Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Beklenmeyen Regl Günleri

raebzeh ........... . 17 eylül
TATLIBELA .........18 eylül
esmaaa0202 ..... 28 eylül
SFA ...................05.ekim
renkly ............... 12 ekim
ekavuk .............. 16 ekim
nelke ................ -- --------
daisy_81 ........... - - -------

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Hamişlerimizzz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
ummahan_d ......
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

canım üzülme mutlaka bi gün olacak ama Allah ne zaman kısmet ederse beklemekten başka çare yok en iyisi önündeki maçlara adapte ol:jeyyar:hihoyyyt

en erken testi ne zaman yapmalıyım sizce çok heyacanlıyım

allah gönlüne göre versin canım.inşallah çok beklemezsin.bence en erken 10 gün sonra yaptır.iki gün önce çatlama iğnesi olmuşsun.bebiş ondan sonra olsaaaa , 10-12 günde anca çıkar sanırım.hemen listeye ekliyorum , aramıza hoşgeldin a.s.

Beklenmeyen Regl Günleri

raebzeh =======17 eylül
TATLIBELA=====18 eylül
esmaaa0202==== 28 eylül
meltem1981==== 30eylül
SFA ========= 05 ekim
renkly=========12 ekim
ekavuk ========16 ekim
nelke==========
daisy_81 =======

Hamişlerimizzz

vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........
ummahan_d ......
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)

ayrıca arkadaşlar ben bugün saat 1 de içmem gereken ilacımı unutmuşum taaa 7 de içtim sizce bişey olur mu diğerini ne zaman içmem gerek eski saate göre mi yenisine mi ortada bir saate göre mi :bbo:

ayrıca arkadaşlar ben bugün saat 1 de içmem gereken ilacımı unutmuşum taaa 7 de içtim sizce bişey olur mu diğerini ne zaman içmem gerek eski saate göre mi yenisine mi ortada bir saate göre mi :bbo:

canım bence yeni saate göre iç ama yine de bildiğimden değil yani ben olsam öyle yapardım pek sorun olmaz heralde

canım mrb bence ilacı nezaman içtiğin önemli deil sonuçta içiyosun ben içerken hiç aynı saatlerde içmedim rastgele sallıyodum :roflol:hatta arada unutuyodum içmeyidelikafadulden..sen merak etme onlar zaten işe yarıyodur.ama saat olarak içiyosan 7 den sonra içtiğine göre kullan...opuyorumnanaktan

akşam 7 de içmiştim ya diğerinide gece 2.30 da içtim.şimdide yine 2 de içerim işte.öyle kafama göre takılıyorum bu ay :) ayşecim içimi rahatlattın bu arada sağol.benimde dakikasını tutturucam diye canım çıkıyodu kaydirigubbakcemile3

malesef arkadaşlar ben 14 eylülde hasta oldum yenibir aya yeni bir umutla başladım bakalım ne olacak

ya cnm üzülme bu ay olmadıysa inşallah diger ay olur hem belki digeray hep beraber hamiş oluruz cnm sen moralini yüksek tutmaya caliş bencekaydirigubbakcemile3

ya ben iki günden beri doktora gidiyorum ama bi türlü muayene olamıyorum ya kota dolmus oluyo yada dr. ameliyatta yada toplandıta oluyo yarın tekrar gidecem yumurta takibi için inşallah yeteri kadar büyümüştürde bu ay bebişime kavusurum herhalde vardır bundada bi hayır çünkü 2günden beri gidip gidip geliyorum :Saruboceq:

ya cnm üzülme bu ay olmadıysa inşallah diger ay olur hem belki digeray hep beraber hamiş oluruz cnm sen moralini yüksek tutmaya caliş bencekaydirigubbakcemile3
verdiğin moral için teşekür ederim ben 3 kere serephone kullandım işer yaramadı bir bu iki ay hiç bir tedavi görmedim ekim 14 başka bir dr randevu aldım bakalım ne olacak ALLAHTAN ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…