Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

inşallah cnm siz adet oldunuz mu günleriniz gelmişte inşallah olmamıssınızdırda sevinçli haber verirsiniz bize

bende yumurta gelişiyo ama çatlama proplemi var bi türlü tutturamıyorum buda beni çok üzüyo ama inşallah bu ay tutturacaz allahın izniyle

inşallah cnm siz adet oldunuz mu günleriniz gelmişte inşallah olmamıssınızdırda sevinçli haber verirsiniz bize

evet oldum sabah kalktığımda gelmişti. bu ilaçla 2. ayımdı yarın tekrar başlıyorum ilaca bu ay bakalım hayırlısı kimlerden güzel haberler alacağız.

kızlar dün dr. gittim ve bu ayda ilaçla hamilelik olmazsa bir sonraki ay rahim filmi çekecekmiş dr. daha önce yaptıran varmı? çok ağrılı bir işlenmiş sanırım yada rahim filmi için erkenmi hapı 3 ay kullanmış olacağım. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

cnm rahim filmini banada demişti ama sonra vazgeçti çekmedi adetinden hemen sonra çekilirse agrı olmuyomus ama normal zamanda çekilirse oluyomus agrı hani adet döneminde rahim asagı indiği için kolay oluyomus diye duymustum neyse cnm inşallah ona gerek kalmaz ya :Saruboceq:

selam kızlar rahim filmi çektirmekten korkmayın ve biran önce çektirin ben çektirdim beş dakika adet sancısına katlanacaksınız Kolay gelsin

canım benim hiç problemim yoktu dr 1 ay dan sonra hemen istedi rahim filmini yanında ya anneni yada arkadaşını falan götür bence dayanılamayacak kadar sancılı olmuyo ama adet sancısının çok fazlası.zaten 10 dk falan sürmüyo.korkmana gerek yok için rahat olsun.

bazıları da rahim filmi çektirirken acı çekmemek için narkoz alıp uyutuluyomuş eğer canınız çok tatlıysa yani acıya dayanıksızsanız uyutulup çektirin

ya arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptıran arkadaşlara bi sorum var iğnenin sizde ne gibi yan etkileri oldu yani göğüs uçlarında ağrı karın ve kasık ağrısı oldumu

ya arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptıran arkadaşlara bi sorum var iğnenin sizde ne gibi yan etkileri oldu yani göğüs uçlarında ağrı karın ve kasık ağrısı oldumu

canım bende kasık ağrısı oluyodu çok.birde böyle çatlayacakmışım gibi şişiyodum..tabi her bünyede farklı oluyodur.

merhaba arkadaşlar herkesin bayramı mubarek olsun Allah daha nice bayramlara sevdiklerimizle birlikte geçirmek nasip etsin.İyi bayramlar...a.s.

selamlar,bende bu ay ilaca başladım.adetimin 5.günü serephone kullandım günde 2 defa.bittikten 1 hafta sonra kontrole gittim 4 tane yumurtam olmuş.o gün yani adetimin 18.günü çatlatma iğnesi vuruldu.şimdi benim adet düzenim eskisi gibi mi olur yoksa iğneden sonra 14-15.günümü beklemeliyim?bilginiz var mı?birde iğneden 3 gün sonra sağ kasığım ve belim ağrıdı ama ertesi gün geçti.şimdi ara ara kasıklarımda batmalar oluyor.normal midir?yada ne demektir?bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olablir mi?doktor sadece adet olursan 1.gün olmazsan 5.günü gel dedi.şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar herkesin bayramını kutluyorum.aslıcım öncelikle hoşgeldin a.s.4 yumurta çok iyi bazılarının adet düzeni hiç değişmiyo bazılarınında sanırım ilaçtan dolayı 2-3gün gecikmesi oluyo.çatlama iğnesinden dolayı yumurtaların çatlıyo oyüzden belin ve kasığında ağrı oluyodur.çatlama iğnesinden sonra dr.düzenli ilişki öneriyo.geçen ay bendede çok fena kasık ağrısı oldu hemen anladım çatladıklarını.hissetmen çok iyi en azından ona göre ilişki zamanını ayarlarsın.

teşekkür ederim canım tabi bu arada iyi bayramlar.iğneden önceki gün,iğneden 36 sonra ve gün aşırı 2 gün ilişki.zaten onların arasında da sanırım çatladılar ağrı oldu.benim normalde perşembe falan adet olmam lazım eğer dedim iğneden sonraki 14 gün ise pazartesiye geliyor.ben pazartesiyi bekleyeyim belki bende geciktirir.ilgin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…