Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

inşallah bol bol yumurtlamışsındır canım bu ay :Saruboceq:
ayşeeee var mı gelen giden ??? benim her an gelebilir.bi hareketlenme var karnımda ateşim de düştü :1no2:

yok ne gelen var ne giden 32.gün bugün hiç sancım falanda yok..ama ben yine test yaptım yaaa kızlar sanırım ben hamileyim yine iki çizgi çıktı..delikafadulden delikafadulden ayyyyy çok mutluyum ama dr a gitmeden kesin belli olmaz tabi pazartesiye kadar bekleyim bariii...:sm_cool::dance:

ayy ne güzel canım ya hayırlı olsun kanda hemen belli olur kanda baktır beklemene gerek kalmaz ama çift çizgi çıktıysa hamilesindir.Çok sevindim walla habersiz bırakma

inşallah bol bol yumurtlamışsındır canım bu ay :Saruboceq:
ayşeeee var mı gelen giden ??? benim her an gelebilir.bi hareketlenme var karnımda ateşim de düştü :1no2:

Belli olmaz canım ya hemen sıkma canını bekle bakalım.

ayy ne güzel canım ya hayırlı olsun kanda hemen belli olur kanda baktır beklemene gerek kalmaz ama çift çizgi çıktıysa hamilesindir.Çok sevindim walla habersiz bırakma

teşekkür ederim canım ewet kan tahlili yaptırmak lazım gelişmeleri yazarım...ii dileklerin için sğl.Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

ya arkadaslar bende serophene kullandım yarın doktora gideceğim sonuc ne olur bilmiyorum gerçekten faydası oluyordur değilmi inanmak istiyorumsositososito

ya arkadaslar bende serophene kullandım yarın doktora gideceğim sonuc ne olur bilmiyorum gerçekten faydası oluyordur değilmi inanmak istiyorumsositososito

inşallah canım faydası oluyodur bende bu ay kullanmaya başladım inşallah faydası oluyodurda biran önce bebeğimi kuçagıma alırım tabi benimle birlikte isteyen herkesede versin allahım

teşekkür ederim canım ewet kan tahlili yaptırmak lazım gelişmeleri yazarım...ii dileklerin için sğl.Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

ayyyyyyyyyyyy çok sevindim valla inşallah bebişin vardır yasende umut olursun bizlere inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayşecim inşallah vardır canım inşallah.en azından bir kişi daha listemizde yer değiştirsin de umut olsun geride kalanlara.bende test yaptım bugün.negatif çıktı.bugün regl günüm , olsaydı çıkardı zaten.her an kırmızılar gelebilir zaten eli kulağında bekliyorum.inşallah geçen ayki gibi üç gün gecikme yapmaz yine
uçurumçiçeği hoşgeldin aramıza a.s.

Arkadaşlar mrb. Ben Çatlama iğnesinden 12 gün sonra test yapmıştım Beta hcg 4, Progesteron 15 çıkmıştı.Bugün çatlama iğnesinden sonraki 17. gün ama hala adet olmadım. Normalde yumurta çatladıkatan 14-16 günler adet oluması gerekmez mi? Kist olutu diycem yuymurtam çatlamış pregesterondan belli. Öyle hiç adet belirtiside yok sadece göğüslerim 10 gündür biraz acıyor ve beyaz akıntı oluyor. Arkadaşlar fikirlrinizi paylaşırsnız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

4 zaten normalden yüksek ..yani negatif demek ama genelde 0.1 - 2 arası çıkarya negatifler , onlara göre yüksek geldi bana.belki daha yeni diye çıkmamış olabilir testtede , regl olmadıysan tekrar test yaptır derim ben.erken olduğu için çıkmayanları okumuştum burda daha önce.inşallah vardır canım

İnşallah canım. Ama test yapmaya korkuyorum adet günümü bekliyim diyorum. Benim gecen ayda 3.80 cıkmıstı ama maalesf olmadı. Ama gecen ay 15 gün adet oldum bu ay bugun 18 gun oldu hala bişey yok. Bkalım hayırlısı. Allah hepimize en kısa zamanda nasip eder İnşallah.

Tesellılerınız ıÇın teŞekÜr ederım arkadaŞlar benım adet tarıhımde 18 eylÜl ama bu ayda umutlu deĞılım ama tabı rabbım kısmet ederse ne olursa olsun olur
ayŞecım umarım sende hamılesındır canım bıde anlatırmısın kaÇ yıldır bebek ıstıyon serephoneylemı oldu Çocugun kaÇıncı defa ılacı ıÇıŞını baŞını aĞrıttım kusura bakma

Beklenmeyen Regl Günleri

renkly ............... 09 eylül
aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül
raebzeh ........... . 17 eylül
TATLIBELA .........18 eylül
esmaaa0202 ..... 28 eylül
SFA ...................05.ekim
nelke ................ - - eylül
daisy_81 ........... - - eylül

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

hadi hayırlısı bakalım canım:teytey::teytey::teytey:

estafirullah canım nolcak.ben 10 ay önce 2 aylık düşük yaptım 7 ay olmadı 3.ay serophene kullandım.dr bende herşyi normal buldu tüpler açık yumurtalar çok ii dedi.çatlama zamanını tutturamıyoduk kısmet bu aymış.kızlar ii dilekleriniz için tşk ederim.inananın bu sitede sizin gibi arkadaşlarla yazışmak beni çok rahatlattı umarım Allahım bütün isteyenlere sağlıklı bebekler versin.hepinize dua ediyorum...

hos buldum tesekkür ederim

yaa ben şimdi geldim doktordan serophen kullandım bitti ama işe yaramamıs yumurtalar yeterince büyümemiş tekrar ilaç yazdı doktor pazartesi yine gideceğim pisikolojim bozuldu yaa doktordan cıkınca ruh gibi oluyorum yolda aglamamak için zor tuttum kendimi oooofff allah herkese yardım etsin gelişmeleri yazarım tekrar grşrz

ayşecim çatlama zamanını tutturamıyorduk dedinya bunun için san çatlatmaiğnesi vermemişmiydi dr.merak ettim iğne olsa bilde tutturamıyormusunü
:bbo:

canım bende bu ay kullanmaya başladım seropheneyi ama ben yanında kuru incir süt yogurt falanda tüketiyorum ama fazla deiğl çünki fazlası yumurtanın daha fazla büyümesine vede kirs olusmasına sebeb oluyo bence sende tüket ama fazla deil benim haftaya cumartesi kontrolum var gelişmeleri paylasirim sizlerle sositososito

ayşecim çatlama zamanını tutturamıyorduk dedinya bunun için san çatlatmaiğnesi vermemişmiydi dr.merak ettim iğne olsa bilde tutturamıyormusunü
:bbo:

canım tedavinin ilk ayı verdi ama işe yaramadı ikinci ayı vermedi üçüncü ayı verdi ama ben bulamadım iikide bulamamışım oldu işte.Allah nasip edince ne ilaç ne iğne walla.yumurtaların çatladığını kendim hissettim bu sefer.15.gün çatladılar.ii geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…