renklycim benim yumurtlama tam 15 gün oldu hissettim.moralim çok bozuldu kızlar testi tekrarladım bugün hiç çizgi göremedim ne demek oluyo bu.offff yaaaa sevinemedim bile.
inşallah ben bu ay umutluydum adetim 4gün geçikmisti bugünde doktora gitmiştim kan testi yaptı negatif çıktı eve gelincede adet oldum banada serophene verdi çarsamba günü baslıyacam içmeye 11 gün sonrada tekrar gidecem bakalım yumurtalarım ne kadar büyüyecek
[/QUOTE]listemiz de gerilerde kalmış şöyle öne alalım onu da di mi
Beklenmeyen Regl Günleri
renkly ............... 09 eylül
aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül
esmaaa0202 ..... 28 eylül
nelke ................ - - eylül
raebzeh ........... . - - eylül
daisy_81 ........... - - eylül
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:Hamişlerimizzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
canım diğer silik çizgi çıkan testi çok beklettiysen zaman aşımına uğramıştır zaten o zaman yanlış sonuç veriyor.ama hemen ümitsizliğe kapılma hem bak 15. gün yumurtlamışsın , e yumurtada gecikmiş olarak 16. gün döllense o zaman daha çıkmamasıda normaldir testte.erken olduğu için çıkmamış olabilir.bende 16. günü yumurtladım.ne güzel eğer ikmizde de varsa :Saruboceq: doğumu da aynı gün yaparız belki kaydirigubbakcemile3
selam kızlar:) uzun bir aradan sonra merhabalar..ben bu serophenenin hiç bir faydasını görmedim göremeyeceğim heraldesağ tüpüm tıkalı ,bugün dr a gittim.sağda yumurta var ki işe yaramıyor, solda yok birşey.eve gelince hüngür hüngür ağladım.bir sonraki adet dönemini beklemekten bıktım..ben ara veriyorum sanırım tedaviye çünkü psikolojik olarak çok kötüyüm.bir de yumurta bir ay sağda bir ay solda gelişir dedi dr doğrumu? benim solda denkgetirmem gerek.son sorum da şu: ameliyatla tüp açılıyormu? tek tüp kapalı olursa dış gebelik riski olurmu? cevaplarınızı bekliyorum...
SFA cım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun canım
Merhaba arkadaŞlar bende 3 yıllık evlİym ve bebek İÇİn 2 yıldır uĞraŞıyoruz ama malesef olmadı 3 aydırda serephone kullandım Çatlanma İĞnesİ yapıldı ve bİr sonuÇ alamadım 2 ay dİnlenme sÜresİ verdİm kendİme umarım allahtan ÜmÜt kesİlmez bu 2 yada hamİle kalırım dr bu İlaÇlar etkİsİnİ2 aydaha saĞlar senİn vucudunda dedİ buaradada hamİle kabİlİrsİn dedİ umarım bu mubarek ayda rabbİm herkesİn gÖnÜn muradını verİr
slm arkadaslar ben yeni üye oldum.bugun doktora gittim banada serophene verdi.adetini 3.günü başla 11.günü gel dedi allahım herkesin kucagnı doldurur inşallah
benim de yarın olması lazım.ama geçen ay 3 gün gecikme yaşamış ve serophene bağlamıştım bu gecikmeyi.normalde hiç gecikmez ya.ayşe bu ilaç sana da gecikme yaptı mı hiç ? 3 gün gecikmeyi normal sayıcam yani bu sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?