bu ay benden beklemeyin :çok üzgünüm: çalışmaları bıraktık , hem de tam ovülasyon zamanımda :çok üzgünüm: ovülasyondan 2 gün önceki spermler bi işe yarar mı bilmem ama ... çok hastayım .dün hastanede yattım , serum verdiler.vücudum susuz kalmış :çok üzgünüm: devamlı istifra ediyorum midem çok kötü senağlama
serophene 6.kullanışımdı pregly 2. ayımdı ve hamileyim çok şükür Rabbime..
kızlar çok moralim bozuk bugün dr. gittim 1 tane yumurtam varmış bu ay bende çok umutsuzum 1 tane yumurta ile tutturabilirmiyiz sizce? off ya benmi çok acele ediyorum ilaçla 2. ayım..
neden olmasın anım zaten normal kadınlarda her ay ortalama 1 yumurta olur eğer 1 yumurtayla hamile kalınmasaydı dünyada herkesin tedavi görmesi gerekirdi sen moralini yüksek tut ve çocuk stresinde kurtul inşallah olur
inşallah canım orası öyle de insan bi yerden sonra bıkıyor herşeyden hele bi adet olsaydım seeropheneyle tedaviye tekrar devam edecem 15 günüm dolsun bakalım seninkide hayırlı olsun canım ne zamandır evlisin nasıl hamile kaldın hangi tedavilerden geçtin anlatabilirsen sevinirim canım
kızlar çok moralim bozuk bugün dr. gittim 1 tane yumurtam varmış bu ay bende çok umutsuzum 1 tane yumurta ile tutturabilirmiyiz sizce? off ya benmi çok acele ediyorum ilaçla 2. ayım..
Canım umutsuzluğa kapılma 1 yumurta olması kötü değilki moralini yüksek tut tabiki tutturabilirsiniz.Benim 2 yumurtam vardı ikiside tutmuş hiç ihtimal vermiyodum ikiz gebeliğe yani senin durumun kötü değil sıkma canını moral çok önemli biliyosun a.s.
canım sağol desteğin için.. Sende ikiz bekliyormuşsun çok sevindim... Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin... Bizim içinde dua et hamişlerin duası kabul olur..
amin canım amin inşallah:Saruboceq:Beklenmeyen Regl Günleri
renkly ............... 09 eylül
aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül
esmaaa0202 ..... 28 eylül
nelke ................ - - eylül
raebzeh ........... . - - eylül
daisy_81 ........... - - eylül
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:Hamişlerimizzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi
esmacım bak bu ay tam 3 tane müjde aldık opuyorumnanaktan inanıyorum eylül ayı içinde de böyle müjdeler alıcaz :lepi: dilerim içlerinden biri de sen olursun :Saruboceq:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?