Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

kızlar ben bu sabah regl oldum.zaten bekliyordum hiç şaşırmadım
ayşe sende var mı gelen giden canım ? kızlar siz tutturun bari bu ayı mezunsuz kapatmayalım

Son düzenleme:
Beklenmeyen Regl Günleri

aysse ............... 09 eylül
ekavuk .............. 16 eylül
raebzeh ........... . 17 eylül
TATLIBELA .........18 eylül
esmaaa0202 ..... 28 eylül
SFA ...................05.ekim
renkly ............... 12 ekim
nelke ................ -- --------
daisy_81 ........... - - -------

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:[/QUOTE]

kızlar ben bu sabah regl oldum.zaten bekliyordum hiç şaşırmadım
ayşe sende var mı gelen giden canım ? kızlar siz tutturun bari bu ayı mezunsuz kapatmayalım

canım sıkma canını olur inşallah.ben hala regl olmadım hiç gecikmezdi günündede olurdum.kaçkere test yaptım kesin hamileyim.hafif mide bulantıları başladı göğüslerim çok fena acıyo.artık pazartesi gidicem dr.a

yaa acil cevap almam lazım. ben bu ilacı kullanıyorum ve vücudumda kızarıklıklar eklemlerde şişme ve kızarıklık oldu vede hem yanıyo hem kasınıyo bu durum geçicimi sizdede oluyomu ben cok rahatsızım bu durumdan. bi bilgi verirseniz sevinirim

canım merhaba bnde hiç olmadı böyle sana yan etki yapmış heralde dr.na söyle bence..

bence de hemen doktorunla görüş bende de 2 gün gecikme dışında hiç birşey yapmadı.geçmiş olsun a.s.

canım senin adına çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çoooooooooook güzel bir haber bu turkbayragi hemen listedeki yerini değiştiriyorum :hooray:

Beklenmeyen Regl Günleri

ekavuk .............. 16 eylül
raebzeh ........... . 17 eylül
TATLIBELA .........18 eylül
esmaaa0202 ..... 28 eylül
SFA ...................05.ekim
renkly ............... 12 ekim
nelke ................ -- --------
daisy_81 ........... - - -------

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
ummahan_d ......
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Son düzenleme:
canım senin adına çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çoooooooooook güzel bir haber bu turkbayragi hemen listedeki yerini değiştiriyorum :hooray:

Amin canım teşekkür ederim.Allah isteyen herkese versin inşallah.dualarım sizlerle..:Saruboceq:

ayşeciiiim hadi bakalım ayağını sürü de hepimiz eklenelim listeye tek tek hamileliğin sağlıkla devam etsin inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt
renklycim üzülme canım bi dahaki aya olur inşallah canım çalışmalara devam:jeyyar:
uçurumçiçeği öncelikle aramıza hoşgeldin canım seropheneyle yumurtalarım gelişmedi yazmışsın canım bende senin durumundayım dozu artırıp duruyoruz bi dahaki aya gelişirler inşallah bide yan etkilerden falan bahsetmişsin bendede öyle bişey olmadı doktorunla görüşürsen neden öyle olduğunu haber ver canım ben de merak ettim şimdivereliniortak

bide unutmadan sorayım arkadaşlar seropheneyi kullanınca en çok adetinizin hangi günleri karın ağrınız oluyo benim 6. 7. 8. günler ağrım oldu şu an 11. günümdeyim ve ağrım nerdeyse hiç yok acaba tam ortasındamı karın ağrıyo

benim karnım ağrımıyor.sadece yumurtlama zamanları birkaç gün ilişki sırasında canım acıyor geçtiğimiz ay sadece ilacı kullandım dr a gidip takip yaptırmadım.bu ay düzenli gidip takibimi de yaptırıcam bakalım ne zaman nasıl çatlıyorum görmeden olmuyor için rahat etmiyor

anladım caanım bana doktorum da kullanan arkadaşlar da karın ağrısı oluyo demişti hakkaten karın ağrımın olmadığı ay hiç yumurta yoktu olunca yumurta vardı

Ayseciğim hayırlı uğurlu olsun Alah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin.
Renkliciğim ekim ayında da senden güzel haber alacağımız içime doğuyo moral çok önemli yüksek tut moralini
Serophene kullanırken bende de hiç yan etki olmamıştı arkadaşlar.Birde ben kuru incir tüketmiştim deneyin bence günde 1-2 tane yemiştim tavsiye ederim.

tavsiyelerin için sağol canım aklımızda olsun.pek sevmem kurusunu ama ...

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.moral gerçekten çok önemli.sizlerinde çok desteği oldu bana.ınşallah hepiniz bu sevinci yaşarsınız en kısa zamanda.Hep dua ediyorum size inanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…