canım sıkkın eşimle aram bozuldu artık cocuk falan istemez oldum hayatım hiçte yolunda değğil sadece içimi bosaltmak istedim kimsem yok konusacak annemden baska mafoldumben
canım üzülme nolur karşılıklı anlayış sevgi ve saygı olduktan sonra halledilmeyen sorun olmaz eğer sorununuz çok özel ve söylenmeyecek bişey değilse bize anlatabilirsin canımcanım sıkkın eşimle aram bozuldu artık cocuk falan istemez oldum hayatım hiçte yolunda değğil sadece içimi bosaltmak istedim kimsem yok konusacak annemden baska mafoldumben
canımiğneden hiç korkma çünkü gerçekten hiç acımıyor gibi bişey inşallah bu ay olur seninkizemuszemusopuyorumnanaktanBeklenmeyen Regl Günleri
raebzeh =======17 eylül
TATLIBELA=====18 eylül
esmaaa0202==== 28 eylül
meltem1981==== 30eylül
SFA ========= 05 ekim
renkly=========12 ekim
ekavuk ========16 ekim
nelke==========
daisy_81 =======
Hamişlerimizzz
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)
selam kızlar a.s.
listeyi öne alayım dedim çok gerilerde kalmış.bugün benim de kontrolüm vardı.iki yumurtam varmış , biri 23 mm.ilk defa çatlama iğnesi verdi.çatlama zamanını bilelim de işimiz kolaylaşsın dedi.offf iğneden kokuyorum ben ya :1shok:
listedeki iki arkadaşın günü geçmiş , yok mu onlardan hayır haber ?
canım ben iğne kullanmadım ama 12. gün %80 doğru cvp alırsın bence zaten hamile değilsen hiç çizgi çıkmıyo hamileysen silikte olsa çıkıyo.İnşallah hamişsindir.:Saruboceq:a.s.
tatlı bela sende kayserideymişşin hangi dr. gidiyosun
bu sabah iğnemi yaptırdım. inşallah birdaha gerek kalmaz yakıyomuş baya canım acıdı kaydirigubbakcemile3 36 saat sonra çatlama olacak dedi doktorum.yaniii pazar akşamına denk geliyor.dün için bu akşam ilişkiye girmeyin , sonraki üç gün ilişki dedi.biz akşam dayanamadıkbişey olmaz inşallah kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin emi:roflol:bu sabah iğnemi yaptırdım. inşallah birdaha gerek kalmaz yakıyomuş baya canım acıdı kaydirigubbakcemile3 36 saat sonra çatlama olacak dedi doktorum.yaniii pazar akşamına denk geliyor.dün için bu akşam ilişkiye girmeyin , sonraki üç gün ilişki dedi.biz akşam dayanamadıkbişey olmaz inşallah kaydirigubbakcemile3
vilcim birde benim dr düşük için önlem aldı ilaç kullanıyorum.oyüzden vajinal yoldan bakmıyo.
Bende düşük için önlem olarak ilaç kullanıyorum adı progesteron günde 3 kez kullanıyorum 12.haftaya kadar kullanıcan dedi doktor. İlk gittiğimde bakmıştı benimde vajinal ultrrasonla sonrakinde karnımdan baktı.Bişeycik olmaz inş.. sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de okuruz burdan.Sıkma canını canımm.
erciyes hastanesi cetin arık doktorum bütün tetkikleri yaptırdım herşey normal her ay 5 yumurtam oluşuyor ama bir türlü tutturamıyoruz dr. iğnelere geçelim dedi iğneninb malliyeti 400 tl onu karşılayacak durumda değilim o yüzden bide başka bir dr tedavisini denemek istiyorum bakalım ne olacak
sen hangi dr gidiyorsun canım:sm_confused::sm_confused:
canım ben iğnemin 12. günü test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ama iğnenin etkisidir diye hiç sevinemedim:sinifsinif:
evet canım bende aynı progestan günde üç adet ve çocuk asprini kullanıyorum tabi bide vitaminler.Allah kavuşturmuşken ayırmasın inşallah.:Saruboceq:
inşallah canım ya adet günümü bekliyorum eğer olmazsam bi daha test yapıcam:Saruboceq:bende silik çizgiyi görünce kendimi fazla umutlandırmak istememiştim sonra çok üzülüyoruz haklısın..ama bnce bişeyler var hadii inş.
amin canım inşallah birde istirat et ben nerdeyse 10 haftadır yatıyorum.bebişlerimiz için değer Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?