Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

ok geçmiş olsun edacığım. Sen moralini bozma allah büyük inşallah eylül ayındada ok mezun vericez.

kızlar çok moralim bozuk bugün dr. gittim 1 tane yumurtam varmış bu ay bende çok umutsuzum 1 tane yumurta ile tutturabilirmiyiz sizce? off ya benmi çok acele ediyorum ilaçla 2. ayım..

kızlar çok moralim bozuk bugün dr. gittim 1 tane yumurtam varmış bu ay bende çok umutsuzum 1 tane yumurta ile tutturabilirmiyiz sizce? off ya benmi çok acele ediyorum ilaçla 2. ayım..

neden olmasın anım zaten normal kadınlarda her ay ortalama 1 yumurta olur eğer 1 yumurtayla hamile kalınmasaydı dünyada herkesin tedavi görmesi gerekirdi sen moralini yüksek tut ve çocuk stresinde kurtul inşallah olur

neden olmasın anım zaten normal kadınlarda her ay ortalama 1 yumurta olur eğer 1 yumurtayla hamile kalınmasaydı dünyada herkesin tedavi görmesi gerekirdi sen moralini yüksek tut ve çocuk stresinde kurtul inşallah olur

aynen katılıyorum neden olmasın ki.tek yumurtayla ikizi olan bile var.olmayacak olan tek şey çift yumurta ikizi :ecrin_bebek: sen gönlünü ferah tut.ben eminim bu ay da mezun vericez ama piyango kime çıkar bilmem kaydirigubbakcemile3

Merhaba Esmacım öncelikle teşekkür ederim rabbim inş.en kısa zamanda sana da tattırır bu duyguyu.temmuzda 2 yılım bitti evlilikte tedavi olarak sadece 1 ay serophene kullandım.bi problemimiz yok ama aceleci olduğumuz için doktorumuz bu ilacı uygun gördü.Yüce rabbim de bekletmedi fazla. ınş.sağlıcakla tamamına da ereriz bakalım.Bebiş isteyen bütün anne adaylarına dua ediyorum.Umudunu yitirme moral çok önemli çünkü yerimseniben

Canım umutsuzluğa kapılma 1 yumurta olması kötü değilki moralini yüksek tut tabiki tutturabilirsiniz.Benim 2 yumurtam vardı ikiside tutmuş hiç ihtimal vermiyodum ikiz gebeliğe yani senin durumun kötü değil sıkma canını moral çok önemli biliyosun a.s.

canım sağol desteğin için.. Sende ikiz bekliyormuşsun çok sevindim... Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin... Bizim içinde dua et hamişlerin duası kabul olur..

canım sağol desteğin için.. Sende ikiz bekliyormuşsun çok sevindim... Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin... Bizim içinde dua et hamişlerin duası kabul olur..

Teşekkür ederim canım amin inş.tabiki dua ediyorum allahım tez zamanda bütün bebiş isteyen annelere sağlıklı bebişler nasip etsin :Saruboceq:

Beklenmeyen Regl Günleri

renkly ............... 09 eylül
aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül
esmaaa0202 ..... 28 eylül
nelke ................ - - eylül
raebzeh ........... . - - eylül
daisy_81 ........... - - eylül

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi

esmacım bak bu ay tam 3 tane müjde aldık opuyorumnanaktan inanıyorum eylül ayı içinde de böyle müjdeler alıcaz :lepi: dilerim içlerinden biri de sen olursun :Saruboceq:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

nelke ................ - - eylül buyrunnnnnnnnn

raebzeh ........... . - - eylül buyrunnnnnnnnn

daisy_81 ........... - - eylül buyrunnnnnnnnn

tarihleriniz nedir arkadaşlar :sm_confused:

amin canım amin inşallah:Saruboceq:

gerilere düşmüş topiğimiz öne alayım dedim bu arada nerelerdesiniz neler yapıyosunuz

selam kızlar yerimseniben bu ay hastalandığımdan dolayı hiç umutlu değilim ama yine de belirteyim dedim 7 günüm kaldı şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…