.... hayırlı haberler inşaallah
ahhh ahh nerde güzel haber olsada versek.benim 4 günüm daha var.kan testi yaptırabilirim ama korkuyorum.inşallah hayırlı haberler veririz.:Saruboceq:
İNŞALLAH CANIMMM.... GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?