aysecim benim sana bi sorum olacaktı sen çatlatma iğnesini vurundukan ne zaman sonra test yaptın canım
canım ben son ay iğne vurunmadım ama yumurtaların çatladığını hissettim 13.gün falan yaptım heralde adet günüme 2-3 gün vardı.
arkadaşlar sekizönce yumurta çatlatma iğnesi oldum.bugün dayanamadım test yaptımevde iki çizgi çıktı.yalnız biri çok silik acaba hamile olabilirmiyim sizce
tatlı hamişimiz sen çatlatma iğnesi yaptırmadığın için adetine 3 gün kala yaptığın test doğru sonuç verdi ama meltem arkadaşım çatlatma iğnesi yaptırmış onun için en az 12-13 gün beklemesi gerekmezmiCADIARZU
topicimizin tatlı hamişleri içinizde çatlatma iğnesi yaptırıp hamile kalan varmı
varsa iğneden kaç gün sonra doğru sonucu öğrendiniz benim 12. günüm artık test yapsam yanıltıcı pozitif çıkarmıkiCADIARZU
vil,sibel kızlar bişey sorcam son adet tarihim 9 ağustos,dr 14 eylülde 3 haftalık hamilesin dedi ama son adet tarihine göre hesaplıyolar ozaman da şimdi ben 6+5 oldum.3 haftalıkken kalp atmıyo ya bu ayın sonunda gitsem 1 ayda 2 ultrason zararlımı?bebişimin kalbinin attığını dumadan içim rahat etmeyecek...nnolur bilgisi olan cvp yazsın.
Canım ben ilk 5 haftalıkken kalp atışını duydum o da vajinal ultrasonlla baktı doktor.Normal usg için çok erken dedi.Amama vajinal olarak bakmamız gerek dedi ve ozaman kalp atışlarını duyduk.Birde ben 2 haftada 1 gidiyorum doktora kendi öle çağırıyo.en son 7eylülde gittim şimdi 30 eylülde tekrar gitcem.İçin rahat edeceksde git bence nolcakki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?