aysse senin de 7 günün kalmış yok mu belirti ???
cnım aslında var ama çok umutlanmak istemiyorum üzülüyorum çünkü.gögüslerim çok ağrıyo birde ara sıra çok ağır bi sancı oluyo rahimde bilmiyorum neden??:1no2:
inşallah psikolojik değildir :Saruboceq: inşallah sessiz forumumuz bu ay da birkaç mezun verir :Saruboceq:
Aammiiiiiinnnn.İNŞALLAH..Hepinize hergün dua ediyorum.Allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin inşallah..:Saruboceq:
aminnnnnnnnnn canım:Saruboceq: inşallah en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız..... kızlar uzun zamandır ziyaret edemiyorum..... dr. dinlenmem gerektiğini söyledi kanamam oldu biraz... ama şimdi iyiyiz allahıma şükür....
kızlar hepiniz için dua ediyorum büyük Allahım isteyen herkese versin inşallah tez zamanda... kendinize iyi bakın görüşmek üzere.....hihoyyyt
hoşgeldin tatlıbelacım bencede tedaviye ara verdiğin bu dönemde çocuğum olmaz deme hamile kalan biçok insan gibi sende bu dönemde kalabilirsin inşallah herşey gönlünce olur sık sık uğra da görüşelim canımkaydirigubbakcemile3Merhaba arkadaŞlar bende 3 yıllık evlİym ve bebek İÇİn 2 yıldır uĞraŞıyoruz ama malesef olmadı 3 aydırda serephone kullandım Çatlanma İĞnesİ yapıldı ve bİr sonuÇ alamadım 2 ay dİnlenme sÜresİ verdİm kendİme umarım allahtan ÜmÜt kesİlmez bu 2 yada hamİle kalırım dr bu İlaÇlar etkİsİnİ2 aydaha saĞlar senİn vucudunda dedİ buaradada hamİle kabİlİrsİn dedİ umarım bu mubarek ayda rabbİm herkesİn gÖnÜn muradını verİr
4 günüm kaldı.hala bi belirtim yok :1no2: göğüslerimin maşallahı var dünya umurlarında değil.regl mi olacakmışııım , gebe mi kalacakmışııım peeeh onlara ne :roflol:
sizin durumlar nasıl kızlar zemuszemus bu arada yeni gelen arkadaşım , hoşgeldin a.s. bugünlerde biraz yoğundum pek sık uğrayamadım foruma kusura bakma geç kaldı hoşgeldinim.eğer regl tarihini verirsen seni de ekleyelim listemize opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaŞlar bende 3 yıllık evlİym ve bebek İÇİn 2 yıldır uĞraŞıyoruz ama malesef olmadı 3 aydırda serephone kullandım Çatlanma İĞnesİ yapıldı ve bİr sonuÇ alamadım 2 ay dİnlenme sÜresİ verdİm kendİme umarım allahtan ÜmÜt kesİlmez bu 2 yada hamİle kalırım dr bu İlaÇlar etkİsİnİ2 aydaha saĞlar senİn vucudunda dedİ buaradada hamİle kabİlİrsİn dedİ umarım bu mubarek ayda rabbİm herkesİn gÖnÜn muradını verİr
renklycim inşallah güzel haberlerini alırız.kızlar bişey sorcam reglime 4 gün var ama ben dayanamadım test yaptım iki çizgi çıktı ama biri silik sizce hamilemiyim.2-3 gün sonra tekrar yapacam test yada kan testi yaptırıcam ama dayanamadım sormak istedim sizlere..:Saruboceq:
aysse hadi hayırlısı canım.eğer 2. çizgi ilk 5 dakka içinde çıktıysa kesin vardır delikafadulden çok sevindim adına zemuszemus kızlar galiba bu ay da mezun vericez hihoyyyt bu arada benim de 4 gün var malum ama hiç bi belirtim yok diye test yapmadım , geçinceye kader da yapmam herhalde.senin yumurtlama kaçıncı gününde oluyodu :uhm: bende ona göre yapayım testimi boşuna erkenden yapmiim , 16.günü yumurtluyorum da
ay çok sevindim yaa umut oluyorsunuz bizede :lepi:
slm arkadaslar ben yeni üye oldum.bugun doktora gittim banada serophene verdi.adetini 3.günü başla 11.günü gel dedi allahım herkesin kucagnı doldurur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?