verdiğin moral için teşekür ederim ben 3 kere serephone kullandım işer yaramadı bir bu iki ay hiç bir tedavi görmedim ekim 14 başka bir dr randevu aldım bakalım ne olacak ALLAHTAN ümit kesilmez
inşallah cnm siz adet oldunuz mu günleriniz gelmişte inşallah olmamıssınızdırda sevinçli haber verirsiniz bize
kızlar dün dr. gittim ve bu ayda ilaçla hamilelik olmazsa bir sonraki ay rahim filmi çekecekmiş dr. daha önce yaptıran varmı? çok ağrılı bir işlenmiş sanırım yada rahim filmi için erkenmi hapı 3 ay kullanmış olacağım. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
kızlar dün dr. gittim ve bu ayda ilaçla hamilelik olmazsa bir sonraki ay rahim filmi çekecekmiş dr. daha önce yaptıran varmı? çok ağrılı bir işlenmiş sanırım yada rahim filmi için erkenmi hapı 3 ay kullanmış olacağım. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
ya arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptıran arkadaşlara bi sorum var iğnenin sizde ne gibi yan etkileri oldu yani göğüs uçlarında ağrı karın ve kasık ağrısı oldumu
bendede kasık ağrısı oluyo canım bu adet tarihine kadar sürüyomu yoksa bikaç güne kadar geçiyomucanım bende kasık ağrısı oluyodu çok.birde böyle çatlayacakmışım gibi şişiyodum..tabi her bünyede farklı oluyodur.
selamlar,bende bu ay ilaca başladım.adetimin 5.günü serephone kullandım günde 2 defa.bittikten 1 hafta sonra kontrole gittim 4 tane yumurtam olmuş.o gün yani adetimin 18.günü çatlatma iğnesi vuruldu.şimdi benim adet düzenim eskisi gibi mi olur yoksa iğneden sonra 14-15.günümü beklemeliyim?bilginiz var mı?birde iğneden 3 gün sonra sağ kasığım ve belim ağrıdı ama ertesi gün geçti.şimdi ara ara kasıklarımda batmalar oluyor.normal midir?yada ne demektir?bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olablir mi?doktor sadece adet olursan 1.gün olmazsan 5.günü gel dedi.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar herkesin bayramını kutluyorum.aslıcım öncelikle hoşgeldin a.s.4 yumurta çok iyi bazılarının adet düzeni hiç değişmiyo bazılarınında sanırım ilaçtan dolayı 2-3 gün gecikmesi oluyo.çatlama iğnesinden dolayı yumurtaların çatlıyo oyüzden belin ve kasığında ağrı oluyodur.çatlama iğnesinden sonra dr.düzenli ilişki öneriyo.geçen ay bendede çok fena kasık ağrısı oldu hemen anladım çatladıklarını.hissetmen çok iyi en azından ona göre ilişki zamanını ayarlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?