kızlar çok kötü bir durumdayım ayyyyy.akannehir.bu nasıl bir griptir anlamadım hep beni buluyo.Hiç halim yok yatak döşek yatıyorum..
listemizi öne alalım değil mi çok gerilerde kalmış.esma ve meltem sizden haber var mı
bende bu ay ilk defa çatlama iğnesi oldum.arada kasığımda batmalar oluyor ama ilacın etkisi olabilir diye düşünüyorum.bu ay da olmazsa eşim sperm sayımı yaptıracak.umarım onda bi sorun çıkmaz.
birde eski forumlardan birinde denenmiş ve işe de yaramış bir karışım okudum.belki biliyorsunuzdur ama yine de yazmak istiyorum.bal + tarçın + çörek otu.bir hafta kadar yeniyormuş.reglnin 2 ya da 3. günü başlanıyor.kullananlar işe yaradığını söylemişler.yumurta sayı ve kalitesini arttırıyormuş.
Beklenmeyen Regl Günleri
esmaaa0202==== 28 eylül
meltem1981==== 30 eylül
SFA ========= 05 ekim
TATLIBELA=====11 ekim
renkly=========12 ekim
ekavuk ========16 ekim
nelke==========
daisy_81 =======
raebzeh ======= --- ekim
Hamişlerimizzz
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........ :CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
ummahan_d ...... :CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)
burdayız yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince öncelikle hoşgeldiniz topiğimize
Mrb herkese,seropheneyi ben birkere kullandım doktorum iyi gelişmiş dedi .ilişki günü verdi ama çatlama iğnesi yapmadı şimdi başka bir doktora gidiyorum ,bu doktorumda 5cm çikolata kistin oluşmuş dedi ,bu durumda aşılama olmaz dedi ,bu hafta kontrele gittim şimdide serophene ile sana aşılama yapalım diyor çok çelişkili konuşmasında kararsız kaldım acaba özel oldugu için maddiyatlamı ilgileniyor .aranızda benimgibi hem pko hemde çikolata kisti olan arkadaş varmı bu durumda aşılama yaptıran, bu ilaç kisti büyütürmü bana zararı olurmu bir gebelik oluşsa bebege zarar verirmi of yaaaa benle bilgilerini paylaşın lütfen...
kızlar okadar hapşırıyorum ki çok kasılıyorumm.bebeğime bişy olcak diye ödüüüm kopuyooo.
HAKKINDA HAYIRLIS OLSUN CANIMslm kızlar malesef ben adet oldum yaşadığım bir kimyasal gebelikmiş ama hiç üzülmedim inşallah zamanı gelince olacak biliyorum
yeni adet tarihim 2 kasımkaydirigubbakcemile3
slm kızlar malesef ben adet oldum yaşadığım bir kimyasal gebelikmiş ama hiç üzülmedim inşallah zamanı gelince olacak biliyorum
yeni adet tarihim 2 kasımkaydirigubbakcemile3
marmara aramıza hoşgeldin.listeye eklenmek istiyorsan muhtemel regl gününü yaz canım a.s.
sağol canım hoşgeldin aramıza a.s. önce o çikolata kistin için tedavi uygular doktorun aşılama yapmaz bence.bu kistlerin boyutu önemli diye biliyorum kist varken aşılama yapmaması lazım başka drlara da görün bnce.ben şuan 8 haftalık hamileyim birde kistim var ama normal kistmiş.bu kistin bebeğe bi zararı yokmuş büyümediği takdirde..geçmiş olsun inşallh hakkında hayırlısı olur..
mrb hoşbulduk, doktorum ilk çikolata kistin var bu durumda aşılama olmaz dedi . 10 gün sonra aşılama yapalım serophene iç dedi , daha önce olmaz dediğini hatırlattım niye öyle söyledikki diye bana sordu . gittiğim doktor prof ve özel ben iyi doktor arıyorum . şartlarımı zorlayıp özele gidiyorum o da böyle çelişkili konuşunca iyice kafam karıştı doğru söylüyosunuz aşılama yaptırmadan bir başka doktora daha gitmem lazım ,kimsenin dediği kimseye uymuyor doktorlar hep farklı konuşuyor. bu durum çok canımı sıkıyor eşimde sperm düşüklügü var bende bu hastalık çıktı nedeni bilinmiyor of ya Allah herşeyin hayırlısını versin. sizede hayırlısı ile bebişinizi kucağınıza almayı nasib etsin yüce Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?