serophene 6.kullanışımdı pregly 2. ayımdı ve hamileyim çok şükür Rabbime..
Ben de dün doktora gittim ikiz kaydirigubbakcemile5 ayrı yumurta ikizi dedi doktor yanlız riskli dedi istirat etmem gerektiğini söyledi yatıyorum bol bol. birde progeston verdi onu kullanıyorum.Kalp atışlarını duyduk ikisinin de ama hayırlısı bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem.Kızlar dua edin lütfenn :Saruboceq:
[ı]bu ay benden beklemeyin :çok üzgünüm: çalışmaları bıraktık , hem de tam ovülasyon zamanımda :çok üzgünüm: Ovülasyondan 2 gün önceki spermler bi işe yarar mı bilmem ama ... çok hastayım .dün hastanede yattım , serum verdiler.vücudum susuz kalmış :çok üzgünüm: Devamlı istifra ediyorum midem çok kötü senağlama[/ı]
bu ay benden beklemeyin :çok üzgünüm: çalışmaları bıraktık , hem de tam ovülasyon zamanımda :çok üzgünüm: ovülasyondan 2 gün önceki spermler bi işe yarar mı bilmem ama ... çok hastayım .dün hastanede yattım , serum verdiler.vücudum susuz kalmış :çok üzgünüm: devamlı istifra ediyorum midem çok kötü senağlama
bu ay benden beklemeyin :çok üzgünüm: çalışmaları bıraktık , hem de tam ovülasyon zamanımda :çok üzgünüm: ovülasyondan 2 gün önceki spermler bi işe yarar mı bilmem ama ... çok hastayım .dün hastanede yattım , serum verdiler.vücudum susuz kalmış :çok üzgünüm: devamlı istifra ediyorum midem çok kötü senağlama
CANIM BU HARİKA Bİ HABER YAAAA ÇOK SEVİNDİM... BİZ DAHA TEK Mİ İKİZM Mİ BİLEMİYORUZ AMA SAĞLIKLI VERSİN ALLAH ÖNEMLİ OLAN BU..... CANIM İNŞALLAH SORUNSUZ GEÇER HERŞEY VE BEBİŞLERİNİ SAĞLIKLA ALIRSIN KUCAĞINA......:dance:
slm kıslaaar ben geldim uzun bi süre yayladaydım görüşemedikopuyorumnanaktanbu arada ben hala adet olmadım renklycim ama merak bile etmiyorum çünkü hiiiç belirti yok pkolu olduğum için alışkınım bu duruma
inşallah canım orası öyle de insan bi yerden sonra bıkıyor herşeyden hele bi adet olsaydım seeropheneyle tedaviye tekrar devam edecem 15 günüm dolsun bakalım seninkide hayırlı olsun canım ne zamandır evlisin nasıl hamile kaldın hangi tedavilerden geçtin anlatabilirsen sevinirim canımumudunu yitirme canım yüce rabbim nelere kadir belkide hamilesindir hemen belirti vermez herkesin hamileliği farklı olur.Dua et umudunu yitirme :Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun umarım hayırlısı olur. Birşey sormak istiyorum ovülasyon zamanının nasıl anlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?