Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

renklycim benim yumurtlama tam 15 gün oldu hissettim.moralim çok bozuldu kızlar testi tekrarladım bugün hiç çizgi göremedim ne demek oluyo bu.offff yaaaa sevinemedim bile.

canım diğer silik çizgi çıkan testi çok beklettiysen zaman aşımına uğramıştır zaten o zaman yanlış sonuç veriyor.ama hemen ümitsizliğe kapılma hem bak 15. gün yumurtlamışsın , e yumurtada gecikmiş olarak 16. gün döllense o zaman daha çıkmamasıda normaldir testte.erken olduğu için çıkmamış olabilir.bende 16. günü yumurtladım.ne güzel eğer ikmizde de varsa :Saruboceq: doğumu da aynı gün yaparız belki kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım a.s. inşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine :Saruboceq:

yeni gelen arkadaşlar muhtemel adet tarihlerinizi verin de sizi de listeye ekliyim , bizim listemiz çok uğurlu geçen ay ilk ayımızdı tam 3 tane mezun verdik

Son düzenleme:
[/QUOTE]

renkly canım beniim .Şenizopuyorumnanaktanyeni tarihim 17 eylül..kusura bakma vermeyi unutmuşum...:kedi:öptüm canım..opuyorumnanaktan

renkly canım beniim .Şenizopuyorumnanaktanyeni tarihim 17 eylül..kusura bakma vermeyi unutmuşum...:kedi:öptüm canım..opuyorumnanaktan[/QUOTE]

sağlık olsun canım önemli değil ekliyorum şimdi hemen opuyorumnanaktan

Beklenmeyen Regl Günleri

renkly ............... 09 eylül
aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül
raebzeh ........... . 17 eylül
esmaaa0202 ..... 28 eylül
nelke ................ - - eylül
daisy_81 ........... - - eylül

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

renklycim ne güzel konuşuyosun ağzından bal damlıyooo valla...alkisalkisalkis...az kaldı zaten son 2 gün aslında benim bugün adet olmam gerekiyo tam 30 gün sürüyo adetlerimin arası..sende belirti varmı??

selam kızlar:) uzun bir aradan sonra merhabalar..ben bu serophenenin hiç bir faydasını görmedim göremeyeceğim heralde sağ tüpüm tıkalı ,bugün dr a gittim.sağda yumurta var ki işe yaramıyor, solda yok birşey.eve gelince hüngür hüngür ağladım.bir sonraki adet dönemini beklemekten bıktım..ben ara veriyorum sanırım tedaviye çünkü psikolojik olarak çok kötüyüm.bir de yumurta bir ay sağda bir ay solda gelişir dedi dr doğrumu? benim solda denkgetirmem gerek.son sorum da şu: ameliyatla tüp açılıyormu? tek tüp kapalı olursa dış gebelik riski olurmu? cevaplarınızı bekliyorum...

canım çok üzüldüm.yumurtaların sırasıyla olması saçma geldi bana.bu arada tıkalı olan tüpün açılma şansı yok mu ? pek anlamam bu konulardan ama ... eğer gerçekten de sana zarar veriyorsa bu bekleme süreci ara vermen iyi olabilir bence de.inşallah aklında olmayan zamandada göbüşünde olur bebişin.hani kafadan çıkarınca oluyomuş ya ...

kızlar merhaba nasılsınız???yarın adetimin gelmesi lazım çatlayacam meraktan sanki heran adet olacakmışım gibime geliyo...bu psikoloji bigün beni kalpten götürecek..:çok üzgünüm:

Hoşgeldin canım umudunu kesme inş. en kısa zamanda dolar göbüşün

slm arkadaslar ben yeni üye oldum.bugun doktora gittim banada serophene verdi.adetini 3.günü başla 11.günü gel dedi allahım herkesin kucagnı doldurur inşallah

Hoşgeldin canım topiğimize inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırıZ

bu ayda hayırlı haberler alacağımızdan umutluyum kızlar merakla bekliyorum habersiz bırakmayın nolur. Bende dün doktora gittim ikizlerimiz sağlıklı görünüyo inş.:sm_cool:

benim de yarın olması lazım.ama geçen ay 3 gün gecikme yaşamış ve serophene bağlamıştım bu gecikmeyi.normalde hiç gecikmez ya.ayşe bu ilaç sana da gecikme yaptı mı hiç ? 3 gün gecikmeyi normal sayıcam yani bu sebeple

yok be gülüm benim hiç gecikmem olmadı 3. ayım serophene hep 30.gün adetim gelmiştir..ama herkeste aynı olmuyodur tabi..Allahım dualarımızı kabul eder inşallah...

Beklenmeyen Regl Günleri

renkly ............... 09 eylül
aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül
raebzeh ........... . 17 eylül
esmaaa0202 ..... 28 eylül
SFA ...................05.ekim
nelke ................ - - eylül
daisy_81 ........... - - eylül

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

işte listemizi güncelledik.bi türlü aynı zamanda buluşamadık , yine ben geldim herkes gitmiş şakkıdı

yaaaa nerdesiniz kızlar yaaa bu topic hiç ilerlemiyo vallahi bu kadarcık kişimiyiz serophene kullananlar nerdesiniz mafoldumben
bugün ilacım bitiyo kızlar ben daha önce de söylemiştim yumurta gelişimimde sorun var diye. günde 2 taneyle hiç yumurta yoktu günde 3 taneyle 1 tanecik oldu ama o da sadece 13 mm di bu ay ise günde 4 yani sabah 2 akşam 2 kıllandım karın ağrılarım falan oluyo ama ben çok korkuyorum yine bi sorun olcak diye benim için dua edin kızlarmafoldumben
tekrar görüşmek dileğiyle kaydirigubbakcemile3

inşallah bol bol yumurtlamışsındır canım bu ay :Saruboceq:
ayşeeee var mı gelen giden ??? benim her an gelebilir.bi hareketlenme var karnımda ateşim de düştü :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…