kızlar ben bu sabah regl oldum.zaten bekliyordum hiç şaşırmadım
ayşe sende var mı gelen giden canım ? kızlar siz tutturun bari bu ayı mezunsuz kapatmayalım
yaa acil cevap almam lazım. ben bu ilacı kullanıyorum ve vücudumda kızarıklıklar eklemlerde şişme ve kızarıklık oldu vede hem yanıyo hem kasınıyo bu durum geçicimi sizdede oluyomu ben cok rahatsızım bu durumdan. bi bilgi verirseniz sevinirim
yaa acil cevap almam lazım. ben bu ilacı kullanıyorum ve vücudumda kızarıklıklar eklemlerde şişme ve kızarıklık oldu vede hem yanıyo hem kasınıyo bu durum geçicimi sizdede oluyomu ben cok rahatsızım bu durumdan. bi bilgi verirseniz sevinirim
canım sıkma canını olur inşallah.ben hala regl olmadım hiç gecikmezdi günündede olurdum.kaçkere test yaptım kesin hamileyim.hafif mide bulantıları başladı göğüslerim çok fena acıyo.artık pazartesi gidicem dr.a
canım senin adına çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çoooooooooook güzel bir haber bu turkbayragi hemen listedeki yerini değiştiriyorum :hooray:
tesekkür ederim cevapladıgınız için iyiki buradayımm...
bide unutmadan sorayım arkadaşlar seropheneyi kullanınca en çok adetinizin hangi günleri karın ağrınız oluyo benim 6. 7. 8. günler ağrım oldu şu an 11. günümdeyim ve ağrım nerdeyse hiç yok acaba tam ortasındamı karın ağrıyo
benim karnım ağrımıyor.sadece yumurtlama zamanları birkaç gün ilişki sırasında canım acıyorgeçtiğimiz ay sadece ilacı kullandım dr a gidip takip yaptırmadım.bu ay düzenli gidip takibimi de yaptırıcam bakalım ne zaman nasıl çatlıyorum görmeden olmuyor için rahat etmiyor
Amin canım teşekkür ederim.Allah isteyen herkese versin inşallah.dualarım sizlerle..:Saruboceq:[/QUOTE
cnm senin adına cok sevindim ayagını sürüklede bu ay bizde senin pesine takılalım cnm allah saglıklı sihatli kucagına almayı nasip etsin cnm inşallah
Ayseciğim hayırlı uğurlu olsun Alah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin.
Renkliciğim ekim ayında da senden güzel haber alacağımız içime doğuyo moral çok önemli yüksek tut moralini
Serophene kullanırken bende de hiç yan etki olmamıştı arkadaşlar.Birde ben kuru incir tüketmiştim deneyin bence günde 1-2 tane yemiştim tavsiye ederim.
canım sen de versene regl olacağın tarihi seni de ekleyelim listemize a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?