Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

dr. normal dedi, sanırım kimyasal gebelik ama en azından hamile kalabiliyormuşum onu öğrendim.

Canım çok geçmiş olsun ama dr da dediği gibi ilk gebelikte biçok kadın düşük yapıyo bende ilk hamileliğimde 2aylık düşük yaptım.Sen stres yapma sakın.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Bu mübarek ayda hepinize dua ediyorum.iyi akşamlar.:Saruboceq:

selam kızlarrrr ben 2 gündür kötüyümmm.... miğde bulantıları çok fena... ne yapıcam bilmiyorummm....

meraba sibelcim doktora gittin mi bende çok şükür bulantı olmadı daha ama halsizlik çok fazla hep uyur haldeyim :1closedeyes:

kızlar dün dr a gittim yumurtalar çok ii gelişmiş dedi pregnyl çatlatma iğnesi verdi ama ben bulamadım bu iğneyi bugünde pazar eczaneler kapalı.sabah kalkınca çok sancım oldu hala devam ediyo sizce bu yumoşlar kendiliğinden çatlıyo olabilir mi?bu arada bugün 15.gün.2 ay önce yaptırdım bu iğneyi hiç bir işe yaramadı.yine yaramazsa kafayı yiyecemmm.delikafadulden

canım benide eklermisin???regl tarihim 09 eylül..

benimle aynı günü bekliyorsun ne güzel delikafadulden ayşecim bu ay ikinciye mi alıyorsun seropheneyi sen de ? ben çatlama iğnesi kullanmıyorum kendi çatlıyor yumurtalarım.

Beklenmeyen Regl Günleri

nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
renkly ............... 09 eylül
aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi

sibelcim olacak o kadar canım kendin kaşındın kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

EVET CANIM HAKLISIN......kaydirigubbakcemile3
CANIM ADET OLUCAKMIŞIM GıBı AĞRILARIM VAR BU DURUM HAKKINDA BıLGıN VARMI... YARIN DR. GıDıCEM AMA YıNE DA KAFAMA TAKILDI... NORMAL Mı BU....

meraba sibelcim doktora gittin mi bende çok şükür bulantı olmadı daha ama halsizlik çok fazla hep uyur haldeyim :1closedeyes:
yarın gidiyorum canım nasipse dr. Ama ben galiba sorunlu bi gebelik geçiricem çünkü bulantılarım çok fazla....bugünde adet olucakmışım gibi ağrılar var....

EVET CANIM HAKLISIN......kaydirigubbakcemile3
CANIM ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ AĞRILARIM VAR BU DURUM HAKKINDA BİLGİN VARMI... YARIN DR. GİDİCEM AMA YİNE DA KAFAMA TAKILDI... NORMAL Mİ BU....

adet gibi ağrının olması normal çok kişiden duyuyorum ilk aylarda.bulantı da normal canım bulantılar hem bebeği koruyomuş bana dr demişti

benimle aynı günü bekliyorsun ne güzel delikafadulden ayşecim bu ay ikinciye mi alıyorsun seropheneyi sen de ? ben çatlama iğnesi kullanmıyorum kendi çatlıyor yumurtalarım.

evet canım aynı gün.bu ay üçüncü benim serophene.iğneyi de gününü tam tuttururuz diye verdi dr zaten bulamadım.benimkilerde kendiliğinden çatlıyo Allaha şükür.İnşallah bu ay hayırlı haberler alırız herkesden.bu arada eklediğin için teşekkür ederim sğol.:1rolleyes:

kızlar selam..... dr.dan geldim şimdi bişey göremedik tabi kan testi yaptırdık tekrar değer yükselmiş 4 gün sonra tekrar yaptırıcam.... şimdilik bi sorun yok Allaha şükür... yeni haberler yokmu daha... güzel haberler.....

kızlar günaydın.2-3 gündür giremedim nete.adet günüm pazardı.ctesi evde test yaptım malesef negatif.dün 1 gün geçince kan tahlili için gittim bir kaç gün sonra yapalım dedi doktor çıkmayabilir dedi.cuma kan tahliline gidicem ama pek umudum yok.olsaydı heralde evde yaptığımda silikde olsa bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum.sanırım bu ayda olmadı.napalım hayırlısı.
sibelcim herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim.darısı başımıza inşallah.mide bulantılarınında bebeğin sağlıklı olduğuna işaret olduğunu duymuştum.bize bol bol dua et hamişlerin duası kabul olurmuş.

Sibelcim problem olmamasına sevindim. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinkaydirigubbakcemile5

Ben de dün doktora gittim ikiz kaydirigubbakcemile5 ayrı yumurta ikizi dedi doktor yanlız riskli dedi istirat etmem gerektiğini söyledi yatıyorum bol bol. birde progeston verdi onu kullanıyorum.Kalp atışlarını duyduk ikisinin de ama hayırlısı bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem.Kızlar dua edin lütfenn :Saruboceq:

CANIM ıDRAR TESTıNDE ÇIKMAYABıLıR MORALıNı BOZMA AMA KAN TAHLıLı ıÇıN BEKLEMENE HıÇ GEREK YOK DR. NEDEN ÖYLE DEMıŞ ANLAYAMADIM.... ÇÜNKÜ BEKLENEN ADET GÜNÜNDEN 1 HAFTA ÖNCE KANDA GEBELıK TESTı KESıN SONUÇ VERıYOR.... BUNU NETTE SORULAR SORDUĞUM DOKTORLAR DAHıL HERKES SÖYLÜYO.... BENDE 1 HAFTA ÖNCEDEN ÖĞRENDıM ZATEN... UMUDUNU ASLA YıTıRME CANIM BEN ıNANIYORUM GÜZEL HABERLER VERıCEKSıN... ıNAN CANIM HER AKŞAM DUA EDıYORUM SıZıN VE ıSTEYEN HERKES ıÇıN.... ALLAH EN KISA ZAMANDA ıSTEYEN HERKESıN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ıNŞALLAH....:1hug:

CANIM BU HARİKA Bİ HABER YAAAA ÇOK SEVİNDİM... BİZ DAHA TEK Mİ İKİZM Mİ BİLEMİYORUZ AMA SAĞLIKLI VERSİN ALLAH ÖNEMLİ OLAN BU..... CANIM İNŞALLAH SORUNSUZ GEÇER HERŞEY VE BEBİŞLERİNİ SAĞLIKLA ALIRSIN KUCAĞINA......:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…