esmacım bende bugun catlatma iğnesi oldum istermisin aynı anda gelsin bebişler:)
kızlar merhaba öncelikle herkezin geçmiş kandili mübarek olsun. Hepimiz için dua ettim allah dualarımızı kabul eder inş.
Ayrıca bu sabah bir kalktım kırmızılar gelmiş bu ay umutsuzdumda zaten.. neyse artık 16 ekime kaldı. Herkeze hayırlı akşamlar..
en erken testi ne zaman yapmalıyım sizce çok heyacanlıyım
umarım bende bu ay hamiş olurum.çatlatma iğnesini 2 gün önce vuruldumzemuszemus
ayrıca arkadaşlar ben bugün saat 1 de içmem gereken ilacımı unutmuşum taaa 7 de içtimsizce bişey olur mu diğerini ne zaman içmem gerek eski saate göre mi yenisine mi ortada bir saate göre mi :bbo:
ayrıca arkadaşlar ben bugün saat 1 de içmem gereken ilacımı unutmuşum taaa 7 de içtimsizce bişey olur mu diğerini ne zaman içmem gerek eski saate göre mi yenisine mi ortada bir saate göre mi :bbo:
malesef arkadaşlar ben 14 eylülde hasta oldum yenibir aya yeni bir umutla başladım bakalım ne olacak
verdiğin moral için teşekür ederim ben 3 kere serephone kullandım işer yaramadı bir bu iki ay hiç bir tedavi görmedim ekim 14 başka bir dr randevu aldım bakalım ne olacak ALLAHTAN ümit kesilmezya cnm üzülme bu ay olmadıysa inşallah diger ay olur hem belki digeray hep beraber hamiş oluruz cnm sen moralini yüksek tutmaya caliş bencekaydirigubbakcemile3
ya ben iki günden beri doktora gidiyorum ama bi türlü muayene olamıyorum ya kota dolmus oluyo yada dr. ameliyatta yada toplandıta oluyo yarın tekrar gidecem yumurta takibi için inşallah yeteri kadar büyümüştürde bu ay bebişime kavusurum herhalde vardır bundada bi hayır çünkü 2günden beri gidip gidip geliyorum :Saruboceq:[/QUOT
inşallah büyümüştür yumuşların canım.. hayır haberlerle dnersin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?