sibelcim,vilcim bebeğinizin kalp atışlarını kaç haftalıkken duydunuz ya pazartesı dr gidicem 40 günlükken duyulmaz heralde değilmi.önceki hamileliğimde 7 haftalıkken dyamamıştık düşük yapmıştım şimdide korkuyorum..birde gaz sancınız oluyomu çok kötüyüm ne yapabilirim...bilginiz varsa paylaşırmısınız..şimdiden tşkkür ederimm.
kızlar dr dan geldim yeni bebişimizi görebildik daha 3 haftalıkmışş..kalp atışları için 1 ay verdi tabi önceden düşük yaptığım için düşük önleyici ilaçlar verdi..3 ay yatıştayım anlayacağınız.hepiniz bu sevinci yaşarsınız inşallah..
slm kızlar yarın yumurta takibi için doktora gidicem benim için dua edin nolur yumoşlarım normal olarak gelişmiş olsun:Saruboceq: hepinizi öpüyoruuumkaydirigubbakcemile3
bu gün konturolum vardı ve yumurtalar yeterince büyümüş catlatma iğnemi carsamba olucam hersey yolunda sayılır allah emeklerimizi bosa cıkarmasın inşallah 3 yıl bitecek inş bi yılı daha yalnız geçirmem allah nasip etsinde hayırlı ikiz evlat versin die dua edin bana oldumu:))
evet canım yaa :) bu arada hayırlı kandiller bu gece dua gecesi bu gece affedilme gecesi kandiliniz mübarek olsun::1hug:inşallah canım inşallah bu ay tutturursun :Saruboceq: tüm liste bu ay terfi etse de şöyle bi güzel kutlama yapsak di mi ne güzel olur :teytey: :teytey: alkisalkisalkis
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
ben de dün doktora gittim ve çok şükür 4 aydan sonra işe yarar bi yumurta elde ettik çatlatma iğnemi oldum çalışmalara başlıycaz artık benim için dua edin kızlar zorla bi yumurta elde etmişken boşa gitmesin emeklerim bu ay bebişim gelsin inşallah
ve bu topicte sevinçlerini üzüntülerini paylaşan tüm arkadaşlarımın da emekleri boşuna gitmesin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?