Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Ay cnm ya gerçekten çok sevindim sonunda bebişinin kalp atısınıda duydun insallah o güzel duyguları bizde en kısa zamanda tadarız allah saglıklı sihatli kucagına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

benimde adet tarihime 6 gün var inşallah olmam bu sefer adet bana bol bol dua edin lütfennnnnnnnnnnn bu ay olmak istemiyorummmm:Saruboceq:CADIARZU

kızlar ii dilekleriniz için çok tşk ederim..hepinize dua ediyorum :Saruboceq:inanın..esmaaa sen test yapmadıkça ben çatlıyooommm burdaaa.

kızlar ii dilekleriniz için çok tşk ederim..hepinize dua ediyorum :Saruboceq:inanın..esmaaa sen test yapmadıkça ben çatlıyooommm burdaaa.

canım senin adına hepimiz çok sevindik darısı bizim başaımıza inşallah dr. aynıymış inşallah banada uğur getirir sen ne kadar zamandır istiyordun
ben serophene ve çatlatma iğnesini 3 ay denedim olmadı gonul-f diye bir iğneye geçti dr ama onun tutarı 400 tl onunda alşacak durumum yok onun için tedevim yarım kaldı ALLAHIMkimsenin kucagını boş burakmasın :sinifsinif::sinifsinif:

Kızlar günaydınn..doktor dan geldik şimdi doktor amcamız çok ii olduğumuzu söledi çok sevindik .
büyümüş kuzucuklarım Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu hepiniz için dua ediyorum:Saruboceq:

canım ben 3 ay gittim 3.ayda oldu ama iğneyi 1.ay oldum sadece tedavi gerçekten çok pahalıya maloluyo benimde sağlık güvencem yok..yaa inşallah hakkında hayırlısı olur ama canını sıkma olurmu Allahım verir inşallah ben inanıyorum herşeyin zamanını bilir rabbim..moral çok önemli biz okadar kafaya takıyoruz ki herşeyi o bizi çok üzüyo..canım yakında seninde sevincini paylaşırız inş.:Saruboceq:

canım Allah bağışlasın çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inş.bebişlerini

Kızlar merhaba yokmu yeni haberler ya günü gelen arkadaşlar nerelerdesiniz nolur bizimlede paylaşın merakta bırakmayın...

listemizi öne alalım değil mi çok gerilerde kalmış.esma ve meltem sizden haber var mı
bende bu ay ilk defa çatlama iğnesi oldum.arada kasığımda batmalar oluyor ama ilacın etkisi olabilir diye düşünüyorum.bu ay da olmazsa eşim sperm sayımı yaptıracak.umarım onda bi sorun çıkmaz.
birde eski forumlardan birinde denenmiş ve işe de yaramış bir karışım okudum.belki biliyorsunuzdur ama yine de yazmak istiyorum.bal + tarçın + çörek otu.bir hafta kadar yeniyormuş.reglnin 2 ya da 3. günü başlanıyor.kullananlar işe yaradığını söylemişler.yumurta sayı ve kalitesini arttırıyormuş.

Beklenmeyen Regl Günleri

esmaaa0202==== 28 eylül
meltem1981==== 30 eylül
SFA ========= 05 ekim
TATLIBELA=====11 ekim
renkly=========12 ekim
ekavuk ========16 ekim
nelke==========
daisy_81 =======
raebzeh ======= --- ekim

Hamişlerimizzz

vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
ummahan_d ......
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)

canımbenim eşimde sperm sayımı yaptırmıstı ve düşük cıkmıstı yaklasık bir yıl evvel. 2.5 ay ilaç tedavisi oldu fakat yine birşey olmadı şimdiki doktorumuz bize bir toz verdi yapma toz dite söylede eczacı şimdi böyle bi tedavi uyguluyo bendede her ay yumurta olmadıgını söyledi tedavi gördük catlatma iğneside oldum adet tarihim 3 eylül bakalım olmadı gibi geliyor ama allahtan hayırlısı olsun allah cümlemize hayırlar versin ne yapalım dua dua dua elimden bu geliyo......[/QUOTE]

Ya cnm üzülme inşallah rabbim hepimizede en kısa zamanda taddırır. benim esimde sperm sayımı yaptırmıstı ve düşük çıkmıştı ameliyat oldu 1 yıl önce bende tedaviye bbaslayalı 3 ay oldu bakalım bu ayda tutturamazsak dr. tekrar sperm sayımı yaptıracaz dr,inşallah bi sorun çıkmaz CADIARZU

bu aradagünleri gecen arkadaslardan bi haber yokmu?ay inşallah olmamıslardırda bu ayda sevinçli bi haber alırız.Şeniz

slm arkadaşlar beni merak etmişsiniz ben adetim 3 gün geçmişken kan vermiştim sonucum dün çıktı 6.61 çıktı doktorum değerin çok küçük hamilelik şüphesi var dedi ama kesin değil 1 hafta sonra testi tekrarlayalım dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah bu değerin artık hızla yükselmesi gerekiyomuş

ay inşallah esmacım.bekliyoruz gelişmelerii.Çok sevindim hayırlısıyla gelsin bebiş artıkk

kızlar çok kötü bir durumdayım ayyyyy.akannehir.bu nasıl bir griptir anlamadım hep beni buluyo.Hiç halim yok yatak döşek yatıyorum..

Mrb herkese,seropheneyi ben birkere kullandım doktorum iyi gelişmiş dedi .ilişki günü verdi ama çatlama iğnesi yapmadı şimdi başka bir doktora gidiyorum ,bu doktorumda 5cm çikolata kistin oluşmuş dedi ,bu durumda aşılama olmaz dedi ,bu hafta kontrele gittim şimdide serophene ile sana aşılama yapalım diyor çok çelişkili konuşmasında kararsız kaldım acaba özel oldugu için maddiyatlamı ilgileniyor .aranızda benimgibi hem pko hemde çikolata kisti olan arkadaş varmı bu durumda aşılama yaptıran, bu ilaç kisti büyütürmü bana zararı olurmu bir gebelik oluşsa bebege zarar verirmi of yaaaa benle bilgilerini paylaşın lütfen...

burdayız yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince öncelikle hoşgeldiniz topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…