Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

benim nerdeyse 8. günüm ve hala kasık ağrısı devam ediyo ilk günlerdeki gibi değil ama hafif hafif hissetiriyo sizinde mi öyle oldu

slm arkadaslar herkesin bayramı mübarek olsun kızlar bende cumartesi gittim dr.yumoslarım çok güzel gelişmiş çatlatma iğnemide vurundum bakalım sonuç bu ay ne olacak inşallah adet olmam ya gerçekten bu ay adet olmayı hiç mi hiç istemiyorum artık sabır kalmadı beklemekten

aysecim benim sana bi sorum olacaktı sen çatlatma iğnesini vurundukan ne zaman sonra test yaptın canım

aysecim benim sana bi sorum olacaktı sen çatlatma iğnesini vurundukan ne zaman sonra test yaptın canım

canım ben son ay iğne vurunmadım ama yumurtaların çatladığını hissettim 13.gün falan yaptım heralde adet günüme 2-3 gün vardı.

arkadaşlar sekizönce yumurta çatlatma iğnesi oldum.bugün dayanamadım test yaptımevde iki çizgi çıktı.yalnız biri çok silik acaba hamile olabilirmiyim sizce

meltemcim çatlatma iğnesinden dolayı çıkmış olabilir canım benim de 9. günüm ama 5 gün daha bekliycem adet olmazsam sonra test yapıcam inşallah hamilesindir sende belirtiler varmı canım benim sağ tarafımda böyle iğnelenmeler oluyo uyuşuyo gibi oluyo göğüslerde de hassasiyet var ama çok değil

canım ben son ay iğne vurunmadım ama yumurtaların çatladığını hissettim 13.gün falan yaptım heralde adet günüme 2-3 gün vardı.

tatlı hamişimiz sen çatlatma iğnesi yaptırmadığın için adetine 3 gün kala yaptığın test doğru sonuç verdi ama meltem arkadaşım çatlatma iğnesi yaptırmış onun için en az 12-13 gün beklemesi gerekmezmiCADIARZU

öfff...beklemek ne kadar zor bir iş hiç göğüslerimde ağrı sızı falan yok şişkin eskisine göre ama ağrı yok.sadece kasığıma arada garip bişeyler oluyo.tanımlayamıyorum ama tam ağrı gibi değil.ama akıntım var.neyse beklemek en iyisi erken test yapmak istemedim.umarım artık herkesin dileği olur.

arkadaşlar sekizönce yumurta çatlatma iğnesi oldum.bugün dayanamadım test yaptımevde iki çizgi çıktı.yalnız biri çok silik acaba hamile olabilirmiyim sizce

canım sekiz günde döllenme olupta rahim içine yerleşirmi yerleşse de o hormonu salgılarmı 8 günde bilmem bana biraz erken geldi ama olabilir de.ben adetime 2-3 gün kala yapmıştım seninki gibi çıkmıştı çok silikti.bence biraz sabret sonra tekrar dene derim genelde testler doğru çıkıyo.İnşallah güzel haberler verirsin.a.s

çatlama iğnesi testi pozitif çıkarıyomu bilmiyorum bence en sağlıklı sonuç seninde solediğin gibi 12-13. günler.

vil,sibel kızlar bişey sorcam son adet tarihim 9 ağustos,dr 14 eylülde 3 haftalık hamilesin dedi ama son adet tarihine göre hesaplıyolar ozaman da şimdi ben 6+5 oldum.3 haftalıkken kalp atmıyo ya bu ayın sonunda gitsem 1 ayda 2 ultrason zararlımı?bebişimin kalbinin attığını dumadan içim rahat etmeyecek...nnolur bilgisi olan cvp yazsın.

topicimizin tatlı hamişleri içinizde çatlatma iğnesi yaptırıp hamile kalan varmı
varsa iğneden kaç gün sonra doğru sonucu öğrendiniz benim 12. günüm artık test yapsam yanıltıcı pozitif çıkarmıkiCADIARZU

canım ben iğne kullanmadım ama 12. gün %80 doğru cvp alırsın bence zaten hamile değilsen hiç çizgi çıkmıyo hamileysen silikte olsa çıkıyo.İnşallah hamişsindir.:Saruboceq:a.s.

Canım ben ilk 5 haftalıkken kalp atışını duydum o da vajinal ultrasonlla baktı doktor.Normal usg için çok erken dedi.Amama vajinal olarak bakmamız gerek dedi ve ozaman kalp atışlarını duyduk.Birde ben 2 haftada 1 gidiyorum doktora kendi öle çağırıyo.en son 7eylülde gittim şimdi 30 eylülde tekrar gitcem.İçin rahat edeceksde git bence nolcakki.

ya arkadaslar bende catlatma iğnesi vurundum 1 hafta falan oldu sizlere bi sorum olacak sizinde kasıklarınıza agrı giriyomuydu araara batıyomuydu bende öyle oluyoda acaba sizdede oldumu diye merak ettim eger bilginiz varsa lütfen cevaplarmısınız

canım benim ilk hamileliğimde kalp atışı duyulmadı sonra düşük yaptım şimdide korkuyorum.bi duysam içim rahatlayacak karar verdim 30 eylülde gitcem bende.Hayırlısı olsun inşallah..

vilcim birde benim dr düşük için önlem aldı ilaç kullanıyorum.oyüzden vajinal yoldan bakmıyo.

canım sıkkın eşimle aram bozuldu artık cocuk falan istemez oldum hayatım hiçte yolunda değğil sadece içimi bosaltmak istedim kimsem yok konusacak annemden baska mafoldumben

Beklenmeyen Regl Günleri

raebzeh =======17 eylül
TATLIBELA=====18 eylül
esmaaa0202==== 28 eylül
meltem1981==== 30eylül
SFA ========= 05 ekim
renkly=========12 ekim
ekavuk ========16 ekim
nelke==========
daisy_81 =======

Hamişlerimizzz

vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
ummahan_d ......
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)

selam kızlar a.s.
listeyi öne alayım dedim çok gerilerde kalmış.bugün benim de kontrolüm vardı.iki yumurtam varmış , biri 23 mm.ilk defa çatlama iğnesi verdi.çatlama zamanını bilelim de işimiz kolaylaşsın dedi.offf iğneden kokuyorum ben ya :1shok:
listedeki iki arkadaşın günü geçmiş , yok mu onlardan hayır haber ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…