inşallah bol bol yumurtlamışsındır canım bu ay :Saruboceq:
ayşeeee var mı gelen giden ??? benim her an gelebilir.bi hareketlenme var karnımdaateşim de düştü :1no2:
yok ne gelen var ne giden 32.gün bugün hiç sancım falanda yok..ama ben yine test yaptım yaaa kızlar sanırım ben hamileyim yine iki çizgi çıktı..delikafadulden delikafadulden ayyyyy çok mutluyum ama dr a gitmeden kesin belli olmaz tabi pazartesiye kadar bekleyim bariii...:sm_cool::dance:
inşallah bol bol yumurtlamışsındır canım bu ay :Saruboceq:
ayşeeee var mı gelen giden ??? benim her an gelebilir.bi hareketlenme var karnımdaateşim de düştü :1no2:
ayy ne güzel canım ya hayırlı olsun kanda hemen belli olur kanda baktır beklemene gerek kalmaz ama çift çizgi çıktıysa hamilesindir.Çok sevindim walla habersiz bırakma
ya arkadaslar bende serophene kullandım yarın doktora gideceğim sonuc ne olur bilmiyorum gerçekten faydası oluyordur değilmi inanmak istiyorumsositososito
teşekkür ederim canım ewet kan tahlili yaptırmak lazım gelişmeleri yazarım...ii dileklerin için sğl.Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
4 zaten normalden yüksek ..yani negatif demek ama genelde 0.1 - 2 arası çıkarya negatifler , onlara göre yüksek geldi bana.belki daha yeni diye çıkmamış olabilir testtede , regl olmadıysan tekrar test yaptır derim ben.erken olduğu için çıkmayanları okumuştum burda daha önce.inşallah vardır canım
yok ne gelen var ne giden 32.gün bugün hiç sancım falanda yok..ama ben yine test yaptım yaaa kızlar sanırım ben hamileyim yine iki çizgi çıktı..delikafadulden delikafadulden ayyyyy çok mutluyum ama dr a gitmeden kesin belli olmaz tabi pazartesiye kadar bekleyim bariii...:sm_cool::dance:
Tesellİlerİnİz İÇİn teŞekÜr ederİm arkadaŞlar benİm adet tarİhİmde 18 eylÜl ama bu ayda umutlu deĞİlİm ama tabİ rabbİm kısmet ederse ne olursa olsun olur
ayŞecİm umarım sende hamİlesİndİr canım bİde anlatırmısın kaÇ yıldır bebek İstİyon serephoneylemİ oldu Çocugun kaÇıncı defa İlacı İÇİŞİnİ baŞını aĞrıttım kusura bakma
ayşecim inşallah vardır canım inşallah.en azından bir kişi daha listemizde yer değiştirsin de umut olsun geride kalanlara.bende test yaptım bugün.negatif çıktı.bugün regl günüm , olsaydı çıkardı zaten.her an kırmızılar gelebilir zaten eli kulağında bekliyorum.inşallah geçen ayki gibi üç gün gecikme yapmaz yine
uçurumçiçeği hoşgeldin aramıza a.s.
estafirullah canım nolcak.ben 10 ay önce 2 aylık düşük yaptım 7 ay olmadı 3.ay serophene kullandım.dr bende herşyi normal buldu tüpler açık yumurtalar çok ii dedi.çatlama zamanını tutturamıyoduk kısmet bu aymış.kızlar ii dilekleriniz için tşk ederim.inananın bu sitede sizin gibi arkadaşlarla yazışmak beni çok rahatlattı umarım Allahım bütün isteyenlere sağlıklı bebekler versin.hepinize dua ediyorum...
yaa ben şimdi geldim doktordan serophen kullandım bitti ama işe yaramamıs yumurtalar yeterince büyümemiş tekrar ilaç yazdı doktor pazartesi yine gideceğim pisikolojim bozuldu yaa doktordan cıkınca ruh gibi oluyorum yolda aglamamak için zor tuttum kendimi oooofff allah herkese yardım etsin gelişmeleri yazarım tekrar grşrz
ayşecim çatlama zamanını tutturamıyorduk dedinya bunun için san çatlatmaiğnesi vermemişmiydi dr.merak ettim iğne olsa bilde tutturamıyormusunü
:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?