arkadaşlar mrb bende bu ay ilk kez serophene kullandım adetimin 3. günü başladım sabah akşam 5 gün içtim adetimin 13. günü kontrole gittim doktorum yumurtamın 18. mm olduğunu söyledi ve iğne verdi ve 3 gün üst üst te ilişki dedi ben aynı zaman da ateşimide ölçüyorum bugun adetimin 21. günü iğneyi vurulalı 9 gün oldu ateşim bugun yükseldi daha 36.7 sizce böyle bişey olabilirmi iğneden 9 gün sonra çatlarmı ya iğne kesin 3 gündemi çatlatıyo varmı bilen
canım iğneden 9 gün sonra çatlamamıştır o büyük ihtimal ama ateşin geç yükselmiştir.benim de genelde ovulasyondan bir hafta kadar sonra yükselmeye başlıyor hemen ardından değil.tedavin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin a.s. beklenmeyen regl gününü yazarsan ekleriz seni de listeye
Sfa sen kaÇ yıllık evlİsİn ne kadar zamandır bebek İstİyorsun dr memmunmusun
vilcim bişey sorcam sana çok soru soruyorum kusura bakma yaa.progestan sana mide bulantısı yaptımı ben 15 gündür kullanıyorum hiç midem bulanmazdı iki gündür çok fena midem bulanıyo ilacın yan etkisimi yoksa hamilelikten dolayımı oldu bilemedim.ilaç başdönmesi yapıyo bana yarım saat ayağa kalkamıyorum sendede oluyomu.cvp için şimdiden tşk.ederim.
canım yumoşların hayırlı uğrlu olsun inşallah dediğin gibi olur eğer bu ay olmazsa bende ilaç kullanırken arı poleniyle bal yiyeyim bakayım bende işe yarayacakmıCADIARZUslm kızlar bugün doktora gittim ve 3 tane yumoşum olmuş ve üçüde çatlamak üzereymiş dr. çok iyi dedi yanlız ben bu ay ilacın yanında 5 gün arı poleni ve bal yedim sabahları sanırım işe yaradı onuda bir topikten duymuştum. İnşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız ve topiğimiz şenlenir..
kızlar bugün adet günüm inşallah olmam diye bekliyorum acaba idrar testi yapsam kesin sonuç belli olurmuki
test yapınca bizede haber ver merakta bırakma hadi hayırlısı.. bir müjdeli haber dahamı geliyor ne.bugün de adet olmadım ama cesaret edemiyorummmm
ya arkadaşlar bende fazla belirti yok en çok ondan cesaret edemiyorum göğüslerimde fazla ağrı yok bastırırsan birazcık ağrıyo mide bulantısı baş dönmesi hiç yok sadece ara ara kasık ağrım var(bu aynı zamanda adet belirtisi de olabilir) farklı olan tek şey su kıvamında beyaz akıntımın olması bide tatlı krizine girmemem var aksine turşu canım istiyo ama psikolojikmi bilmiyorum
teyzeleriiiii bugün biz dr amcaya gittik yaaa.bebişimin kalbi atıyo Allaha şükür 7 haftalığız.:CüvCüv:bide fazladan kistim oluşmuş ama dr. bişey olmaz dedi..İçim nasıl rahatladı sanki sırtımda bi yük vardı.Çok güzel bi duygu Allah tüm isteyenlere versin inşallah...Ammmmmiiiiiinnnnn..
teyzeleriiiii bugün biz dr amcaya gittik yaaa.bebişimin kalbi atıyo Allaha şükür 7 haftalığız.:CüvCüv:bide fazladan kistim oluşmuş ama dr. bişey olmaz dedi..İçim nasıl rahatladı sanki sırtımda bi yük vardı.Çok güzel bi duygu Allah tüm isteyenlere versin inşallah...Ammmmmiiiiiinnnnn..
bugün de adet olmadım ama cesaret edemiyorummmm
sağlıkla kucağına al inşallah canım darısı başımıza:Saruboceq:teyzeleriiiii bugün biz dr amcaya gittik yaaa.bebişimin kalbi atıyo Allaha şükür 7 haftalığız.:CüvCüv:bide fazladan kistim oluşmuş ama dr. bişey olmaz dedi..İçim nasıl rahatladı sanki sırtımda bi yük vardı.Çok güzel bi duygu Allah tüm isteyenlere versin inşallah...Ammmmmiiiiiinnnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?