Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

kızlar çok kötü bir durumdayım ayyyyy.akannehir.bu nasıl bir griptir anlamadım hep beni buluyo.Hiç halim yok yatak döşek yatıyorum..

Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine C-vitamini tüket ıhlamur falan iç çok ii geliyo

selam kızlaaarrr...ŞenizŞenizoooo maşallah hamişler çoğalmışne güzel darısı bizlere..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:renkly bacııımm benim yeni tarihim 24 ekim..:hulya:ölptüm canlarııımm..ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

marmara aramıza hoşgeldin.listeye eklenmek istiyorsan muhtemel regl gününü yaz canım a.s.

Son düzenleme:
Beklenmeyen Regl Günleri

esmaaa0202==== 28 eylül
meltem1981==== 30 eylül
SFA ========= 05 ekim
TATLIBELA=====11 ekim
renkly=========12 ekim
ekavuk ========16 ekim
raebzeh ======= 28 ekim
nelke==========
daisy_81 =======

Hamişlerimizzz

vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
ummahan_d ......
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)[/QUOTE]

sağol canım hoşgeldin aramıza a.s. önce o çikolata kistin için tedavi uygular doktorun aşılama yapmaz bence.bu kistlerin boyutu önemli diye biliyorum kist varken aşılama yapmaması lazım başka drlara da görün bnce.ben şuan 8 haftalık hamileyim birde kistim var ama normal kistmiş.bu kistin bebeğe bi zararı yokmuş büyümediği takdirde..geçmiş olsun inşallh hakkında hayırlısı olur..

kızlar okadar hapşırıyorum ki çok kasılıyorumm.bebeğime bişy olcak diye ödüüüm kopuyooo.

slm kızlar malesef ben adet oldum yaşadığım bir kimyasal gebelikmiş ama hiç üzülmedim inşallah zamanı gelince olacak biliyorum
yeni adet tarihim 2 kasımkaydirigubbakcemile3

Beklenmeyen Regl Günleri

meltem1981==== 30 eylül
SFA ========= 05 ekim
TATLIBELA=====11 ekim
renkly=========12 ekim
ekavuk ========16 ekim
raebzeh ======= 28 ekim
esmaaa0202==== 02 kasım

Hamişlerimizzz

vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........
ummahan_d ......
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)

SFA senin gününde yarın delikafadulden ayy olmazsın inşallah bi kişi bari olsun koca eylülü boş geçtik :gitme: ayy ayşe varmış çok şükür geçmemişiz delikafadulden neyse ekimde boool bol bebişler diliyorum üst listeye :lepi:

8.haftayıda sağ salim bitirdik Allah'a şükürler olsun.Gribide 4 günde atlattım şu 3 ayı bitirelim hemen grip aşısı olcam.yoksa benim halim duman bu kış..:çok üzgünüm:
emacım inşallah önümüzdeki ay iyi habarlarii alırız..

marmara aramıza hoşgeldin.listeye eklenmek istiyorsan muhtemel regl gününü yaz canım a.s.

Hoşbulduk ,düzensiz adet olduğum için ,regl günümü tam bilmiyorum,bende pko var . bu durumdan dolayı çok düzensiz oluyorum ekim 1 de olmam lazımdı ama olmadım.

mrb hoşbulduk, doktorum ilk çikolata kistin var bu durumda aşılama olmaz dedi . 10 gün sonra aşılama yapalım serophene iç dedi , daha önce olmaz dediğini hatırlattım niye öyle söyledikki diye bana sordu . gittiğim doktor prof ve özel ben iyi doktor arıyorum . şartlarımı zorlayıp özele gidiyorum o da böyle çelişkili konuşunca iyice kafam karıştı doğru söylüyosunuz aşılama yaptırmadan bir başka doktora daha gitmem lazım ,kimsenin dediği kimseye uymuyor doktorlar hep farklı konuşuyor. bu durum çok canımı sıkıyor eşimde sperm düşüklügü var bende bu hastalık çıktı nedeni bilinmiyor of ya Allah herşeyin hayırlısını versin. sizede hayırlısı ile bebişinizi kucağınıza almayı nasib etsin yüce Rabbim.

malesef bende oldum diğer adet tarihimi veriyorum 3kasım yani yine tutturamadık inşallah diger ay tuttururuzkaydirigubbakcemile3

bak işte canım şartlarını zorlar özele gidersin bide sana sorar niye ole dedim die bence sen garantiye al bi başka dr da görün bişey kaybetmezsin.snunda üzülmezsin.ben de sürekli dr değiştirdim sonunda kafama uygun olanını zor buldum.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur alırsın bebişini kucağına.:Saruboceq:a.s.

Beklenmeyen Regl Günleri

TATLIBELA=====11 ekim
renkly=========12 ekim
ekavuk ========16 ekim
raebzeh ======= 28 ekim
esmaaa0202==== 02 kasım
SFA ========= 03 kasım
meltem1981==== - - -------

Hamişlerimizzz

sblbayram ........
ummahan_d ......
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)

bu ay yine bende bişey yok.hiç belirti yok ne kasıklarımdan :1no2: ne midemde :1no2: ne de göğüslerimde mafoldumben

renklycim hayırlı haberlerini bekliyoruz umutsuzlanma.Rabbim hayırlısıyla nasip eder inş.Dualarım seninle

Selam kızlarrrr....... Unutmadınız deĞılmı benııı....... Yenı arkadaŞlar katılmıŞ topıĞımıze ınŞallah uĞurlu gelırrr..... Bende gÖbÜŞ bÜyÜtÜyorum arkadaŞlar..... Bıraz zorlanıyorum ama en zor dÖnemlerı atlattık sanırım..... Hepınızı ÖpÜyorum ve gÜzel haberlerınızı beklıyorum ınŞallahhh..... BÜyÜk allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınŞallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…