Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Hoşgeldin sibelcim nerelerdesin özlettin kendini nasıl gidiyo hamişlik

slm arkadaşlar
renklycim ve tatlı belacım teşekkür ederim canlarım bi dahak sefere inşallah Allah ne zaman kısmet ederse artık ben şu an tekrar serophene ye başladım bakalım artık bu ay nasıl olcak yumoşlar
bide kızlar ben geçen ay ovitrelle iğnesi olmuştum bu ay doktor pregnyl verdi bu ikisi arasında fark varmı bilen varmı acaba

sanırım ikiside aynı ben pregnyl vurunmuştum.ama biraz zor bulunuyo galiba.

tatlıbela ne alemdesin geldi mi kırmızılar test yaptın mı? benim son iki günüm ama hastalanıcam yine ateşimde 3 derece birden düşüş oldu zaten belirti de yok eskisi kadar da sık girmiyorum çünkü devamlı aklımda olmasını istemiyorum çok kaptırdım kendimi

sanırım ikiside aynı ben pregnyl vurunmuştum.ama biraz zor bulunuyo galiba.

pregnyl buldum canım aldım dolaba koydum 16 ekimde yapılacak inşallah

renklycim stres yapma canım olacağı varsa olur sabret bakalım belki belirtisiz olur bu hamileliğin

Beklenmeyen Regl Günleri

TATLIBELA=====11 ekim
ekavuk ========16 ekim
raebzeh ======= 28 ekim
esmaaa0202==== 02 kasım
SFA ========= 03 kasım
renkly========= 10 kasım
meltem1981==== - - -------

Hamişlerimizzz

vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi (ikiz bekliyoooo) (ağustos müjdesi)
sblbayram ........
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
ummahan_d ......
:CüvCüv: turkbayragi (ağustos müjdesi)
aysse ................ :CüvCüv: turkbayragi (eylül müjdesi)

kızlar bilin bakalım ne oldu .. evet doğru tahmin kızardım :gitme:

renklycim canım benim bak bende düşüğümden sonra 9 ay bekledim bebeğimi rabbim sanada kısmet edecek birgün.stres yapma olurmu bol bol dua et.Allah'a yalvar.ben sizin içinde dua ediyorum :Saruboceq:a.s.

bu arada kızlar artık çok nadir giriyosunuz bakıyorum ama sizden haber olmayınca bende yazmıyorum.:sinifsinif:

ayşecim teşekkür ederim canım.hergün girip bakıyorum muhakkak ama çoğu zaman içimden yazmak gelmiyor.uzadıkça kendimi daha fazla kaptırmaktan korkuyorum.eşim kafaya takıcam üzülücem diye endişe etmeye başladı.haftaya onun da testi yapılacak.inşallah onda bi sorun çıkmaz.bende olmadığını biliyoruz en azından.eğer eşimde de sorun yoksa tedaviyi bırakmayı düşünüyorum.kendi haline bırakıcam gün sayarak çok zor.sorun yoksa psikolojiktir zaten silicem kafamdan o zaman başka yolu yok.

arkadaşlar ben 9 ekimde hasta oldum ve söylediğim gibi 12 ekimdede başka bir dr gittim.melikgazi hastanesinde m.cahit gözüakça gerçekten çok iyi bir dr du sonuçlarımı değerlendirdi hiç bir problemin yok herşey gayet normal dedi serophen veya gonül f iğneye senin ihtiyecın yok zaten yumuttan oluşuyor hsg çektirmiştim 3 ay öncededi 3 ay daha bekleyelim ilaç falan vermiyorum eger normal yolla olmazsa gel aşılama yapalım dedi inşallah bu 3 ayda olur rabbim büyük aşılamaya gerek kalmaz
aynı zamanda kızlar ben internette dr. ahmet marankinin hamilelik iksiri diyue bişi buldum 23 gündür işiyorum.isterseniz sizde araştırın için belki faydasını görürüz aktarlarda satılıyor civan peçemi ,aslan pençesi,çoban çantası üçünü cezvede kaynatıyorum 2dakka günde 2 bardak tüketiyorum deneyin belki iyi gelir ALLAHIM HEPıMıZE YARDIMCI OLSUN

İnşallah tatlı belacım Allah gönlğne göre versin.Kızlar kimseckler yok ortada nerelerdesinizz

burdayız.. ayın en sıkıcı günlerindeyim de ondan sesim çıkmıyor :) reglm yeni bitti yumurtaları bekliyorum.iki hafta sonra başlar yeni bi heyecan

burdayız.. ayın en sıkıcı günlerindeyim de ondan sesim çıkmıyor :) reglm yeni bitti yumurtaları bekliyorum.iki hafta sonra başlar yeni bi heyecan

Hadi bakalım renklicim Allahım hayırlısıyla bu ay hayırlı haberini bekliyoruz bence kafanı rahat tut..

adetim tam olarak gecen ay 3 ü ile 10 arasında idi fakat ayın 16 sı hiç birsey yok idrar testi yaptım 3 kez hiç bir şey yok bilmiyorum nedir sorun bilmiyorum neler oluyor
bilemiyorum bilemiyorum ..........

kızlar ben bugün doktora gittim yumurta yakibi için ve hiç yumurtam gelişmediğini öğrendim moralim çok bozuk aynı dozda geçen ay güzel gelişen bi yumurtam vardı ama bu ay hiç yok neden böyle oldu anlamadım dünyam başıma yıkıldı
adet tarihimde 2 kasım falan değil bu gidişle aralığa ocağa kadar adet olmam heralde
umutsuz vakayım yani anlayacağınız
kendimi kötü hissediyorum bi süre buralara gelmemeyi düünüyorum hepiniz kendinize iyi bakın hoşçakalınmafoldumben

esmacım çok üzüldüm.ama ilaçlarla yumurtlatıyor doktorlar canım bulunur bir çaresi eminim.sonuçta hiç yumurtlamamış biri de değilsin geçen ay sorunsuzdu.psikolojik olabilir mi acaba?? bir süre buradan ve bebek fikrinden uzak olman bence de iyi gelecektir.benim de her ay hayal kırıklığım biraz daha artıyor farketmeden.bu ay eşimde sorun çıkmazda sadece strese bağlı olmuyorsa ben de bu düşünceden uzaklaştırıcam kendimi.en azından deniycem

esmacım kadınlar her ay yumurtlamıyolar bazen 2 ayda bir yumurta oluşuyo sıkma canını ve takibini tedavini sakın bırakma.öpt

esma üzülmemelisin ne kadar elinde olmasada.bak geçen ay 4 tane nur topu gibi güzel yumurtam vardı hiçbiri tutmadı.bu ay yine 4 tane yumurtam var bakalım noacak iğnemizi olduk 1 hafta önce.biz yumurta yaptıkta noluyo tutmuyor.inşallah en kısa zamanda herkes isteğine kavuşacak.hayırlı evlatlar yetiştiricez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…