canım çok çok sağol. Güzel allahım isteyen herekese versin inşallah.......canım tebrik ederim..çok sevindim gerçekten.allah tamamına erdirsin inşallah.:dance:
Kızlarrrrrrrrrr dayanamayıp sabah kan testİ yaptırdım veeeeeeee hamİŞİmmmmmmmmmm.............................................
kızlar merhaba üzgünüm size haber veremedim. Çünkü hamile olduğumu öğrendim ve 4 gün sonra kaybettim meleğimi ne yapalım allah verdi allah aldı. Tedaviyi ertelemedi dr. sen iyi ol yeter ve en azından hamile kalabiliyormuşun moralini bozma dedi. Allah büyük yüce rabbim elbet bizimde birgün yüzümüzü güldürecek.
kızlar merhaba üzgünüm size haber veremedim. Çünkü hamile olduğumu öğrendim ve 4 gün sonra kaybettim meleğimi ne yapalım allah verdi allah aldı. Tedaviyi ertelemedi dr. sen iyi ol yeter ve en azından hamile kalabiliyormuşun moralini bozma dedi. Allah büyük yüce rabbim elbet bizimde birgün yüzümüzü güldürecek.
cam ya çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah.
canım çok üzüldüm.... çok geçmiş olsun.... Allahtan hayırlısı hepimiz için..... bu arada düşük yapmanın sebebi araştırıldı mı? neden böyle oldu?
canım çok üzüldüm..inşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine :Saruboceq:
selam kızlarrrr ben 2 gündür kötüyümmm.... miğde bulantıları çok fena... ne yapıcam bilmiyorummm....
sibelciiiimm canım yaaaa çok sevindim inankiii..Şeniz:teytey:alkisalkisalkis..gözünüz aydın canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn.Şeniz:Saruboceq:...bu arada renkly canım benim yeni tarihim 17 eylül.kaydirigubbakcemile5.öptüm canlarııımmm..Şenizopuyorumnanaktanherkese hayırlı ramazanlar..opuyorumnanaktan..
selam kızlarrr..... seropheneden sonra adet tarihi değişiyormu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?