Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım sıkkın eşimle aram bozuldu artık cocuk falan istemez oldum hayatım hiçte yolunda değğil sadece içimi bosaltmak istedim kimsem yok konusacak annemden baska mafoldumben

sorununuz nedir bilmiyorum ama umarım biran önce herşey yoluna girer canım üzüldüm.konuşmak istersen yanındayız , bilmeni istedim.

canım sıkkın eşimle aram bozuldu artık cocuk falan istemez oldum hayatım hiçte yolunda değğil sadece içimi bosaltmak istedim kimsem yok konusacak annemden baska mafoldumben
canım üzülme nolur karşılıklı anlayış sevgi ve saygı olduktan sonra halledilmeyen sorun olmaz eğer sorununuz çok özel ve söylenmeyecek bişey değilse bize anlatabilirsin canım

canımiğneden hiç korkma çünkü gerçekten hiç acımıyor gibi bişey inşallah bu ay olur seninkizemuszemusopuyorumnanaktan

canım ben iğne kullanmadım ama 12. gün %80 doğru cvp alırsın bence zaten hamile değilsen hiç çizgi çıkmıyo hamileysen silikte olsa çıkıyo.İnşallah hamişsindir.:Saruboceq:a.s.

canım ben iğnemin 12. günü test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ama iğnenin etkisidir diye hiç sevinemedim:sinifsinif:

tatlı bela sende kayserideymişşin hangi dr. gidiyosun

erciyes hastanesi cetin arık doktorum bütün tetkikleri yaptırdım herşey normal her ay 5 yumurtam oluşuyor ama bir türlü tutturamıyoruz dr. iğnelere geçelim dedi iğneninb malliyeti 400 tl onu karşılayacak durumda değilim o yüzden bide başka bir dr tedavisini denemek istiyorum bakalım ne olacak
sen hangi dr gidiyorsun canım:sm_confused::sm_confused:

Beklenmeyen Regl Günleri

esmaaa0202==== 28 eylül
meltem1981==== 30 eylül
SFA ========= 05 ekim
TATLIBELA=====11 ekim
renkly=========12 ekim
ekavuk ========16 ekim
nelke==========
daisy_81 =======
raebzeh ======= --- ekim

Hamişlerimizzz

vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
ummahan_d ......
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)

bu sabah iğnemi yaptırdım. inşallah birdaha gerek kalmaz yakıyomuş baya canım acıdı kaydirigubbakcemile3 36 saat sonra çatlama olacak dedi doktorum.yaniii pazar akşamına denk geliyor.dün için bu akşam ilişkiye girmeyin , sonraki üç gün ilişki dedi.biz akşam dayanamadık bişey olmaz inşallah kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
yok canım nolcak

Allah iyiliğini versin emi:roflol:
bişey olmaz canım zaten 36. saate takılma sen içinizden geldiği gibi en iyisi

vilcim birde benim dr düşük için önlem aldı ilaç kullanıyorum.oyüzden vajinal yoldan bakmıyo.

Bende düşük için önlem olarak ilaç kullanıyorum adı progesteron günde 3 kez kullanıyorum 12.haftaya kadar kullanıcan dedi doktor. İlk gittiğimde bakmıştı benimde vajinal ultrrasonla sonrakinde karnımdan baktı.Bişeycik olmaz inş.. sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de okuruz burdan.Sıkma canını canımm.

arkadaşlar mrb bende bu ay ilk kez serophene kullandım adetimin 3. günü başladım sabah akşam 5 gün içtim adetimin 13. günü kontrole gittim doktorum yumurtamın 18. mm olduğunu söyledi ve iğne verdi ve 3 gün üst üst te ilişki dedi ben aynı zaman da ateşimide ölçüyorum bugun adetimin 21. günü iğneyi vurulalı 9 gün oldu ateşim bugun yükseldi daha 36.7 sizce böyle bişey olabilirmi iğneden 9 gün sonra çatlarmı ya iğne kesin 3 gündemi çatlatıyo varmı bilen

Hadi hayırlı olsun edacım güzel haberinide bekliyoruz Benim içimden bi ses bu ay olcak diyo şaka değil walla..Ayy heyecanlandım.öptm canım güzel haberlerle inş.

Uçurumçiçeği çözülemeyecek sorun yoktur karşılıklı konuşabildikten sonra hemen depresyon moduna girme arkadaşım umarım bi an önce halldersiniz sorunlarınızı bizlerde yanındayız unutma..

evet canım bende aynı progestan günde üç adet ve çocuk asprini kullanıyorum tabi bide vitaminler.Allah kavuşturmuşken ayırmasın inşallah.:Saruboceq:

canım mrb bak benim dr da çetin arık ben onun sayesinde hamile kaldım 3.ayımda aşılama için mi 400 tl dedi.yoksa çatlama iğnesini 25 tlye aldık.benim arkadaşlarım arasında 2-3 kişi onun tedavisiyle hamile kaldı.dr çok iyi ama yinede sn bilirsin bak avrupa hastanesinde İbrahim bey var k.doğum soy ismini hatırlamıyorum onuda çok övüyolar.opuyorumnanaktan

canım ben iğnemin 12. günü test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ama iğnenin etkisidir diye hiç sevinemedim:sinifsinif:

bende silik çizgiyi görünce kendimi fazla umutlandırmak istememiştim sonra çok üzülüyoruz haklısın..ama bnce bişeyler var hadii inş.

evet canım bende aynı progestan günde üç adet ve çocuk asprini kullanıyorum tabi bide vitaminler.Allah kavuşturmuşken ayırmasın inşallah.:Saruboceq:

amin canım inşallah birde istirat et ben nerdeyse 10 haftadır yatıyorum.bebişlerimiz için değer Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

amin canım inşallah birde istirat et ben nerdeyse 10 haftadır yatıyorum.bebişlerimiz için değer Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

bende yatıyorum canım.Amin inşallah Allah nasip etsin.aramızda 1 ay yok heralde sninki iki ama değilmi??senin daha çok dinlenmen gerek dikkatli ol.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…