Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım iğneden 9 gün sonra çatlamamıştır o büyük ihtimal ama ateşin geç yükselmiştir.benim de genelde ovulasyondan bir hafta kadar sonra yükselmeye başlıyor hemen ardından değil.tedavin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin a.s. beklenmeyen regl gününü yazarsan ekleriz seni de listeye

valla bilmiyorum canım çok karıştı kafam heray ateşimi ölçüyorum onlara baktımda genelde ateşim yükseldikten tam 15 gün sonra hep hasta olmuşum anlamadım gerçekten bu arada beklenmeyen adet tarihim 6 ekim bakalım nasip hayırlısı

Sfa sen kaÇ yıllık evlİsİn ne kadar zamandır bebek İstİyorsun dr memmunmusun

ben 3 yıllık evliyim 1 yıldan beride bebek istiyorum evet dr.dan memnunum ben ömür hastanesine gidiyorum mustafa ertürk bakalım hayırlısı ne zaman tutturacaz bebişiopuyorumnanaktan

slm kızlar bugün doktora gittim ve 3 tane yumoşum olmuş ve üçüde çatlamak üzereymiş dr. çok iyi dedi yanlız ben bu ay ilacın yanında 5 gün arı poleni ve bal yedim sabahları sanırım işe yaradı onuda bir topikten duymuştum. ınşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız ve topiğimiz şenlenir..

vilcim bişey sorcam sana çok soru soruyorum kusura bakma yaa.progestan sana mide bulantısı yaptımı ben 15 gündür kullanıyorum hiç midem bulanmazdı iki gündür çok fena midem bulanıyo ilacın yan etkisimi yoksa hamilelikten dolayımı oldu bilemedim.ilaç başdönmesi yapıyo bana yarım saat ayağa kalkamıyorum sendede oluyomu.cvp için şimdiden tşk.ederim.

Tabiki sor aysecim burda paylaşım için varız değilmi.Bende progestan mide bulantısı yapmadı hamilelikten olabilir senin bulantıların.Çubuk kraker ii geliyo mide bulantısına ben mide bulantısı hissedince atıştırıyorum ii geliyo dene derim.Progestan bende baş dönmesi yapıyo buda yan etkileri arasında zaten içince yatıyorum napalım.

canım yumoşların hayırlı uğrlu olsun inşallah dediğin gibi olur eğer bu ay olmazsa bende ilaç kullanırken arı poleniyle bal yiyeyim bakayım bende işe yarayacakmıCADIARZU

kızlar bugün adet günüm inşallah olmam diye bekliyorum acaba idrar testi yapsam kesin sonuç belli olurmuki

bugün yumurtalıklarım ve göğüslerim accayip agrıyo bu bir hamilelik belirtisimi yoksa adet olacagımın işaretimi??cookk merak ediyorum

ya arkadaşlar bende fazla belirti yok en çok ondan cesaret edemiyorum göğüslerimde fazla ağrı yok bastırırsan birazcık ağrıyo mide bulantısı baş dönmesi hiç yok sadece ara ara kasık ağrım var(bu aynı zamanda adet belirtisi de olabilir) farklı olan tek şey su kıvamında beyaz akıntımın olması bide tatlı krizine girmemem var aksine turşu canım istiyo ama psikolojikmi bilmiyorum

teyzeleriiiii bugün biz dr amcaya gittik yaaa.bebişimin kalbi atıyo Allaha şükür 7 haftalığız.:CüvCüv:bide fazladan kistim oluşmuş ama dr. bişey olmaz dedi..ıçim nasıl rahatladı sanki sırtımda bi yük vardı.Çok güzel bi duygu Allah tüm isteyenlere versin inşallah...Ammmmmiiiiiinnnnn..

inşallah hamilesindir canım. güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var biraz olsun umutlandırıyor bizi.

ne güzel ! allah kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın

Ay ne güzel ayşecim bizde yarın gidicez.İçin rahatlamıştır.Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin

sağlıkla kucağına al inşallah canım darısı başımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…