Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

slm kıslaaar ben geldim uzun bi süre yayladaydım görüşemedikopuyorumnanaktanbu arada ben hala adet olmadım renklycim ama merak bile etmiyorum çünkü hiiiç belirti yok pkolu olduğum için alışkınım bu duruma

hayırlı olsun canım çok sevindim.allah ikisini de kucağına almayı nasip etsin a.s.

Beklenmeyen Regl Günleri

nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
renkly ............... 09 eylül
aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül
esmaaa0202 ..... - - eylül

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi

nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
arkadaşlar sizden haber gelmedi hala
:uhm:
esmacım seni de alta aldım bebiş yok diye ama dilerim kırmızılar gelmez de eeeeen alta hamişlerin arasına alırız tez zamanda

Son düzenleme:
bu ay benden beklemeyin :çok üzgünüm: çalışmaları bıraktık , hem de tam ovülasyon zamanımda :çok üzgünüm: ovülasyondan 2 gün önceki spermler bi işe yarar mı bilmem ama ... çok hastayım .dün hastanede yattım , serum verdiler.vücudum susuz kalmış :çok üzgünüm: devamlı istifra ediyorum midem çok kötü senağlama

canım çok geçmiş olsun.... üzülme önemli olan sağlığın.... Sağlıklı olunca herşey olur biliyosun.... Tekrar geçmiş olsun canım....

canım çok geçmiş olsun üzülme ltfen herşeyin sonu deilya.hem belli olmaz veren Allah veriyo sen moralini bozma.

çok geçmiş osun canım hemen iyileş de çalımalara kaldığın yerden devam et:jeyyar:

teşekkür ederim sibelcim aynı güzel dileklerde benden sana opuyorumnanaktan

umudunu yitirme canım yüce rabbim nelere kadir belkide hamilesindir hemen belirti vermez herkesin hamileliği farklı olur.Dua et umudunu yitirme :Saruboceq:

Canım çok çok geçmiş olsun sen sağlığına kavuş ğnemli olan bu kendini de üzme Allahım yardımcın olsun ben hep dua ediyorum kendine dikkat et tekrar geçmiş olsun a.s.

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :1hug: şimdi biraz daha iyiyim ya iş işten geçti .sanırım bugün öğleden sonra çatladım.dünde hastayım diye yakınlaşmamıştık yani iş ovülasyondan 2 gün önceki ve anca bir gün sonraki spermlere kalacak :) ovülasyonda bile tutturamadık geçen ay ya bu ay hiç ümidim yok :1no2:

canım çok geçmiş olsun umarım hayırlısı olur. Birşey sormak istiyorum ovülasyon zamanının nasıl anlıyorsun

umudunu yitirme canım yüce rabbim nelere kadir belkide hamilesindir hemen belirti vermez herkesin hamileliği farklı olur.Dua et umudunu yitirme :Saruboceq:
inşallah canım orası öyle de insan bi yerden sonra bıkıyor herşeyden hele bi adet olsaydım seeropheneyle tedaviye tekrar devam edecem 15 günüm dolsun bakalım seninkide hayırlı olsun canım ne zamandır evlisin nasıl hamile kaldın hangi tedavilerden geçtin anlatabilirsen sevinirim canım

canım çok geçmiş olsun umarım hayırlısı olur. Birşey sormak istiyorum ovülasyon zamanının nasıl anlıyorsun

30 günde bir regl oluyorum (düzenli).14 gün geriye saydığımda 16. güne denk geliyor.karnımda tıka basa doluymuş hissi de oluyor burdan da anlıyorum.geçen ay doktor kontrolümde yanılmadığımı da gördüm.15. günü gittim 18.7 mm olmuşlar yarın çatlarlar dedi ve 17. günü tekrar muayene olduğumda çatlamışlardı.bi de bu ay bişey daha keşfettim , ovülasyon zamanımda (1 gün önce ya da sonrası da olabilir) ilişki sırasında canım acıyor.karnım sanki taşla doluymuş gibi hissediyorum

Beklenmeyen Regl Günleri

renkly ............... 09 eylül
aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül
esmaaa0202 ..... - - eylül
nelke ................ - - eylül
raebzeh ........... . - - eylül
daisy_81 ........... - - eylül

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi

kendisinden uzun zamandır haber alınamayan arkadaşları aşağıya geçirdim ama inşallah hepsi hamişlerdir de haberimiz yoktur :Saruboceq:
vay be ! daha ikinci aydan toplam 3 mezun verdik bile kaydirigubbakcemile5 inşallah 3 er 5 er gider böyle opuyorumnanaktan

slm kızlar.2 gündür hastanedeyim.3 yıldır gittiğim doktorumu değiştirdim.
yeni doktorum daha ilgili.kan pıhtılaşması sorunum olduğu için bugün 7 tüp kan aldırdı.genetik mutasyon testleri falan yapılacak.
beta hcg testide yapıldı malesef bu ayda olmadı negatif çıktı.
gelecek hafta yine gideceğim doktora tedaviye devam etmek için
testlerin sonucunumu bekleyeceğiz yoksa tekrar başlarmıyız tedaviye bilmiyorum
haftaya belli olacak.testlerin sonucuda 1 ay sonra çıkacakmış.
daha adette olmadım ve ne zaman olacağını bilmediğim için
şu an adet tarihi veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…