teyzeleriiiii bugün biz dr amcaya gittik yaaa.bebişimin kalbi atıyo Allaha şükür 7 haftalığız.:CüvCüv:bide fazladan kistim oluşmuş ama dr. bişey olmaz dedi..İçim nasıl rahatladı sanki sırtımda bi yük vardı.Çok güzel bi duygu Allah tüm isteyenlere versin inşallah...Ammmmmiiiiiinnnnn..
kızlar ii dilekleriniz için çok tşk ederim..hepinize dua ediyorum :Saruboceq:inanın..esmaaa sen test yapmadıkça ben çatlıyooommm burdaaa.
canım senin adına hepimiz çok sevindik darısı bizim başaımıza inşallah dr. aynıymış inşallah banada uğur getirir sen ne kadar zamandır istiyordun
ben serophene ve çatlatma iğnesini 3 ay denedim olmadı gonul-f diye bir iğneye geçti dr ama onun tutarı 400 tl onunda alşacak durumum yok onun için tedevim yarım kaldı ALLAHIMkimsenin kucagını boş burakmasın :sinifsinif::sinifsinif:
Kızlar günaydınn..doktor dan geldik şimdi doktor amcamız çok ii olduğumuzu söledi çok sevindik .
büyümüş kuzucuklarım Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu hepiniz için dua ediyorum:Saruboceq:
listemizi öne alalım değil mi çok gerilerde kalmış.esma ve meltem sizden haber var mı
bende bu ay ilk defa çatlama iğnesi oldum.arada kasığımda batmalar oluyor ama ilacın etkisi olabilir diye düşünüyorum.bu ay da olmazsa eşim sperm sayımı yaptıracak.umarım onda bi sorun çıkmaz.
birde eski forumlardan birinde denenmiş ve işe de yaramış bir karışım okudum.belki biliyorsunuzdur ama yine de yazmak istiyorum.bal + tarçın + çörek otu.bir hafta kadar yeniyormuş.reglnin 2 ya da 3. günü başlanıyor.kullananlar işe yaradığını söylemişler.yumurta sayı ve kalitesini arttırıyormuş.
canımbenim eşimde sperm sayımı yaptırmıstı ve düşük cıkmıstı yaklasık bir yıl evvel. 2.5 ay ilaç tedavisi oldu fakat yine birşey olmadı şimdiki doktorumuz bize bir toz verdi yapma toz dite söylede eczacı şimdi böyle bi tedavi uyguluyo bendede her ay yumurta olmadıgını söyledi tedavi gördük catlatma iğneside oldum adet tarihim 3 eylül bakalım olmadı gibi geliyor ama allahtan hayırlısı olsun allah cümlemize hayırlar versin ne yapalım dua dua dua elimden bu geliyo......
slm arkadaşlar beni merak etmişsiniz ben adetim 3 gün geçmişken kan vermiştim sonucum dün çıktı 6.61 çıktı doktorum değerin çok küçük hamilelik şüphesi var dedi ama kesin değil 1 hafta sonra testi tekrarlayalım dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah bu değerin artık hızla yükselmesi gerekiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?